Истанбул - 22

• 49 249
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
Я,оставете на султата брадата,че още един сезон т.е. една година има да госпдства Joy
То брадите ,според дължината определят мъдростта и мъжествеността на притежателя.

# 676
  • Бургас / UK
Добър вечер,момичета Hug
За радост или за съжаление,не знам кое от двете е,но нашата екскурзия се отмени.Днес ми се обадиха от фирмата и казаха,че доста хора са се отказали и те за това решили да я отменят,а не,че в момента в Истанбул е опасно да се ходи  SadГоспожата все още беше убедена,че няма проблем там и местата,на които водили туристите били далеч от протестите....ха ха ха.Аз и казвам,че от това,което гледам и слушам,наистина е опасно,а тя пак нейната си знае и  ми вика"Аз незнам от къде,какво гледате,ама дори и турските ни партньори не се притесняват.А аз и викам "мога ли 3 дена да обикалям Хиподрума и да гледам забележителности,които вече съм гледала.Евала им правя,че поне излязоха хора и отложиха заминаването,но явно,че не е по тяхно желание.
А нашите хора в Истанбул....думи нямам.Хем ми се плаче и ми става мъчно за тях,като гледам какво преживяват,хем им се прекланям за храбростта и саможертвата.Ама точно така се прави,всеки ден,всяка вечер,до последно,докато не свалят кукуто и не заживеят свободни.Евала и на всички тези артисти,които споменавате(аз познах само 2-3),че също са там.Нека Господ,Аллах или който и там Бог да е да бъде с тях и да ги пази.

# 677
Любимият ми Емир и той е бил там. Малко не става съвсем ясно от снимките, но така твърдят  Laughing

# 678
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Емир не беше ли арестуван за наркотици?  newsm78
Ети, тя Аслъ във филма й е шерка (поправете ме, ако не й е), иначе ако се ожени за шофера гнусен сигурно ще си имат едно Ферхунденце.
Хелънче, и аз съм и голяма фенка. Ако я срещна ще я напрегръщам  Grinning

Аз хич не харесвам такива брадати мъже - айде набола малко, или някаква брадичка да, ама такъв запопил се...Вуйчо ми едно време беше с брада и винаги се чудех как не се накапва като куса чорба hahaha

Не знам дали сте гледали Огнено сърце с Туба и мъжа й. Тя играеше циганка там, а сестра й беше една шашава къдрава виждях я и нея във векът. Та те двете бяха щерки на българин, имаха един скъпоценен шал донесен от България и като имаха важни събития го вадеха и Туба го носеше.  Mr. Green

# 679
Емир не беше ли арестуван за наркотици?  newsm78

E и дай да не протестира сега  Crossing Arms

То май е стара история (отпреди няколко месеца), не знам да е лежал в затвора, но и не го следя толкова изкъсо де, само си го харесвам  Heart Eyes

# 680
Бре, какви поклоннички на мъжката красота имало тук Heart Eyes

# 681
Аслъ не е дъщеря на Ферхундето, а на Хюрем, т.е. Мерием дето забягна в Берлин завинаги. Демек на султан Сюлейман е дъщеря Аслъ - Михримах се казва.  Simple Smile

А 'двореца' от клипа баш Унивеситета на спирка Университета в Лалели се оказа. След дълго дирене го намерих и чак след това и статия се появи, че тъкмо там е сниман.

Както казаха в бг новините снощи - Ердоган е твърд политик и няма да подаде оставка - това да не ви е Бойко Борисов, дето не изчака даже да му я поискат.

