ИНТЕРВАЛНО ХРАНЕНЕ-ТЕМА № 6

• 70 399
  • 735
  •   1
Отговори
# 240
Анита, и двете трен ли прави?!  CrazyБраво,момиче !! Аз  ги прегледах набързо -шеметни са Laughing

z.2012,то и аз съм на вода,чай,вода,засега,че не ми се яде.
Както се вижда ще си изпраскам на течности до 15-16 часа.
Кафе-не ми върви толкова,сякаш му липсва нещо Laughing smile3546

# 241
  • sofia
Ани, браво!
Забравих да се похваля, че  съм махнала още едно кило. Та за месец съм-6 килааа!!! Йеее!!!

# 242
 Party newsm74,ееее,повече от чудесно !!! 6 кг-само така! Simple Smile

# 243
  • Варна
Има, има още една съгрешителка EmbarassedИнтервалка съм,ноо в прозореца ям по много и пия бяло вино,че ми действа като антидепресант JoyХубавото е че не дебелея,даже имам намаление с 1кг и аз като Русалуна като ,изляза от релси после много трудно влизам.Трябва да изчистя въглените и нещата ще се получат,ноо още ми е трудно замислям се от 5 юни да затегна колана,че имам едни 5кг.,а после може още 2-3 ще видя.Така че с вас съм,защото много ми харесва ИХ,това е моят начин на живот.Всеки ден ви чета,всички сте много мили и позитивни HugПожелавам ви успех с борбата с кг-те #2gunfireХубав ден момичета  bouquet

# 244
И на теб успех,Елън Hug А щом не пълнееш ,значи всичко е наред Sunglasses
Викаш,бялото винце ти е антидепресант,а Laughing

# 245
  • Испания и Стара Загора
Анита, и двете трен ли прави?!  CrazyБраво,момиче !! Аз  ги прегледах набързо -шеметни са Laughing

A не.Първата тренировка ,която е 1 час ,я изкарах до средата,а втората- цялата. Днес ще правя само втората,тази за коремните мускули. Peace

Кришкамишка, браво !!!Много хубав резултат. Peace

# 246
Привет и от мен.
И аз стриктна - не излизам от прозореца.
Йо, добре завърнала се  Hug
Кришка, страхотен резултат.Дано продължи все така.

Снощи в прозореца - баница, кюфтета с пържени картофи, 2 целувки - последните
Днес отворих с домат и овче сирене, сега ще хапна и малко овче кисело мляко. После една сладка, омлет от 3 яйца със сирене и малко сланина, бисквитена торта, череши, 4 шоколадови бисквити.

Последна редакция: сб, 01 юни 2013, 07:58 от bebok_86

# 247
Добро утро, Simple Smile Няма никой,
Скрит текст:
но аз съм тук,както винаги hahaha

Бебоче,не карам още ИХ,но се пуля в темата Laughing Сигурно се водя прозорец от 7-8 часа Party

# 248
  • София
Добро утро сладурки и честит празник на всички  Heart Eyes

Как сте?

Аз да ви кажа, в четвортък омазах нещата, но почти нарочно  hahaha
Вече ми писна да съм едва ли не супер стриктна, пък нищо, и ела да видиш какво погълнах в четвъртък  Joy
Ама беше в чест на завършването на децата, бяхме се събрали родители, деца, то не бяха торти, то не бяха бирички, то не бяха фъстъци ... Аз изядох най-голямото парче торта  Mr. Green Въобще - никакви угризения нямам!
Да видим сега, дали това ще ми размърда нещата  Thinking ... чакам.

Йоанче, как си мила, добре ли си?  Hug

Кришка, направо страхотен резултат! Браво!!!

# 249
Да,забравих и аз-Честит празник  Simple Smile Да са ни живи и здрави децата,ние също и покрай тях да запазим в себе си по нещо детско .  bouquet

Вивиан, Hugмного по-добре,за щастие,мерси.
А като нямаш угризения,си стават нещата. Виж ,другите как си хапват в прозореца и слабеят. А ти  един ден чийт-нищо работа cook

Допълвам в скрито,взето от бб тийм

Скрит текст:
Зареждащия ден или как да не затрием всичко постигнато през седмицата.
Най-просто казано зареждащия ден е ден, в който количеството въглехидрати и калории се увеличават и по този начин лъжем организма, че диетата е свършила.Силата на НВД според мен е именно в зареждащите дни.
В този ден въглехидратите стават 3.0-3.5 гр./кг телесно тегло.
Как да заредим:
6.1 Като по учебник:
- пак се използват въгл. с нисък до среден Г.И. - кафяв ориз, пълнозърнести ръжени макарони, овес, царевица и др. за които пак не се сещам точно в този момент
6.2 За душата:
- така наречените Cheat meals - т.е. може да си позволите нещо забранено, но да се внимава т.к. Вашия труд отива отива ..................

