ИНТЕРВАЛНО ХРАНЕНЕ-ТЕМА № 6

• 70 388
  • 735
  •   1
Отговори
# 270
  • Испания и Стара Загора
Абе прави сте ,че 2кг за 2 седмици е добър резултат ,но ми се иска по-бързо да се оттърва от тези кг.  Rolling Eyes Важното е,че на см има по-голяма разлика. Peace

# 271
Добро утро ,сладурки  bouquet,

Ден 2

z.2012 ,не съм се мерила отдавна ,от около две седмици някъде. На кантар се качих преди няколко дни,но той винаги показва различно. Съгрешителките да идват,да Mr. Green

Sisi pink ,леле,на парно още. Времето ,хубавото ,и мен ме зарежда позитивно,та те разбирам с тия дъждове и студове. И си пиши ,разбира се,нека да се движи темата, Laughing

Храната вчера беше тиквички,яйца,салата домати,шепа череши и едно
Скрит текст:
малко ,неприлично-вкусно ,парче домашна баница Whistling Вина-нямаше,поне ,докато се топеше в устата ми,хаха

Днес вече започвам с кростренажора и някоя тренировка,че дълга почивка си дадох,а храната ще я мисля довечера. Отслабване няма налице тези дни при мен,но поне няма и качване.

# 272
Добро утро.
Още съм тук, но си промених прозореца - от 8-8 и 30 до 12 и 30. Реших така да пробвам известно време. Обаче сигурно веднъж на седмица ще имам и ден, в който ще ям и вечер като се събираме с компанията.

# 273
аз след малко тръгвам да се трудя Wink
не само времето ,но и кънтарат ме нерви сега пък показва +1 направо сте се самообия #2gunfire Cry
аз не сам много стриктна безваглихидратка де ама и не прекалявам с ваглените састо (пак ми липсват букви #Cussing out)сте извините ама се старая да е кирилица.
z.2012 благодаря и на теп за подкрепата Heart Eyes обаце сте ми обяснис ли какво ознацава НВХ или ВМ це аз сам малко боса осте. Rolling Eyes
най-много през живота си сам тежала 113кг. Embarassed и не ста да се врастам никога веце там Naughty
цудя се какво правя гресно Whistling
дали да не мина на 2.36 фаст ,це да не вземе да свикне организма ми на фаст5 и после няма да имам нацин на хранене за задържане newsm78 , ана мен това ми е целта всяко постигнато загубено кило никога веце обратно це ми бактиса да сам дебела Tired
като се варна сте писа момицета . Давайте савети моля ви , при вас как е било.  love001 приятен и хубав ден

# 274
  • София
Леле,Йо, как издържаш да не се премериш толкова време ... страхотно самообладание, евала!

И внимавай с кроса, не е ли малко рано още? Да не претовариш сърцето и дроба викам ...

Скрит текст:
Баничкаааа  Heart Eyes

Възхищавам ти се, ти си много уравновесена личност  Hug

Бебок, ще ми е интересно да ни споделяш какво се случва с промяната на прозореца.

Сиси

Скрит текст:
Не е тук мястото да ти препоръчвам Високомазнинно - Нисковъглехидратно хранене, но според мен за хора с постоянни проблеми с наднормено тегло - това е варианта, наред с всички други ползи за здравето.
Като имаш време, прочети темата във форума, оттам, ако те заинтригува вече има много инфо из нета, стига човек да иска да чете. Но режима не е за ден и два, той е начин на живот и мислене.
Ето темата: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=721816.0

Брей, какви сме ранобудници днес  Mr. Green

# 275
Вив,знам ли дали е рано ? newsm78 Като цяло съм ок вече,та съдя,че леко кросче ,не някакво изтощаващо , няма да е зле.
А откъм мерки,за мен с
Скрит текст:
а важни миналогодишните дрехи. Стоят ли ми подобаващо ,метърът и кантарът не ме вълнуват /което е постижение,като се вземе предвид,че преди се тресях над тоя кантар Close/
Уравновесена ,аз ? Laughing Ако в наличност,парчетата баница бяха повече,отстрани щеше да изглеждам емоционална hahaha Това парче, бе някакъв остатък от малката.

Сиси,за фаст 5,изчакай да мине време ,не вярвам толкова бързо да свикне организма ти.Също ,ако изчистиш храненето в прозореца,ще си ок. Като привикнеш,след някой и друг месец ,тогава пробвай 36-часовите. Няма да се върнеш към старите си килограми,спокойно,мила Hug

Бебок,и аз чакам отзиви от смяната.

Иначе,да,рано-рано налазихме темата Laughing. Да няма гладни Mr. Green

# 276
  • София
Хихих, не знам за гладни ...
При мен се случва нещо, което не мога да си ого обясня. Като дойде време за ядене - аз въобще вече не съм гладна. Ако трябва да се ръководя от глад - няма да ям в прозореца изобщо.
ПРи вас случва ли се нещо такова?

# 277
Да! Вчера,като си поднових отново фаста,вечерта изобщо не бях гладна. Спокойно можеше да мина без никакъв прием на храна,само на още течности.
Вив,може да удължиш фастенето,да речем по 21-22 часа /някъде съм срещала и такива цикли / и в останалите два да ядеш. Но не се лишавай от храна.

