Тренировки в домашни условия: Тема 33

• 42 541
  • 745
  •   1
Отговори
# 30
Мери, благодаря за новата темичка, чудна е!  Hug
Беше ме питала преди няколко страници дали виждам промяна, откакто правя Ние не сме желета. Е, определено виждам! Някак по-стегнато ми се струва тялото ми. Даже майка ми ми каза, че до сега така не съм изглеждала  Sunglasses Аз винаги съм си била наднормена де, но човек като няма желание, все си намира оправдания. Както и да е, също забелязвам, че болките в коленете ми намаляха. Затова и ми се иска да продължа с нещо на Руми, но може да се поослушам още 1-2 седмици с Желетата  Whistling

Аз последните дни нищо не отчитам, защото хормоните ми си правят майтап с мен. След като ми дойде, си подновявам тренировките.

За 00 да кажа и аз - по принцип ми е проблемна...зона  Laughing Взех си онзи ден сусамов и тиквен тахани. Първия е суров и малко трудно го хапвам самостоятелно, но пък на другия едва му прощавам  Embarassed Та, те ми влияят добре, Също и закусвам с кисело мляко с 2 с.л. ленено семе. Това и сутршното кафе действат безотказно  Laughing

йойо, за хормонален дисбаланс, освен всичко изредено, помагат билки като бял равнец и цариче. Също и бабини зъби, даже за тях четох скоро, че са подходящи за трениращи хора, помагали на мускулите да си почиват.

Едит:
Скрит текст:
да не спамя иначе, вижте на какво попаднах: http://www.wellfedhomestead.com/fudgy-coconut-flour-brownies Ако не се лъжа, имаше момичета на Палео.

Последна редакция: чт, 09 май 2013, 23:25 от deliberation

# 31
Записвам се в новата чудесна тема с въпрос.

Може ли да ми разясните разликата между "искам да отслабна" и "не искам да свалям, а само да чистя мазнини". Може да ме насочите и към подходящи статии за четене по въпроса. Ясно ми е, че ако си 70кг и искаш да станеш 50, няма начин да не свалиш и мускулна маса (ако има в наличност  Wink).  
 Тъй нареченото "чистене" само при желание за тотално изфибряне ли се ползва?

Има ли разлика в начина на трениране? И аз искам да чистя само мазнини, но със сигурност ще смъкна 3-4кг ако ги изчистя всичките. Или тежестта на новообразуваните мускули ще компенсира разликата в килограмите.

Доста объркано го обясних, но по-съществено ме интересува има ли разлика в тренирането ако целта ми например е 19% подкожни мазнини, а в момента съм съответно 30% или 22%.
 Трябва ли да увелича кардиото за сметка на силовите в първия вариант.

Отчитам Recharge преди лягане. Напълно си заслужава името! Както бях схваната и с леко мускулна от вчера...  Peace

Последна редакция: пт, 10 май 2013, 01:07 от Venilove

# 32
deliberation, бях убедена, че имаш положителна разлика и исках да се доубедя  Laughing  Peace
Румяна е един от малкото треньори в интернет, които правят качествени и балансирани тренировки, с които можеш да влезеш във форма за кратко време (стига да спазваш и хранителен режим де).

И аз продължавам да тренирам с нея + Джаки горна част, че напредвам с тежестите и виждам разлика в ръцетееееее, ууухуууу  Crazy Crazy Crazy  Mr. Green

Лененото семе е голяма работа!  Mr. Green

# 33
  • Canada
Записвам се в новата чудесна тема с въпрос.

Може ли да ми разясните разликата между "искам да отслабна" и "не искам да свалям, а само да чистя мазнини". Може да ме насочите и към подходящи статии за четене по въпроса. Ясно ми е, че ако си 70кг и искаш да станеш 50, няма начин да не свалиш и мускулна маса (ако има в наличност  Wink). 
 Тъй нареченото "чистене" само при желание за тотално изфибряне ли се ползва?

Има ли разлика в начина на трениране? И аз искам да чистя само мазнини, но със сигурност ще смъкна 3-4-5кг ако ги изчистя всичките. Или тежестта на новообразуваните мускули ще компенсира разликата в килограмите.

Доста объркано го обясних, но по-съществено ме интересува има ли разлика в тренирането ако целта ми например е 19% подкожни мазнини, а в момента съм съответно 30% или 22%.
 Трябва ли да увелича кардиото за сметка на силовите в първия вариант.

Разликата е предимно в храненето и наистина ще загубиш малко мускулна маса.Чети в bb-team.org , раздел Хранене, женските дневници, форума.

# 34
  • UK
deliberation, чудесна рецепта! Не съм на Палео, но веднага я записвам към неща, които трябва да направя задължително!

Лененото семе е голяма работа!  Mr. Green

В каква връзка го казваш?? newsm78 Аз обаче го ям не-смляно, защото тук по магазините все не мога да си намеря... а знам, че е по-добре да е смляно, иначе почти не се усвоява... Thinking

# 35
Miami_beach, в разни сайтове съм го срещала като eat clean, clean eating и т.н. и му сложих един буквален превод Mr. Green
Кафе не пия, месото го ям винаги печено /като е плувнало в мазнина хич не ми е апетитно/. Проблема ми е само, че много мразя сирене и кашкавал и от от както се помня.

# 36
Само не разбирам защо слагаш картофите и ориза на една плоскост със салама и кренвиршите, Маями? И какво и е лошото на скумрията - хубава морска, мазна риба Simple Smile
Не съм Маями и да ме поправи, ако греша, но предполагам ги изключва заради високия гликемичен индекс  Peace
И на мен ми хареса тренировката на Руми тази сутрин. Отивам да видя "Ние не сме желета" и да размърдам щангата.

Темата е супер!!! Тенкс за което!

# 37

Лененото семе е голяма работа!  Mr. Green

В каква връзка го казваш?? newsm78 Аз обаче го ям не-смляно, защото тук по магазините все не мога да си намеря... а знам, че е по-добре да е смляно, иначе почти не се усвоява... Thinking
Във връзка с поста на deliberation, че и тя си хапва кисело мляко с ленено семе.
Задължително си го смилай, защото не почти, а май изобщо не се усвоява като е цяло. Кафемелачка нямаш ли? Или нещо подобно..  newsm78

# 38
Мери, мерси за новата тема!  bouquet
В тая жега направо ще ми изскочи сърцето. Tired

Относно протеините получих професионален съвет от консултант на ББ Тийм. Peace
Ако не си веган или нямаш основателна причина да пиеш растителен протеин, не е препоръчително. Суроватъчният може да се пие постоянно, дори марката не е нужно да се сменя.
На мене суров. протеин на Life Extension /natural berry flavor/ подсладен със стевия, ми е толкова вкусен, че бих го пила ако може всеки път щом ми се прияде нещо сладко. Много добър вкус са направили, все едно пия плодов млечно-сладоледов шейк.

Последна редакция: пт, 10 май 2013, 00:27 от Bibita

# 39
На мене суров. протеин на Life Extension /natural berry flavor/ подсладен със стевия, ми е толкова вкусен, че бих го пила ако може всеки път щом ми се прияде нещо сладко. Много добър вкус са направили, все едно пия плодов млечно-сладоледов шейк.
Нали? И на мен това ми е любимият протеин на ЛЕФ. Много по-лек и приятен е от останалите три.

# 40
# 41
  • София
Мери, страхотна тема.  Hug

Таня, Мери, много сте хубави и лъчезарни! И натренирани! Simple Smile   bouquet

Галче, честит рожден ден! Здраве, щастие и хармония да цари в дома ви!
Пък аз обожавам да готвя риба. Вярно, че се поомирисва, но пък е лесна за приготвяне, много вкусна и полезна. Задължително си хапваме по 2 пъти в седмицата ципури, лавраци, сьомги, фагрита.

За днес отчитам 45 мин. кростренажор и 15 мин. корем. С храната съм зле. И като ви чета съветите разбирам, че имам нужда от повече и по-разнообразна храна. Днес тичах да събирам документи, за да запиша малкия на ясла от септември, което за мен адска раздяла и го изживявам много тежко. Та когато събрах сили да тенирам към 16ч. установих, че не съм яла нищо повече от шепа бадеми и капучино/а. След тренировката хапнах 2 варени яйца с домат, а вечерта се напуках с пържени калмари и салата от цвекло, ябълки и кедрови ядки. А и 2 чаши вино Embarassed

# 42
А! Форума най-сетне реши да проработи  Laughing
Тази сутрин 5 обиколки в парка Hug

# 43
Добър ден, след дълго лутане в програмите, накрая си купих 8 седмичната на ФБ.
За днес: Сутринта - HIIT Cardio & Abs - хареса ми /имам мускулна треска на Д-то/
довечера ще направя нещо друго от любимите ми.
Имам и -1 кг., но това е нормално вчера бях само на протеини.

# 44
Merry. и аз го дебнех Simple Smile
И аз обожавам добре оформени женски ръце и много ми прави впечатление по филми като гледам.
За пример - Сара Джесика - страхотни !
Аз днес съм на Jillian Michaels: Banish Fat Boost Metabolism
Аз още пия антибиотик и може и да съм поотслабнала на издръжливост,
но все пак мисля,че е страхотна тренировка.
Harukaze , Maqmi е дал добри съвети . Аз също се стремя да се храня "чисто"   - за мене това означава храната да е , колкото се може по-непреработена и да има хранителна стойност ,а не като "junka" да са празни калории.
За съжаление в днешно време ,човек не винаги знае какво яде - какви антибиотици са давани на пилетата ,естоген за да наддават , пестициди в плодовете и зеленчуците , почви,които са бедни на минерали и витамини ,.......
По тоя повод е препоръчително и да се замислим за допълнителен прием на минерали и витамини.

Общи условия

Активация на акаунт