Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са ограниченията на начина на живот Бързо-5?
Какви са алтернативите на интервалното гладуване, различни от Бързо-5 начин на живот?
Какво представлява Бързо-5?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са ограниченията на начина на живот Бързо-5?
-
Какви са алтернативите на интервалното гладуване, различни от Бързо-5 начин на живот?
-
Какво представлява Бързо-5?
-
Какви са основните принципи на начина на живот Бързо-5?
-
Какви са очакваните резултати от следването на начина на живот Бързо-5?
Браво,момиче !! Аз ги прегледах набързо -шеметни са 
,ееее,повече от чудесно !!! 6 кг-само така!
Хубавото е че не дебелея,даже имам намаление с 1кг и аз като Русалуна като ,изляза от релси после много трудно влизам.Трябва да изчистя въглените и нещата ще се получат,ноо още ми е трудно замислям се от 5 юни да затегна колана,че имам едни 5кг.,а после може още 2-3 ще видя.Така че с вас съм,защото много ми харесва ИХ,това е моят начин на живот.Всеки ден ви чета,всички сте много мили и позитивни
Пожелавам ви успех с борбата с кг-те
Хубав ден момичета

... чакам.

Браво за темичката много ми допада. Предварително се извинявам ако има липса на букви ама големи усилия правя да пиша на кирилица(че я нямам на компютара).
ама до там има още много да сам с вас за което и се радвам де . Надявам се да ме приемите в редиците си.От днес сам горда интервалка
този начин на хранене е точно за мен защото работя do 2h. и ми писна да си нося (странни) за колегите ми закуски , а често нямам време да ги ям. мислеийки си до сега, че като не закуся е вредно,нездравословно и с опасност да не надебелея повече.
Затова се радвам че ви срещнах. Днес мисля да отворя кам 3h и да затворя в 20h, че лягам рано заради работата.Ще ям броколи на пара с масалце и шопска салатка. Щте я карам нещо като на НВД с интервалното, но това не означава че ако имам желание за нещо няма да се поглезя
така де това си го мога най добре(оф и тире нямам) затова и съм на тези килца де.
ееееееиииии много дълго стана извинявам се
Задействала си така нещата,при теб явно така се получава!! Леле,много се радвам,че си доволна и от смъкнати кг и от мерки !!! Прави това,което виждаш,че е правилно за тялото ти-не се води по общовалидни съвети. Ако при теб работи схемата със зареждане веднъж седмично-давай така!
ще имаш бързи резултати. Разбрах,че искаш да махаш около 15-16 кг,нали така. Много успех от мен