Отговори
# 630
  • Обетованата земя
Галка!!! Каква новина, браво на вас! Няма да ви е лесно, но пък ще е само период! Аз залагам на момиче! Wink Как е сега третата бременност, лошо ли ти е? И как успяваш да гледаш малката?
Калисто, щом не сте още в кърлежов период, няма и да имате такъв. Аз съм била такова "циганско" бебе, във всички съм ходила. Ама ей го на мойто кърлежче, мама та мама.  Crazy
И честито на всички празнуващи-рожденици, именици, с годишнини и т.н.
Браво на мама Жени за алтернативната медицина.  Peace
Нашия тати изведе малките и аз имам време за себе си!  Mr. Green

# 631
Нашия тати изведе малките и аз имам време за себе си!  Mr. Green

Не го губи във форума  hahaha

Циганско бебе  Joy и Камелия е такова  Laughing

Ели Никол, честити 9 месеца  Hug

# 632
Галкаааа, каква новина  Hug Много се зарадвах, честито, сигурна съм, че ще се справите  Hug

Извинете ме, но вече не помня тук ли четох за този сминдух за кърмата или в някоя друга тема  ooooh! Ако е тук, я кажете от къде се купува и под каква форма и в какво съотношение се прави този чай?

# 633
Тайра, абе иска си се време да пораснат зъбите  newsm78 де да знам, бавно става  Mr. Green
Галка, айде дано да е момченце, въпреки че сигурно ще ти е по-лесно, ако е момиче, поне вече дваж си минала по тоя път  Hug
Днес бяхме на консултация - 9300 гр и 75 см парче пандичка  Heart Eyes
Дафи, а ти не си ли вече на АМ или още кърмиш  Hug иначе аз разбрах сминдух и извара за болки в гърлото  Mr. Green

# 634
Бюти, вечер преди да заспи и през нощта кърмя. От 2 дни суче и сутрин. Вечер я дохранвах, но от 2 дни не съм, за това нещо съм се амбицирала сега  Mr. Green

# 635
Галкаааааа, честито мила, наистина и аз мноооого се радвам - да сте живи, здрави, много лека бременност и айде един момък най-накрая! О, да, Екзо е казала - най-хубавата зодия ще е ... love001 Как няма да се справиш, ти си желязна! Ох, супер, супер, направо настръхнах ...  newsm44 Дано се чувстваш добре иначе!  Peace
Диони, честита рожденичка!   bouquet
Честит имен ден на всички празнуващи и по-специално на Елси и маймунката на Иглуб! Много здраве, щастие и всичко най-най ...  Hug Моята сестра и тя е именичка днес!  Peace
Ха, Пейпърче, и аз съм бивша художествена гимнастичка ...  Rolling Eyes Даже треньорката ми скоро питала майка ми за мен.  Peace

И Неско е циганче - на всички се радва, а най-вече на бебета и деца!  Flutter

# 636
Дафи, сминдухът е по-ефективен на гранули отколкото на чай. От аптеката го купих, търси fenugreek.

# 637
  • До морето
Галка, супер новина! Страхотно голямо семейство ще сте  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Аз залагам на момче, да зарадвате таткото  Laughing Ма то вече и пол ще разбирате, в коя седмица си, бая си се спотайвала  Laughing

Тайра, Сами има един зъб, вторият го видях, че е избил на 01.05 (даже се похвалих тука), ама още едва се подава. Не знам какъв е тоя растеж, ако всичките никнат по месец, ние до първи клас няма да ги изкараме  Laughing

Диди, и Самито е такова циганско бебе  Joy Все се хили и който и да го вземе, все е доволен!

Бюти, кви са тия манджи бе душа? Аз това цялото нещо го готвя за един месец  Laughing

Койчева, сега слушах новините, никъде не казаха за тежки пътни инциденти  Joy значи си оцеляла, как мина кормуването?

Ние днес най- накрая се наканихме да заведем Самито до ТУБ диспансера за проба за манту, те почивали. Ми да бяха написали някъде  Crossing Arms Само дето се разхождахме до майна си гъзина, в циганската махала  #Cussing out

# 638
иглуб, мерси Simple Smile
И Ина е циганче  Mr. Green На всички раздава усмивки, закача се  Laughing

Още нещо щях да питам преди малко... Мамите, които давате вече кисел мляко, какво количество давате?

# 639
Бюти, ей ти заглавие за темата - я колко цигански деца имало тук  hahaha

# 640
Тръц и аз да кажа, че си имам тогава две циганета  Mr. Green Mr. Green
Галка, аз залагам на мъжко.....  stork-boy, а защо не и близнета  stork-boy stork-boy Да сте фифти-фифти Mr. Green Heart Eyes

# 641
Хоп троп Wink и аз на всяка манджа мерудия Crazy

Бюти, кога успя да ги направиш тия манджи Crazy аз едва смогвам една манджа и един таратор на да направя Joy
Биби дрехите на Асда са уголемени, на Ники есента му взех 10-11год и му бяха широчки, сега обаче му взех 11-12г да видим как ще са.На Ивайла дрешките които взимам също ми се струват уголемени. А за гоститоо, идвайтеееее, ама да стегнем къщето първо Wink
Блонди браво на Кам че казва думички, Ивайла дума не обелва, ама аз все й казвам и й повтарям разни неща.Сега й показвах в една книжка животинки и после я питам кое животинче къде е, не знам дали е съвпадение ама показа някои Shocked

Галка честито , мила Hug аз смятам че след ато майката чувства че е момиче, момиче ще е  Grinning лека и безпроблемна Hug еееее, издуха ги първескините Joy

Ивайла отказва да ходи при непознати, по възможност седи само в мен, като ваденка е Crazy даже в къщи й викаме Станка Златева, щото а съм сЕдналА, а ме е налЕгналА Joy

Последно обявявам за утре че ще има среща на мами към 16 часа в парка в Изгрев
Grinning Всички са добре дошли Wink

# 642
Фери, ти ли беше поискала мое стихче  Hug
Далеч съм от поетите, но винаги пиша много бързо и на момента, и от сърце дето се вика  Mr. Green
Скрит текст:

Ела пак, мое вдъхновение
ела и влез отново в моя сън,
където в леденото ми имение
ти никога не си отвън.
Ела и пак ми обещай звездите.
Всички светове с моето име изпиши.
Ела ще ти повярвам на лъжите,
а сърцето вътрешно ще си крещи.
Ще дойдеш ли кажи избранико любими
ще дойдеш ли или дъждът ще те измие
ще ме объркаш ли отново, кажи ми
или красотата лъжите ти ще скрие.
Ела пак да ми се случиш. Ела
да ме убиеш с целувка пареща.
Ела и недей да чувстваш вина,
за онази моя болка. Знаеш я.
Онази болка дето я създаде да ми
прави вечер някаква компания.
Болката, която завинаги ме промени
към безмълвните ридания.
Ела. Ела, любими, да те доизмисля.
Ела по-красив финал да нарисувам.
Погледни стъпканата ми гордост. Виж я
и ела, за да спра да те сънувам…
[/color][/b][/i]

# 643
Галака Hug Hug Hug Много се радвам! Лека и безпроблемна бременност! Аз залагам за момче Heart Eyes

Честито на всички именници! Да са живи и здрави!

Борко си повърна кашата на вечеря. После го кърмих и пак повърна и аз се притесних много. Накрая изпи 70 мл. АМ и уж заспа, след 15 мин. пак се събуди и блъскаше шишето, и аз пак на гърда, ама те празни  вече и мляска малко и пак заспа. Страх ме е да не се обезводни Confused Днес грам вода не искаше да пие Sad

Хах,Саманта, кормуването мина добре, нищо че не искам да карам на повече от 2ра Mr. Green. Инструктора се притесни да не му изкъртя лоста Joy и не мога да спра, докато си превключвам скоростта да гледам лоста, а не пътя  hahaha С тези моите "дълги " крака вкарах седалката под волана, че да стигам педалите newsm62

Бюти, кога намери толкова време да готвиш 100  неща, какво се чудиш , че хората от София идват на гости, то с тези  маси и от по- далеч ще дойдат.

ВикТан, ако не се лъжа ти искаше велоергометър. Все си мислех, че тези , които си купуват и не го карат, не са добре, и че аз ако имам ще си карам. Да, така беше,  но само 1 седмица. Наистина от тях стават чудесни закачалки, след баня халата на ММ винаги е там Mr. Green Все си казвам , че от утре почвам , но..... Blush
Женя, дано се оправи Мирая, не писа какво е казал лекаря Hug

# 644
Галка, първо честито, стискам палци всичко да е наред и да влезеш в отбора на многодетните тази година. Лека бременност и по-малко "екстри" към нея. Ще се справите някак, свиква се. А за пола, каквото сте го направили, все пак не е лошо и момченце за разнообразие.

Манту-то го минахме с Владо миналата седмица. Първо, разбира се, се разходихме до МЦ Санита, за да ми кажат, че на бебета се прави само в ТУБ диспансера. После 2 дена по-късно пак организирах детегледачка(и каката беше вкъщи на АБ), и този път с охраната(мъжа ми) ходихме там, после той  на работа. За отчитането същата процедура, изобщо без организационни способности не става в моя случай. Поне всичко беше наред и вече има печат на бележката. Но трябваше да е интересно преди да се получи добър резултат.

Бюти, хубаво е стихотворението, дълбоко от душата. Аз последно пишех поезия през 2010 година, вече съм загубила чувството за рима, но все още чета поезия.

Честито и на именниците, всичко най-хубаво им желая!

Последна редакция: вт, 21 май 2013, 22:33 от Five magnificent

Общи условия

Активация на акаунт