Отговори
# 255
Кашпи,днес имам задачки в по-централна част на града Simple Smile Ако искаш нещо за утре да се уговорим Simple Smile

# 256
Лино при хрема има оток на лигавицата на носа,запушва се назолакрималния канал и сълзите изричат извън окото,може и гъст секрет да има от задържаните бактерии.
Дафи разбрах аз,че ставате в 6 и се потресох.
Кашпи,защо да е егоистичо.Ако човек не уважава себе си,няма как да научи и децата си да го правят.

# 257
  • Варна
Лино,
радвам се, че сте по-добре, сега ще започне по-бързо да ви минава Hug
Ох, успокоих се, че не само аз не готвя Embarassed Или поне готвя рядко. И аз като Кашпи предпочитам да имам време за себе си, за разходки, за игри. Вярно, че уж бързо става една бебешка манджа, ама пак си отива време, а за такива пишман-кулинари като мен съвсем Embarassed И да попитам нещо - белите тиквички, т.е. тези със светлозелената кора можеше ли да не се белят? Че този път взех такава, досега вземах от тъмните и ги белех.
Муки,
не знам как е в Европата, но ортопедите сега съветват подметката да е цяла, а не с цип. Вярно, че БГ производителите масово правят буйки с цип, може преди няколко години това да се е смятало за правилно, нали знаеш, препоръките се менят постоянно ooooh! Аз имам спомен, че навремето в яслата съм носила буйки с цип и мека подметка като цвичка, а вече съм ходела.

# 258
Днес дребното хапна пилешко с картофи, моркови, пащърнак, тиквички и девесил.  Whistling
Аз тиквичките винаги ги беля!  Rolling Eyes
Като говорите за ставане - днес се събудихме с дребчо към 7,30-8. Дадох му да цока и пак сме заспали ... до 11,25!  Shocked

# 259
Лино, само споделям какво ми е казала приятека, чиято работа е свързана с бебешките храни. Иначе знам какво пише на етикетите (вече наизуст  Simple Smile) . Аз продължавам да купувам и Хип заради разнообразието в менюто, а и има някои, които малкия много обича  Simple Smile

# 260
Месечинке, спокойно за никъде не бързаме със захранването. Peace
И аз карам бавно, още въвеждам глутена, следва месо,сирене,масло, но основно сме на кърма.
Днес разглеждах обувки, много хубави харесах, обаче на Джулия стъпалото много малко.
Пробвахме няколко модела № 15-16, ами те все са й големи ooooh!, и нищо не купих.
И да се похваля - най послле съм циклична Laughing
 Айде, вече да ми се нареждат хормоните преди да съм убила някой #2gunfire

# 261
  • Враца
Не ви ли притеснява захарта в дуетите и повечето плодови на Бебивитата? Зеленчуковите и местните - да, ама другите?

Криско не обича зелен фасул. Давах го в какви ли не комбинации и концентрации и за да го изключа от менюто днес беше зелен фасул, картоф, масло и жълтък. Само една лъжица опита и започна да плюе. Няма да му го давам скоро пак.  То има на кой да се метне, нито аз, нито баща му го ядем това чудо.  Mr. Green Дано поне свикне с попарата, аз много я обичам. Реших да му предлагам няколко дни подред, за да може да свикне евентуално с нея и да я прояде.  Wink

# 262
Здравейте Wink
калисто, Успех с хормоните  Peace Да не те отчайвам, ама аз отдавна имам цикъл и хормоните ми бошуват яко все още  Tired

Малчовците спинкат и аз реших да се възползвам от това и да се включа и днес Simple Smile
За киселото мляко: в някои от сайтовете за захранване(от 1-та страница), пишеше, че може да се дава, но не да се замества кърмата или АМ, ами да се въведе като разнообразие на детето.  И аз се чудя кога да го въведа:))) С попараТА имах пълен провал, сега сиренце  им давам с чушки:) И яйцето не съм въвела още...Simple Smile
Обувките аз няма да купувам с цип, защото ходим на пръсти и ми трябва стабилна подметка, за да стъпят хубаво..... така ми каза и педито...
Пюрета си хапваме и на Хип и на Бейби Лов и готвени от мен Heart Eyes
Лек ден и честити месечинки  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 263
  • Обетованата земя
И Матеа е с много малко стъпало, 15/16 на КК ги закопчавам и тя ги изритва така както са закопчани и хвърчат на един метър.  Laughing Боси ще прохождат. Simple Smile
Аз рядко се включвам, но наистина нямам никакво време!  Hug

