Отговори
# 345
Тайра, и аз като вадех паспорта на Вик не знаех да е идвал някой да пита, но при Тони кварталният /даже не знаех, че още има квартални/ попаднал на една комшийка дето не бях я виждала до тогава. И като разбрал, че не ни познават, отговорил това на службата и ни отказаха. Добре, че имах някакво шесто чувство и отидох по-рано да проверя дали е готов паспорта, че аз всичко в последния момент правя и щеше да се провали цялата почивка. Ако беше попаднал на друг съсед, сигурно нямаше да разбера, че идват на проверка и сега щях да се смея на Марлито като го разправя  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Няма значение дали си на квартира - гледат адреса, който си посочил - постоянен или настоящ.

Месечинка, за яслата искат от ЛЛ бележка за ваксините на детето и мисля, че ако няма някоя ваксина искат някакъв протокол, но той е при алергии. Питай педката за всеки случай, че не съм сигурна. А за спането - спят само следобед. Но и Вик и Тони тръгнаха по-късно /на година и 9-10мес. някъде/. Не бях се замисляла за това, но те сигурно имат и други толкова малки деца и имат опит. Най-добре като го приемат, отиди и питай, но лелката в групата, а не само възпитателите.

Марли, голямо момче. Сигурно изглежда като на годинка  Heart Eyes

Бютка, опасно е да носиш чак толкова евтини очила /мани, че са ми слабост/. За 10лв. посмъртно няма да имат филтър. По-добре без очила тогава, защото тъмното стъкло "подлъгва" окото и разширява зеницата и, ако няма филтър направо си обричаш очите.

# 346
Според мен няма смисъл да се въвежда отделно.Това е любимото пюре на големия ми син,все още си го хапва със сирене.
Марли и ние сме така с адресните регистрации,но не е имало такива проблеми с паспортите им.Само на баткото казаха не може бърза поръчка за първи документ на дете,но на Бейбито се оказа,че може.Не съм разбрала и да са питали съседите.
Четох,че това кърлежуване е период ,продължавал различно,според детето,но за да го преодолеело по лесно трябвало да се създаде ритуал примерно с поздравите,детето да знае,че ще се върне родителя.
Моето плаче за брат си,а той иска да го премахне от семейството.Никога не съм си представяла,че има такива ревност.
Аз обичам да си купувам обици,но вече гледам да не са много скъпи,че загубих колко.
Месечинке щях да те питам за двата трудови договора и майчинството,беше споменавала,че може да се прекрати само единия.Как си мечтая за такава възможност.Сигурно на есен ще се върна на четвъртинка,хем да съм в час,хем да си гледам детето...поне такива ги кроя,но какво е писано не знам.

# 347
Едно въпросче, тези дни все се сещам и после забравям да ви питам - въвела съм царевица / като каша - ориз с царевица / Сега имам зеленчуково пюре в което има царевица, тя в този случай отделно ли трябва да се въведе, или вече е въведена с кашата  newsm78 newsm78 newsm78

# 348
ВикТан, разбрахме се  Hug Имах предвид, че понякога парите са много просто заради марката. Например видях чудесни на Рей Бан за 40е, което ми се струва повече от прилично. Не мисля, че очила за 300е или за 600е имат нещо кой знае какво повече в стъклата си, освен буквичките отстрани.  Crazy Може и да греша, разбира се, не знам  Hug За 10лв и аз няма да сложа (вече, преди слагах и за 3  Joy)
Мерси за обяснението за филтъра, не го знаех  Embarassed

Нито чанти, нито обувки, нито дрехи са ми слабост  Rolling Eyes Слабост са ми фигурки от малахит  hahaha Имам нелоша колекция  Simple Smile

Бюти, всяко зло за добро, нали знаеш  Hug

Една позната е забременяла с трето дете и заяви, че се молела да са тризнаци - две момчета и едно момиче. Не знам какво да кажа просто  Tired  Rolling Eyes

Оф, Камелия спа допреди час, какво ще правим сега, не знам  Sunglasses

Рошле, отдавна не гледам какво и как въвеждам от разни такива дребни неща. Само за основните ще внимавам - риба, яйца...

# 349
Блонди, така е  Hug
ВТД, знам, че не е, ама все не стигам до там да си купя хубави  Close ей сега за плажа в събота, пък и за морето де, купихме на Анди една надуваема лодка, чудихме се басейн или лодка, ама решихме, че с лодката може поне да влизаме в басейна/морето с него, една играчка, туй онуй за обезопасяване на къщата и то парите хвърчатттттттттт  Close Close
Блонди, супер, аз също не робувам на дрехи, обувки и прочие. Харесвам чантите като че ли, ама мога и с една хубава да си изкарам. Иначе си колекционирам слончета, имам адски много, ама последните години не съм си купувала, но пък близките приятели ми подаряват редовно  Mr. Green та вкъщи все ги дупя към вратата  Mr. Green
Бобърче, и аз не мисля, че трябва отделно  Hug
И аз не съм въвела кисело мляко, риба, агнешко, телешко, сигурно още нещо не съм  Crazy

# 350
Момичета съгласна съм за срещата да, само че не разбрах коя ми пише от вас, ако ще идват и другите момичета да пишем, тук или не става  Laughing. Нека да е по в центъра, тва в тоя квартал малко не го знам

# 351
(вече, преди слагах и за 3  Joy)
Слабост са ми фигурки от малахит  hahaha Имам нелоша колекция  Simple Smile

И аз, и аз. Всякакви съм носила  Peace  Еееее, имаш си някаква слабост значи /за фигурките/.

# 352
И аз нямам някаква страст дето да хвърлям пари по нея. Обичам да нося часовници и имам един скъп часовник от 9 години. Май това е единственото нещо мое си за което съм дала толкова пари, но може да се носи още години.
Като цяло обаче съм се убедила, че много от марковите неща са и със супер качество. Не робувам на марки, но марковото си издържа с години. Ако носех слънчеви очила със сигурност щях да инвестирам пари, понеже както е писала ВТД предпазват. По-добре 1 чифт, но качествен Peace
Сега темата ми напомни преди като бяхме на екскурзия от унито и едно пишляме да покаже какъв е пич и се хвърли в едно езеро с марковите си цайси Laughing Накрая стана за смях де, понеже стрували 200 евро, та се гмурка 1000 пъти да ги търси и естествено не ги намери Wink
Месечинке защо не си запишеш въпросите и да идеш да питаш как стоят нещата направо в яслата. Може така ти самата да промениш нещо в ежедневието на Борко и плавно да се получат нещата
Купих едни мюсли на каша и му дадох за вечеря, бая си попръцква, май не понася мюсли като мен. Белверде като тази каша която си показала, само че няма ориз и малинови люспи вътре.

# 353
И аз взех каша с мюсли на Хип, но се дави от частичките в нея и сега сама ще и я ям.   Mr. Green
Изобщо всичко трябва да е гладко пасирано, пък вече е голям и трябва да хапва и по-големи парченца, защото иначе ще стане като едно познато дете, моето на 3 още яде смляна храна.  Не знам как да го направя този преход към по-едрата консистенция.
Моята страст са обувките, после чантите, имаше и един период, в който бяха и очилата, но вече не. Наподобяваше колекционерска страст, но сега с бебето всичко отиде в канала. Обувките не ми стават, чантите са неудобни за разходка с Беб и май само очилата останаха Mr. Green Повечето ми са купувани на намаления и разпродажби обаче.

# 354
МериДжейн той също имаше позиви за повръщане, но беше доста гладен. A и аз му предлагах едно пюре с масло вътре, то също е от 6м и така се давеше. Взех да го разреждам с гладко пюре и като че ли посвикна с консистенцията. Пробвай да ги смесваш
Шехина аз и преди го бях писала и сега се повтарям пак, но понеже ти посочи някакъв източник ти пускам коренспонденция с Хип по темата. На немски е, но обобщено Бебевита не е Хип, произвеждат в техни заводи и от там идва слуха. Което не прави марката сама по себе си лоша, но зад марката Бебевита не се крие Хип Peace
http://www.hipp.de/forum/viewtopic.php?f=11&t=1576

# 355
  • By the sea

Една позната е забременяла с трето дете и заяви, че се молела да са тризнаци - две момчета и едно момиче. Не знам какво да кажа просто  Tired  Rolling Eyes

Ами какво да кажеш...луда жена Joy Шегувам се, да са/й е живо и здраво/и Simple Smile

Обичам очила и обувки, тая страст никой не може да ми я отнеме Twisted Evil Очилата повечето са ми от Манго, Зара и Топшоп, много си ги обичам и няколко маркови чифта, ама айде да не правя реклама Mr. Green Ииии, книжки и списанияяяя /никът не е случаен/ Mr. Green ММ полудява от купчините вкъщи, пък аз още не мога да прежаля 2 кашона със сп. Егоист, дето ме накара да изхвърля преди 2-3 години Rolling Eyes Обаче сега като се замисля цяла зима се влача с една и съща чанта почти, 2-3 чифта любими ботуши и кецове и то кво Tired Добре, че идва лято да изкарам аксесоарите на показ, че така да съм си доскучала сама на себе си Tired Whistling
Коралче,  Hug Не, бяхме с мм в една обща компания 6 години преди това, даже не бяхме близки, после всеки по пътя си и в един слънчев ден съдбата ни срещна отново...  Simple Smile Blush
Ели_Никол, да, много е хубава страничката Simple Smile мишър прайс Joy
ВикТан, мерсии Hug
Рош, ок си е пюренцето Simple Smile
Вярно, Матюшката и Ина, разликата е очевидна Laughing Да са живи и здрави децата Simple Smile

# 356
След като вчера щях да заспа докато се разхождам с количката, днес съм се наспала и отпочинала  Grinning Спах от 21 до 6ч. Ина не се е будила. Днес не и тече носа, явно наистина е било от зъбките. В 6 сука мляко, естествено лявата гърда пак не я иска, но поне от дясната сука  Crazy И преди малко си изяде кашата.

Мама на Рош, лука не съм го въвеждала отделно. Все пак е някакво минимално количество и не мисля, че има нужда отделно да се въвежда.

Слънчеви очила имам само едни, от 50лв. Ако имам възможност бих дала до 100лв., но нагоре не  Naughty Иначе нямам никакви слабости, купувам само това, което ми е необходимо в момента.

Марли, голямо момче имаш  Laughing 5 кила разлика с моя дребосък  hahaha

Забравих да ви кажа, вчера като казах на док, че Ина не иска да суче, не иска и АМ и сестрата каза ако искам да пробвам с квасено мляко, но с този дерматит по-добре не. Какво значи квасено мляко, не е ли кисело мляко?  newsm78 Не мисля да го ползвам вместо АМ, но ми се искаше към 10-тия месец да го въведа  newsm78

Последна редакция: пт, 17 май 2013, 08:18 от Dafi`

# 357
Добро утро Simple Smile

пия си кафенцето и ви чета Simple Smile малчо днес спа горе долу с едно събуждане само, а мен освен зъбите почна да ми се обажда и кръста. Днес ще метлосваме навън, за да не ми се налага да го вдигам и утре ще ходя на масаж на гърба.

отивам да храня детето Simple Smile следобеда ще пробва дуетче с извара, дано му хареса Simple Smile

Последна редакция: пт, 17 май 2013, 08:35 от Koralche_

# 358
  • Варна
Зафира,
така е, имаше някакво писмо на НОИ, че когато майката не прекрати отпуска за отглеждане на дете по основния си ТД може да започне работа на втори без това да се отрази на майчинските Rolling Eyes
Бютка,
ВТД е права, ако ще носиш очила за 10 лева по-добре без никакви, ще си скапеш очите, а полза никаква няма да има Rolling Eyes

# 359
Ее, айде след кухнята се почна и за очилата..видя ли Блонди що ми се отщява да пиша вече  Whistling не съм като Тайра аз  Tired

Общи условия

Активация на акаунт