. Като стане ще покажеш...
Браво за диетата - все в същия дух.
Беше супер, изкъпахме се вече и в морето, поплувахме малко. Е малчо си стоеше само на хавлията, игра си и накрая дори и поспа. Добре му се отрази морския въздух. Ей щях да ви пускам снимки още миналата седмица 
Май ни е развален приемника. И си пуснахме ефирната телевизия - ей то голяма работа Цифровизацията

Айде като я облечеш пусни пак снимка да те видим.
Аз не разбрах, такъв цвят ли е ? А този страхотен чийзкейк ти ли го прави ? Обожавам чийзкейк !!!!!!!!!
Супер празник ще си имате ! И ни пропусна в обясненията
Ама аре как да е няма се сърдим я 
Хайде пиши смело всеки път като имаш възможност.
иначе не е умишлено, после в тоалетната /нали там се раждат най-мъдрите мисли
/ се сетих, че и Йоан на Слънчо, и Валери и Сашко пропуснах, въобщее 
Ох, сори, просто ми е хубаво настроението

Каква красива дума!
ТТи сваляш ли с Дюкан, сигурно 5 кила си вече минус?
Много ти е хубава роклята 

Мерси за линковете за Никито, ще ги разгледам сега. Те отговарят ли си на номерата, че от спортсдайрект понякога са умалени и поръчвам за 11-12 год., а той сега ще стане на 10 

та ще предупреждавам утре направо да гълтат, без да дъвчат

Лелеее, 3 клас - супер, и сега ваканция
а двойното "Н" си е голям проблем и на възрастните хора
желая му успех - знам аз, че той ме харесва 

чета това, което е копирала Бобърче за Сами, че е изяла черешите с половин кило захар crossing arms.. и си викам бре това ще да е някаква специална захар
и даже се върнах да чета кво толкова се фука Самито с тая захар
а то било тази емотикона
като текст обаче
добре че не потърсих в гугъл за марката захар "crossing arms"

От няколко дни показва колко голям ще порасне, даже и когато не го питаш. Най-вече докато яде (показва го поне по 10 пъти). НЕ харесва попара с масло, сирене и шипков чай, не харесва и киноа със същите неща, не харесва и следобедната си каша с масло и сирене. Не знам вече какво да му предложа за закуска. И все още не съм установила от сиренето ли е, от това, че не е свикнал да яде твърда храна сутрин лиии... Идеи?

захар "crossing arms" 
Абе, момичета, вие на всеки 2 часа ли пишкате поне 2-3 пъти? Аз не
Аз го правих чийза, лесно става 

Не ми е правил никакви мизерийки докато е никнал, затова пък си имахме изпълнение в едно кафе днес. Един час на ръчички, обърна ми водата и не щя да седне в количката, такава яростна съпротива оказа, накрая криво-ляво го напъхах и на връщане заспа. Става голям инат, взема ли му нещо от ръцете, не забравя лесно, търси го доста след това.
Шегувам сеее, сОпол

Гледахме "Афтършок" 
Значи шипка ще въвеждам 

Честито завършил третокласник! 

Снощи я нахраних и тогава излязохме, нямаше ни близо 3 часа, а тя за това време нищичко не беше изпишкала, хем и уж водичка пила по едно време, направо съм в размисъл

А между другото (май трябваше по-рано да пиша 
радвам се, че и ти си на линия!

Ми бялото фрапе аз го правя така - слагам малко нескафе, захар и вода, бъркам с машинката да стане на пяна, доливам с прясно мляко (без да бъркам вече) и хакам лед накрая! 
Дай рецептата за тази вкуснотия 

температурата варира между 37,9 и 38,2..3
не знам како става , не знам и какво да правя
че днес много поводи за празнуване
отвикнах ей. 2 месеца непрестанно имаше някой покрай нас, да видим колко бързо ще вляза във форма