# 264
Дафи, аз ги смелих в кухненския робот, ама ако си вземеш фини овесени ядки може направо така да си сложиш, без да ги мелиш  Peace
Рошке, хаха, мерси, ама май трябва да огранича разходките и готвенето и да наблягам на ученето  Confused Confused дето вика отец Нафарфорий снощи при Слави: „Искам да уча филология в СУ, че по 7-8 години не свършват“   Joy Joy
Лино, браво, че не сте плачкали  Hug
Кашпи, а това е приказка..  Twisted Evil аз и заради това мисля кухнята, поне една грижа по-малко ще имам, то сега само се чудя кво да му готвя и на нас също, това винаги ми е най-големият проблем, да измисля яденето, пфуу  Close Close
Вие с малко стъпало, ние  с голямо, в момента на Некст 21 номер са му ахъ ахъ тамън, ама докога   Whistling Whistling

# 265
Абе, мацки кога успявате да готвите за вас и за малките Crazy Аз на Ники му готвех, ама как съм успявала не знам.Сега нещо не успявам да смогна Rolling Eyes
Васе и ние днес спахме до 11.30 Shocked Е, как да сготвя ми кажете Joy
И на Ивайла крака е много малък, сега е на 15 Crazy

Аз на бебешките храни хич вече не чета какво пише, давам и това е Crazy

Бютс, е как ще учиш с Анди, да го е.а, както казва отец Нафарфорий Joy

# 266
Аз съм се смахнала съвсем- вчера Явораки стана на 9 месеца и аз се сетих днес  Embarassed
Водихме го на мерки и теглилки- 9,950 = +200гр. и 73 см.

За събуждане си говорите- тази сутрин се събуди росен пресен в 5,изпя ми две песни и заспа пак,но пак криво спа.Тъкмо се похвалих вчера че започна да се буди усмихнат и в настроение,а то  Tired

Иначе и аз съм от "егоистите"  Rolling Eyes Когато имам свободно време предпочитам да седна да почета или да си пусна филм или си творя нещо по къщата.Не всеки ден излизам,или ако изляза е в двора.
Иска ми се да имам време за по засукано готвене,но щом го няма не се напъвам.Рядко лягам да спя или да се олежавам когато съм свободна.Върши ми се нещо което ме разтоварва.Явор от друга страна не изисква постоянното ми внимание и не мога да се оплача от умора или натовареност.

# 267
  • Варна
Калисто,
ех, че мъничко краче Heart Eyes Борко вече е 18-ти номер Simple Smile Честит ти цикъл, дано да ти се подредят хормоните, макар че моите още хич ги няма Crazy
Фери,
и мен ме притеснява захарта, аз си го казах. Иначе днес се прежалих и я взех тази каша ябълка, банан и сухар, макар че ябълка и банан ми е много затягаща комбинация, сигурно ще я мешам с овесена каша Joy За самостоятелно ядене предпочитам кашата на Сънвал - ябълка, круша и овес. Взех и това ризото със зеленчуци и пилешко, заради доматките Laughing
И отчет за мерките и теглилките - и Бобчо като Яворче го изтеглиха 9.950 кг, 75.5 см Mr. Green

# 268
  • Враца
Отчет и от нас - 9, 480 кг (+60г) и 74,5 см (+2,5 см). И педи ми каза за бульони и супички да почвам. Simple Smile

# 269
Не ви ли притеснява захарта в дуетите и повечето плодови на Бебивитата? Зеленчуковите и местните - да, ама другите?

Аз взимам само от тези плодови, които са без захар, т.е. круша Уилямс и праскова и маракуя - малкият вече изяде килограми от тях сигурно Laughing Дуети давам рядко, така че не ме притеснява захарта в тях, а и на вкус не са особено сладки, та едва ли е толкова много. Виж, веднъж дадох едно пюре на Хаманек за проба как е, ябълка с йогурт беше - е, няма такава сладост, аз обожавам сладко, но и на мен ми беше противно. Такива пюрета определено не бих давала, нито сега, нито след годинката Peace

А за готвенето за нас и детето - можете да ми завидите днес, успях да напазарувам, сготвя за нас с таткото набързо, направих и зеленчуково пюре на бебето, че даже и една семпла йогурт торта (за беболин на 9 месеца - честито на родените на една дата с мандарин! newsm67). Направо съм отличничка, къде ми е тиквеният медал Laughing Ако ви кажа, че успях и да разходя мандарин междувременно Mr. Green
Иначе не бих казала, че готвенето ми краде от времето - имам си време предостатъчно за всичко, друг е въпросът, че ако си пусна филм или почна нещо да чета, го чета на порции през деня и вечерта, и обикновено забравям накрая какво е било в началото Laughing Но пък вечер стабилно си гледаме и сериал с таткото (това ни е една от многото традиции - вече сме на 1000-ния руски сериал Laughing), та не мога да кажа, че културният ми живот е беден Laughing

Общи условия

Активация на акаунт