# 682
Добър вечер,момичета Hug
За радост или за съжаление,не знам кое от двете е,но нашата екскурзия се отмени.Днес ми се обадиха от фирмата и казаха,че доста хора са се отказали и те за това решили да я отменят,а не,че в момента в Истанбул е опасно да се ходи  SadГоспожата все още беше убедена,че няма проблем там и местата,на които водили туристите били далеч от протестите....ха ха ха.Аз и казвам,че от това,което гледам и слушам,наистина е опасно,а тя пак нейната си знае и  ми вика"Аз незнам от къде,какво гледате,ама дори и турските ни партньори не се притесняват.А аз и викам "мога ли 3 дена да обикалям Хиподрума и да гледам забележителности,които вече съм гледала.Евала им правя,че поне излязоха хора и отложиха заминаването,но явно,че не е по тяхно желание.
А нашите хора в Истанбул....думи нямам.Хем ми се плаче и ми става мъчно за тях,като гледам какво преживяват,хем им се прекланям за храбростта и саможертвата.Ама точно така се прави,всеки ден,всяка вечер,до последно,докато не свалят кукуто и не заживеят свободни.Евала и на всички тези артисти,които споменавате(аз познах само 2-3),че също са там.Нека Господ,Аллах или който и там Бог да е да бъде с тях и да ги пази.
От коя фирма отмениха пътуването и за коя дата?

# 683
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Пине, ти си детектива на компанията   bouquet Жалко че е там, няма никога да го видим  Confused
Аслъ щерка на Хюрем  Shocked Че колко напред са превъртели филма?  ooooh! Скоро четох, че някакъв момък от филма бил в Албена на конкурс за красота за деца.
Хюрем няма ли да се върне? Македонските медии са в потрес и само с това се занимават от седмица - та кой бил с нея, кой я подкрепял, как бавела снимките на 101 епизод... Laughing

Ред шу, то на Емир баща му бил българин - за туй толкова хубаво момчето  Laughing

Чефи, за добро е не се ядосвай  Hug Ще идеш живи и здрави на по-хубав момент, аз лично се радвам, че трябваше да отменя пътуването си - съдбата се намеси от рано. Иначе в момента трябваше да съм там и да стоя 4 дни пред Къпълъто и на Флоря  ooooh!

Какво правят през деня, когато не ги бие полицията "терористите", както ги нарече кукуто:
https://www.facebook.com/photo.php?v=10151660964553324&set=v … ype=2&theater

# 684
  • Бургас / UK
Val27,фирмата е от Бургас-"Динита",а датите-7,8,9 юни.
Шебече, Hug знам,че е за добро,но имаше вариант и за 24 май да ходим,но решихме да го оставим за юни,да сме сигурни във времето.Миналата година като бяхме-май месец,валеше дъжд,та за това,а то какво стана...Тези дни си мислих,че направи тази тема с любимия ти Истиклял,от нея разбрах,че означава НЕЗАВИСИМОСТ и виж какво нещо...сякаш е трябвало да пуснеш темата и да станат тези неща(охх не мога точно да се изразя  Mr. Green) нещо пророческо виждам,намеса на съдбата....ако ме разбрахте де.Аз понякога съм малко суеверна и за това пиша тези работи.

# 685
Тази година май не е много късметлийска в темата  Thinking Първо нашествието на лалетата се провали покрай Бтур... Сега политическата обстановка изненада...

# 686
  • София
Има ли някой, който живее в Истанбул или който е бил там сега по време на протестите - мислим да пътуваме в петък до неделя и все още се колебаем. Хотела ни е в султанахмед стария град, какво бихте ме посъветвали? Всички ни казват да се отказваме, но на нас така ни се ходи  newsm78

# 687
Живеещите в Истанбул казват, че в историческата част няма протести.

# 688
Но дали си струва да ходите ако ще обикаляте само в историческата част?

# 689
  • Казанлък of all places
Има ли някой, който живее в Истанбул или който е бил там сега по време на протестите - мислим да пътуваме в петък до неделя и все още се колебаем. Хотела ни е в султанахмед стария град, какво бихте ме посъветвали? Всички ни казват да се отказваме, но на нас така ни се ходи  newsm78
Прибрах се в понеделник. Мога да кажа,че кулата Галата е вододелът, до Бешикташ не стигнахме.
Много зависи в коя част на града мислите да бъдете. Сега, в Истанбул безопасното място не е само историческия полуостров, затова кажете какво планирате.

Общи условия

Активация на акаунт