Аз имам питанка ?
Вчера се чудих-ям в 18 ,после пак към 20 и нещо си.
Реално откога се отброява фастенето,едва ли на пълен стомах? newsm78 Той си работи,храносмила,не си почива....
Дано обяснявам правилно...Но,да речем ,стомахът ми вече е празен някъде 3-4 часа след храненето,нали ? Значи,ако фастенето се отброява на сравнително празен стомах /в съответния пример,към 00-01 часа /,периодът от постене е малък /16-часов ,ако започна на др ден пак да ям в 18 часа/ .Дано ме разбрахте Blush

# 278
  • София
Да, така е Йо, какво те притеснява, виждат ти се малко 16-17 часа ли?

Аз пък се интересувам така с това намалено като честота хранене да не се забавя метаболизма  newsm78 Нещо съм позабравила теорията по въпроса и май трябва да си я преговоря.

# 279
Привет отново.
Днес в прозореца - закуска:парче кекс, сандвич от 1 земел с кашкавал и прошуто, обяд:пържен дроб, домати с ориз, домат, овче сирене, 2 лъжички сладко, парче кекс. Дано ме държи до утре сутринта Mr. Green

# 280
Ами така като ми зададе въпроса,Вив,дали ми се виждат малко - вече не.  hahaha Иначе клонях,че са малко.

Забавя се метаболизма с малък прием на храна,гладувания,които са си типични за нас ,жените/ние се подлагаме на какво ли не. newsm78/  

А за честотата на храненията,също имаше инфо ,че се забавя метаболизма,да,но винаги съм смятала,че нещата са си нидивидуални-не всеки може да се храни 3-4-5 пъти на ден. Това ли имаш предвид, или?

То и със зареждащ ден май се ускорява. Във всеки случай,аз трябва да си припомня именно всичко,свързано с метаболизма.  Blush

Ей, Бебок, как не ти минава вечер мисълта за храна? Дано издържиш Hug,разбира се.  Мацките,които правите прозореца през деня,направо ви се възхищавам,честно Sunglasses

Допълвам ,на когото му се чете.
http://www.bb-team.org/articles/3850_barz-metabolizam-baven-metabolizam

Коментарите са много интересни Peace

Последна редакция: вт, 04 юни 2013, 13:31 от Ioanna82

# 281
  • София
Направо и аз  Whistling
За мен няма по всяващо ужас нещо от това, да не ям вечер  Laughing
Тогава ми е толкова вкусно ... че сама си завиждам  Joy

А за честотата на храненията,също имаше инфо ,че се забавя метаболизма,да,но винаги съм смятала,че нещата са си нидивидуални-не всеки може да се храни 3-4-5 пъти на ден. Това ли имаш предвид, или?

Да, Йо, точно това имах предвид,  мисля си аз тези дни, като гледам колко малко ям на фона на това, което преди съм поглъщала и то не нарочно, просто не мога повече  ... и си мисля, дали пък по този начин няма да си забавя метаболизма, именно защото ям само веднъж на ден.

Зареждащия ден ще си го пазя като отново зацикля яко, не смея често да прекалявам с въглехидратите. Че аз като почна веднъж - ходи ме спри  ooooh!

# 282
Е,нали си набавяш нужните М/В/П ?  Като си изчисляваш ккал,колко горе-долу поемаш от едно хранене ? Да не би да падаш под 1200 дневно ? Или и по-надолу ? Това ще е кофти,ако е така.

Пробвай с две хранения в часовия прозорец. То,нормално,ако ти само веднъж хапваш,просто да се наядаш със супер малко ,в сравнение с преди,каквото си поемала...

Освен това,да не би да запълваш стомахчето ,първо със салата и да не ти остава място за баш храната? newsm78

# 283
Joanna82, смилането на храната въобще не е твоя грижа   Laughing Яж си в 5 часа и това е Peace

Sisi pink добре дошла, успех   bouquet В началото е нормално да се качи малко,особено ако ядеш повече, по оригинал след 3 седмици почваш да сваляш, но повечето момичета свалят още в началото, макар и по малко. Ако не ядеш много-не се притеснявай, това е водА.

Вивиан поздравления за сваленото Hug

anita, страхотен резултат, продължавай така Grinning

bebok при теб има ли намаления?

Да кажа и за мен. Не съм съгрешителка, през повечето време съм си интервална, обаче като съм забоксувала на 65 и цикля и не мърдам, а в същото време не ми се отдава да направя един по-нискокалоричен ден, че да размърдам нещата. И се чувствам като гума в кал, а не мога да си гледам паласките, целулита и стриите, не ги мразя, обаче искам да се отърва бързо от тях, което няма как да стане. И така...Човек щом се е вторачил толкова в килограмите, значи няма други проблеми. От тук следва извода, че всичко ми е наред Party

# 284
Русалуна,слушам. Няма да го мисля храносмилането Laughing
Добре,направи проба за 36 часов  Може да мръднеш нещо. След по-калоричен ден,примерно?

Обаче,изводът ти ми харесва  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт