Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 90~

• 34 361
  • 749
  •   1
Отговори
# 690
По вероятно да има ножици като цяло може би ще премахнат някой неща.Но Ангел Пазител си мисля че са го закупили заради Хазал.Ами сигурно ще дават по 2 серии не знам ще видим като му дойде времето.

# 691
eee Лудосче сложла си ЛиН а  Mr. Green охх много ми харесва вече ми е номер 1 в класацията за филми Simple Smile има от всичко по много в него  Mr. Green
newsm10 На мен ми е на първо място с Езел Heart Eyes
На моя мъж ЛИН му беше първият и последен турски сериал, който изгледа с голямо удоволствие от-до. След това загледа Езел, но към края го изостави, нещо не му допадна особено.
А на мен на първо засега ми е АФК, а на следващо място са ми Мелодията и Асито. Други нямам в своята класация за любими сериали, защото това са ми единствените, които следих изцяло.

# 692

Епизодите от втория и последен за ефира на bTV сезон на сериала с Хазал Кая ще бъдат излъчени това лято в най-гледаното телевизионно време, като съвсем скоро почитателите на "Огледален свят" ("Adını Feriha Koydum") ще се радват на много повече серии от любимата си лента...
[/i]
http://tvnovellas.blogspot.com/2013/05/blog-post_2962.html
 bouquet Значи не са купили 3 сезон Peace
И слава Богу! И понеже bTV имат навика да режат сериите както им падне, за първи път ще съм доволна ако резнат последната серия секунди преди официалният край. Дори не искам да описвам финалната сцена в оригинала. То аз и без това не я гледам  Wink Просто спирам серията секунди преди края.  Laughing И се чувствам много по - добре  Party

# 693
уникална снимка Mr. Green

# 694
тази също не е колаж
Скрит текст:

Евита, на 100% съм убедена, че е колаж, защото Хазал по принцип на тази снимка е с друго лице, не помня обаче мъж или жена беше....май жена,  newsm78но не и Чаги.
Май само от сета, от Анталия, която пусна Неви и когато ги засякоха когато Чаги ядеше миди, засега не са колажи.

# 695

Ренка на мен не ми допада твоя любимец и много го точа сериала даже чак наесен ще го продължа, но играт му я признавам  Peace
Няма лошо Laughingние затова сме различни LaughingНа мен Бу не ми е арен Laughingама аз гледам сценарий не актьори Peace

така най добре Simple Smile е ама като не ми хареса даде актьор как да се мъча,аз и Фатмето не я гледах заради рошльото  Sick

# 696
  • в подножието на планината

Ренка на мен не ми допада твоя любимец и много го точа сериала даже чак наесен ще го продължа, но играт му я признавам  Peace
Няма лошо Laughingние затова сме различни LaughingНа мен Бу не ми е арен Laughingама аз гледам сценарий не актьори Peace

така най добре Simple Smile е ама като не ми хареса даде актьор как да се мъча,аз и Фатмето не я гледах заради рошльото  Sick

Hug И аз го гледах донякъде и се отказах заради Рошльото... Joy Joy Joy изглеждаше ми винаги стреснат и ококорен... Rolling Eyes

# 697
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
eee Лудосче сложла си ЛиН а  Mr. Green охх много ми харесва вече ми е номер 1 в класацията за филми Simple Smile има от всичко по много в него  Mr. Green
newsm10 На мен ми е на първо място с Езел Heart Eyes
На моя мъж ЛИН му беше първият и последен турски сериал, който изгледа с голямо удоволствие от-до. След това загледа Езел, но към края го изостави, нещо не му допадна особено.
А на мен на първо засега ми е АФК, а на следващо място са ми Мелодията и Асито. Други нямам в своята класация за любими сериали, защото това са ми единствените, които следих изцяло.

На мен на първо все още ми е Забранения плод, след това ми е Мелодията и сега се борят Кузей Гюней и ЛиН за място да видим... Peace

# 698
По вероятно да има ножици като цяло може би ще премахнат някой неща.Но Ангел Пазител си мисля че са го закупили заради Хазал.Ами сигурно ще дават по 2 серии не знам ще видим като му дойде времето.
За да успеят да го свършат до лятото трябва да дават по две серии.  Peace Малко ми е чудно как ще успеят да го свършат дотогава, но ще видим.
А този сериал "Ангел Пазител" не е ли старичък?  newsm78 Много не ми се вижда подходящ за есенния праймтайм, но БТВ си решават.

Hug И аз го гледах донякъде и се отказах заради Рошльото... Joy Joy Joy изглеждаше ми винаги стреснат и ококорен... Rolling Eyes
Хаха, аз едвам издържах да го гледам.  Joy Joy Но все пак го гледах почти до края, а накрая се отказах защото ми станаха много скучни епизодите.

А за класацията, ето ми я:
1. Забранения плод
2. АФК
3. Малки Тайни
 Heart Eyes

# 699
  • Още у мъглата ...
Хайде, момичета,
посъбрахте се, че днес имам празник-юбилей - 10 дена реално виртуално съм заедно с вас Hug
Не знам как го правите, но толкова уютно се чувствам Two Hearts, все едно не са 10 дена, а поне 10 месеца  love001
Всъщност знам как го правите – правите го с широко отворените си ръце, с милото ви отношение и подкрепа newsm51

Още докато само ви четях, имаше някои девойки, които мърмореха, че не ги отразявате. Ами то не може да бъде постоянно отразен човек или пък да се обръща на всички за всичко внимание постоянно.
Аз пък се чувствам отразена и ми е много приятно newsm44

Та, да се върнем към юбилея ми и да ви почерпя с
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

Да ви поздравя с
Скрит текст:

И малко топлина за всички вас  (вие сте "виновни" за тая ми нова краста) Grinning

Скрит текст:

# 700
хияч даже не съм го и гледала още а 1-вата или 2-рата серия го спрях ,а и Берен не ми харесваше там,тя излъява класа и да ми я слагат беднячка не отива

# 701
Габи,  Hug честит ти юбилей.
Радвам се, че се чувстваш по този начин при нас.  Peace И аз много се радвам, че ви открих. Много ми е приятно тук, благодаря ви за всичко.   bouquet
Аз съм тук от някъде 4 месеца, но ми се струва много повече. Сякаш се познаваме от цяла вечност.  Laughing Hug

# 702
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ренка,защо се бъзикаш с моя отбор,ние с мъжо затова се взехме,че и двамата от ЦСКА,иначе щях да го отсвиря на мига Mr. Green Влъх,без да питаш и ти за мен,как не те е срам,ама веднага да се засрамиш Mr. GreenГаби,мен пък хич не ми обръщат внимание и на ей ме оплаках се Mr. Green

# 703

тази също не е колаж
Скрит текст:

Евита, на 100% съм убедена, че е колаж, защото Хазал по принцип на тази снимка е с друго лице, не помня обаче мъж или жена беше....май жена,  newsm78но не и Чаги.
Май само от сета, от Анталия, която пусна Неви и когато ги засякоха когато Чаги ядеше миди, засега не са колажи.

Е жалко значи Tired тези двамата наистина снимките им заедно са лукс

# 704
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
хияч даже не съм го и гледала още а 1-вата или 2-рата серия го спрях ,а и Берен не ми харесваше там,тя излъява класа и да ми я слагат беднячка не отива

За Фатмето говориш нали...и аз така на мъка изгледах първия сезон много се измъчих въпреки,че много харесвам Берен.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт