Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 90~

• 34 359
  • 749
  •   1
Отговори
# 735
и ти не ме обичаш знам аз,само заради Бу ми прайш мили очи  ooooh!
Коя тая бе,няма ти пипа Буто,че  fight тука моето момче с кой ще лежи после в ареста,а ние да ги чакаме отвън и да им носим храна и цигарки Joy Joy
не забравяй и чичко Джак,те много го уважават без него неможе,както и Мерцедеса  Mr. Green
Ами с Джак в Мерцедеса ще ги чакаме отвън като ги пуснат и ще празнуваме,Евитке почна халюцинации получаваш,я да намалиш медикаментите,звъняли и били smile3533
хаха в кой от 2-та белия и черния  Joy

# 736
  • Още у мъглата ...
Габи Hugот почерпката видях уискито и Михалис Rolling Eyesа торти морти нещо ThinkingИ аз се радвам че си сред нас Hug

И аз Hug

Ох, забавих се с тортата, че пишех дописка за класацията ми на сериали Laughing

Хей я на и тортата

Ох, в бързината малко съм я накривила, ама ... Grinning

# 737
Габи Hugот почерпката видях уискито и Михалис Rolling Eyesа торти морти нещо ThinkingИ аз се радвам че си сред нас Hug

И аз Hug

Ох, забавих се с тортата, че пишех дописка за класацията ми на сериали Laughing

Хей я на и тортата

Скрит текст:

Ох, в бързината малко съм я накривила, ама ... Grinning
Пак е вкусна и крива Laughing  bouquet

# 738
Айде у новата тема
Аз в тази ще сложа това Mr. Green

# 739
  • София
само Джансу-то липсва Mr. Green
Габи,честит ти юбилей,че те само 10 дни ли са,аз си мислех ,че са повече Hug
Благодаря за всички почерпки Hug
Моята класация за турски филми е доста постна,щот не съм гледала много:
1.АФК
2.1001 нощи
3.Мечтатели-него го гледах онлайн,също голяма тръпка,колко съм стояла до късно в събота да го гледам по Канал Д.....моят съпруг само ми се смееше....то и сега ми се смее де hahaha
и това са,скромен опит Blush

# 740
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
Толкова сме свикнали с хората,които ни заблуждават,че когато най-накрая срещнем някой,който е наистина искрен,винаги търсим нещо което не е наред.Вече е станало навик. Peace

# 741
За класации много сложно , че аз май доста турски сериали съм гледала ама...
1.МТ
2.Забранения плод(поне 6 пъти съм го гледала)
3.Млечният път

# 742
Скрит текст:
Габи, като прочетох юбилей и ахааааа, да ти честитя, а то било 10 дни откакто си тук. Joy
Аз пък съм ветеранка от войната, от ерата на динозаврите, но ми е приятно с Вас, отпочивам си в свободното време и дискутираме какви ли не теми.
Май ни дойдоха в повечко питиетата, че започна часа на откровенията. Joy
Някой знае ли нещо за този сериал Ангели Пазители, който, ще замести нашия наесен, аз не съм чувала за него?!
http://tvnovellas.blogspot.com/2013/05/blog-post_2962.html Наде тука пише за него Peace
Имах в предвид някой от Вас гледал ли го е, знае ли каква, ще е сюжетната линия заложена в него и т.н.

# 743
Скрит текст:
Габи, като прочетох юбилей и ахааааа, да ти честитя, а то било 10 дни откакто си тук. Joy
Аз пък съм ветеранка от войната, от ерата на динозаврите, но ми е приятно с Вас, отпочивам си в свободното време и дискутираме какви ли не теми.
Май ни дойдоха в повечко питиетата, че започна часа на откровенията. Joy
Някой знае ли нещо за този сериал Ангели Пазители, който, ще замести нашия наесен, аз не съм чувала за него?!
http://tvnovellas.blogspot.com/2013/05/blog-post_2962.html Наде тука пише за него Peace
Имах в предвид някой от Вас гледал ли го е, знае ли каква, ще е сюжетната линия заложена в него и т.н.
Скрит текст:
От 27 май: Ангели пазители

Мечтите се сбъдват, ако вярваме в тях… и никога не се предаваме! Мелек знае по-добре от всеки друг колко е важно да имаш стабилна работа и сериозен доход. Тя е шивачка и прави всичко възможно да отгледа дъщеря си Ипек, без да я лишава от нищо. Мечтата на Мелек е дъщеря й да стане медицинска сестра, защото вярва, че тази професия би й осигурила достатъчно средства да живее достойно.

Ипек обаче има друга мечта – да се премести от малкото си родно градче в Истанбул и да стане актриса. Въпреки че я приемат да учи медицина, тя не е щастлива. Когато споделя своята мечта с майка си, това предизвиква разрив в иначе сплотеното семейство. Мелек я заставя да се запише да учи медицина, но Ипек отказва да се подчини – за нея единственото, което има значение, е да последва мечтата си. Затова в последния момент, тайно от майка си, Ипек заминава за Истанбул.

Там тя успява да се запише актьорско майсторство, но скоро след това установява колко трудно е да се справя сама в големия град, особено без майка си. Семейната връзка обаче не може да бъде скъсана – Мелек също пристига в Истанбул, решена да помага на дъщеря си да постигне мечтата си. Двете ще преоткрият отношенията си и ще научат, че всичко е възможно, когато има кой да те подкрепя… и когато вярваш в мечтата си!

"Ангели пазители" е премиерен за България сериал, от който ще можете да гледате по един нов епизод всеки делник ексклузивно на voyo.bg от 27-ми май.

Това е от ВОЙО Peace

Нещо не ме впечатлява Rolling Eyes

# 744
И аз имам юбилей 2 месеца и два дена.
Но съм изчела всичките

# 745
Аз май няма да го гледам този сериал , ам те много изтръпнали тези актьори бе

# 746
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA

Клоди мила ето нещо ако си го гледала извинявам се оня ден го гледах по тукашната телевизия може да ти хареса...не мен ми хареса...  Peace

Скрит текст:

# 747
Лудосче  bouquetще го търся Peaceне съм го гледала Laughing

# 748
къде е новата тема Rolling Eyes

# 749

Общи условия

Активация на акаунт