ИНТЕРВАЛНО ХРАНЕНЕ-ТЕМА № 6

• 70 391
  • 735
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Йо  Hug

Толкова се радвам, че направо не мога да повярвам  Mr. Green
Такава борба с кг не съм водила от години  ooooh!
Утре ще видим мерките какво ще покажат.

А ти ми звучиш добре, така ли е? Как си, как се развиват нещата?  Hug

# 256
А,как няма да се радваш ! То, аз се радвам,като знам,как се тормозеше  Hug
И аз преди отслабвах лесно,но просто....не сме като преди Simple Smile
Ще караме с новата ,тежка артилерия и това е Laughing

Да,добре съм  bouquet,макар,че имам още инжекции,до сряда поне. Но и това ще мине. Да сме здрави всички,занапред Simple Smile

# 257
  • София
Дай Боже мила! Дай Боже! Здравето е безценно  Hug

Тази вечер вече отворих с 1 пълнена чушка с кайма и гъби, за първи път правя и станаха превъзходни. Към чушката - шепа салата зеле. По - късно мисля да хапна още веднъж в същото количество.

# 258
Момичета благодаря за топлото посрещане  Heart Eyes
 Embarassedами , не само това имаше и малко пилешка супичка, резен папеш ,100гр. свинска паржолка на сух тиган и прасковка  Rolling Eyes май е много това нали . Сега пак изпитвам чувство на вина и слабост.
бях се зарекла от днес да ги изключа тези въглени, че  имам още толкоз много за сваляне. Whistling
имам и 2л.вода изпити
Tрябва ли и задължително да се меря или кантарът е достатъчен?
Mога ли да пия плодов чай през деня(фаст)?
 newsm44 уао как се радвам че съм сред вас  Rolling Eyes

# 259
  • София
Аз мисля, че нямаш никакъв проблем да пиеш плодов чай ...
Аз примерно пия кафе с мляко и чат-пат вътре слагам солидна лъжица кокосово масло.

За меренето - аз бих те посъветвала да се мериш със сантиметъра. Не за друго, но понякога гадният кантар няма много резултати, но на см се хваща отслабването. А пък и е друго след като отслабнеш да видиш как си свалял, много е мотивиращо!!!  Heart Eyes

Хайде успех и махай до колкото можеш въглените.

# 260
Sisi pink,да не е със захар плодовия ? Ако няма-джасай си чайче, Simple Smile ,колкото ти душа  иска.

Аз имам един страх от въглени,баш като вина го усещам.
Скрит текст:
Картофи,ориз,по-сладки плодове,не съм докосвала отдавна ,веднъж само по изключение на едно парти -малко картофки/ и други неща Laughing/ и много кофти Laughingсе чувствах. Е,размина ми,ама луда работа си е това... Уж,гледам да съм позитивна с тва заслабване,по принцип:crazy:
А движението ми
Скрит текст:
тези дни никакво го няма,само 1-2 пъти с колело навън , и това е.Чувствам се като плужек hahaha

Ще отворя днес към 18 часа. Храната ще е нещо с яйца и зеленчуци ,вероятно. И сметана.
А сега доволно количество-чай,вода,кафе и ел цигара чат-пат tooth

# 261
# 262
  • София
Хелоу мадами  Hug Как сте днес  Wink

Йо, ти мина на електронно пушене  Laughing вземи си черешка, вместо да се катериш на дървото - си пуши черешки  Laughing
Скрит текст:
И аз съм развила такъв страх от въглените, та чак понякога се дразня на себе си. Не е фатално човек да хапне понякога и плод, и картофче пък и хубав хлебец. шоколада няма да го споменавам, защото той е сред най-големите ми грехове, Стига да е рядко - мисля, че няма проблем и не трябва да чувстваме вина.

И моето движение е закуцало тези дни ... не правя никаква тренировка, дори и табата.

Снощното ми меню беше пълнени чушки с кайма и гъби и зелева салата, та днес имам + 300 гр.
Обаче ядох два пъти в прозореца, веднъж в 16 ч, и веднъж в 20, може би затова.
Няма значение, тенденцията е надолу  Mr. Green
Мерките ми тази седмица също имат намаление, като най-голямото е в бедрата  Rolling Eyes - 1см. за една седмица. Ханша и корема имам по половин см. намаление, а ръчичката ми е пораснала с половин см  hahaha
Всеки случай, доволна съм  Flutter

Хайде момчета, строй се - преброй се понеделнишки  Hug

И много отслабнали мадами искам да видя тази седмица!   bouquet

# 263
  • Испания и Стара Загора
Добър ден и от мен.
При мен има малък минус от миналата седмица- само 500гр.До тук за 2 седмици съм -2кг.Очаквах повече ,но пак е по-добре от нищо. Peace
Моето движение не е спирало.Всеки ден тренирам. Wink

# 264
  • София
Анита, резултата ти е супер, защо не го харесваш?
2 кг за две седмици си е един страхотен резултат  Heart Eyes

# 265
Да,така е, Peace Прекрасен резултат,дори,при наличието,че първите седмици е възможно да не се отслабва.

Браво,Вив,и за мерките Sunglasses

# 266
Здревейте и от мен интервалки малки  newsm62
 Вивиан поздравления и от мен  newsm10
Анита ти тренираш редовно newsm68  jump running все пак мускулите тежат повече от мазнините
така че е логично  umnikuu да не мърда кантара или не с много. А как е с мерките там трябва да си доволна нали.
Аз днес отворих в 3часа с пиле на грил даже си хапнах във влака на път за къщи smile3521 . Купих си го след работа ама само половината от бялото месце.
Когато се прибрах една голяма зелена салата. И по късно ще си готвя доматена манджа с патладжан и пипер ще си поъволя и малко сиренце. Обаче това не минава за НВД нали? newsm03
имам 2 литра вода изпити
 Wearyофф и съм в ужасно настроение заради времето Wear Umbrella ако не спре да вали направо ще изпуша newsm61вече три седмици вали одави ни
  Nature Sun With Face не съм виждала май тази година още  smile3506даже още сме на парно направо ужас, Weary какво да ме зареди позитивно
малко се отклоних от темата извинявам се newsm09

Последна редакция: пн, 03 юни 2013, 18:56 от Sisi pink

# 267
  • София
Сиси, лятото идва и ще е при вас рано или късно! Стискай зъби, всеки момент ще се оправи времето  Peace

Не, сиренето не е разрешено в НВД.
И на мен много ми се хапва вече ...  Whistling

Аз сега ще си направя една шопска салатка без сиренцето, обаче с люта чушчица  Heart Eyes и по-късно ще хапна печена скумрия.

# 268
Вивиан ти колко имаш за сваляне(ако не е тайна де) Heart Eyes
Йо не това е обикновен плодов чай (като билковият),но бях чела някаде в НВД, че не е за препорачване.
ох няма да се оливам много в писането ,че аз май най-много пиша Embarassed
приятна вечер на всички  bouquet

# 269
Привет момичета  Hug .

Браво Вивиан, радвам се че упоритостта ти е възнаградена. Все така да върви.

Sisi pink, добре дошла и от мен. Може да пробваш съчетание на интервалното с ВМ-НВХ. За мен то е по-вкусно и богато на храни от НВД и ми овладява добре глада за сладки храни. А може и просто да си хапваш разумно в прозореца и да видиш как ще потръгнат нещата, ако не става така, тогава да търсиш съчетаване с друг режим. Успех. И пиши толкова често, колкото ти е нужно, не се притеснявай изобщо.

Анита, важното е че има намаление. И като се замислиш, дори и следващите две седмици да свалиш пак по 500 гр., за месеца се получават 3кг, което никак не е зле. Бавно и славно.

Йоанка, браво за цигарите. Хайде, като се възстановиш напълно и си влезеш в ритъм да махаш и електронната.

Леле Кришка, 6кг, ти изби рибата направо.

Аз чак днес успях да си взема мерки и теглилки и се надявам от другата седмица да започна да отчитам минуси. Едно от килцата качени по време на почивката е още налице, ама ще го преборя няма да му се дам. Смятам да меря кг веднъж седмично, но се чудя за см - веднъж седмично и тях или веднъж месечно. Вие колко често се мерите.

Ден - 6
Меню:
Скрит текст:
отворих 17:45 - голяма шопска салата, 7бр.маслини
около 21:00 - свинско в йена с топено сирене, кашкавал, масло и течна сметана 35%, гарнитура брюкселски зелчици + чаша бяло винце  Crazy
около 22:20 - заквасена сметана 20% ,100гр

И моля всички съгрешителки Heart Eyes да се явят също на отчет.

Общи условия

Активация на акаунт