Месечинка, за яслата искат от ЛЛ бележка за ваксините на детето и мисля, че ако няма някоя ваксина искат някакъв протокол, но той е при алергии. Питай педката за всеки случай, че не съм сигурна. А за спането - спят само следобед. Но и Вик и Тони тръгнаха по-късно /на година и 9-10мес. някъде/. Не бях се замисляла за това, но те сигурно имат и други толкова малки деца и имат опит. Най-добре като го приемат, отиди и питай, но лелката в групата, а не само възпитателите.
Марли, голямо момче. Сигурно изглежда като на годинка

Бютка, опасно е да носиш чак толкова евтини очила /мани, че са ми слабост/. За 10лв. посмъртно няма да имат филтър. По-добре без очила тогава, защото тъмното стъкло "подлъгва" окото и разширява зеницата и, ако няма филтър направо си обричаш очите.
Имах предвид, че понякога парите са много просто заради марката. Например видях чудесни на Рей Бан за 40е, което ми се струва повече от прилично. Не мисля, че очила за 300е или за 600е имат нещо кой знае какво повече в стъклата си, освен буквичките отстрани.
Може и да греша, разбира се, не знам
)
Имам нелоша колекция 

ей сега за плажа в събота, пък и за морето де, купихме на Анди една надуваема лодка, чудихме се басейн или лодка, ама решихме, че с лодката може поне да влизаме в басейна/морето с него, една играчка, туй онуй за обезопасяване на къщата и то парите хвърчатттттттттт
Еееее, имаш си някаква слабост значи /за фигурките/. 

Спах от 21 до 6ч. Ина не се е будила. Днес не и тече носа, явно наистина е било от зъбките. В 6 сука мляко, естествено лявата гърда пак не я иска, но поне от дясната сука
Иначе нямам никакви слабости, купувам само това, което ми е необходимо в момента.