Кога да заредим:
- веднъж на всеки 6 дни - това си е стандартния подход
- веднъж на всеки 3-4 дни - при този подход без Cheat meals !

Източник: НВД - всичко за него или как да си съставим меню ! - updated 05.11.08 http://www.bb-team.org/forums/viewthread/32063#ixzz2UwqWXL2V
Follow us: @bbteam on Twitter | bbteam on Facebook

# 250
  • Испания и Стара Загора
Добро утро и честит празник на всички малки и големи деца!!!!

Вчерашния плодово-ядков ден мина добре.Изкарах на череши и ядки, и както очаквах ,днес имам + 300гр. Винаги качвам,когато ям череши,но пък много ги обичам. Heart Eyes

Днес ще наблегна на белтъците.Ще отворя прозореца с пиле със зеленчуци на фурна и после ще видя с какво ще продължа. Peace

# 251
  • София
Момичета, момичета!!! Оле  newsm44
Имам минусче - 1 кг го няма!!! Направо не е за вярване, най-после!
Обичам новия ми ел. кантар  Hug
Най-после и моите усилия се възнаградиха. Подозирам, че на обиколки имам също добър резултат, защото се чувствам доста по-прибрана. Обаче понеделник ми и ден за мерене на обиколки Crazy

Йо, сега видях, и то случайно, какво си добавила като скрит текст. Защо не ми излиза в нови отговори?
В ББтийм наистина така го дават НВД  Rolling Eyes С въглехидратни зареждания. А виждам, че и при мен даде резултат точно това нещо. Колко време воювам - нищо. Направих едно наплюскване САМО с въглени и кантара се раздвижи. Но тук, в темата за НВД във форума не го дават така - тук е 26 дни без грам въглен ... Има логика по-парвилния въриант да е със зарежданията, така дори може да се увеличи времетраенето на Нвд, защото иначе е вредно.

# 252
 smile3501 Браво за темичката много ми допада. Предварително се извинявам ако има липса на букви ама големи усилия правя да пиша на кирилица(че я нямам на компютара).
 Rolling Eyes аз съм на 35 год. 165см. 81 кг. имам две деца. Започнах НВД след коледа(тогава тежах 96кг.) започвах / спирах и така докато свикнах и изкарах диетата 24 дни.(бях стигнала 79кг.), но като свърши диетата и аз реших че мога да наваксам с всичките въглехидрати спестени през този период и качих бързо 2 кила.Изчетох много в интернет пространството защото чесно казано на мен диета не ми трябва , а начин на живот ,че когато нещо ми се забрани и после го прияждам.Крайната ми цел е 65кг newsm17 ама до там има още много да сам с вас за което и се радвам де . Надявам се да ме приемите в редиците си.От днес сам горда интервалка newsm03 този начин на хранене е точно за мен защото работя do 2h. и ми писна да си нося (странни) за колегите ми закуски , а често нямам време да ги ям. мислеийки си до сега, че като не закуся е вредно,нездравословно и с опасност да не надебелея повече.
 newsm51 txtlovesЗатова се радвам че ви срещнах. Днес мисля да отворя кам 3h и да затворя в 20h, че лягам рано заради работата.Ще ям броколи на пара с масалце и шопска салатка. Щте я карам нещо като на НВД с интервалното, но това не означава че ако имам желание за нещо няма да се поглезя smile3521така де това си го мога най добре(оф и тире нямам) затова и съм на тези килца де. smile3518ееееееиииии много дълго стана извинявам се  love001

Последна редакция: нд, 02 юни 2013, 14:03 от Sisi pink

# 253
  • София
Розова Сиси, добре си ни дошла   bouquet

Много постижения да имаш в тази темичка!
Наистина режима е много хубав и най-важното е, че дава резултат.
Ако искаш той да е по-бърз - съчетавай интервалното с някакъв режим на хранене, ако не бързаш - може да си похапваш в прозореца и по-обилно и без някакви правила.

# 254
Вивиаан smile3501 Hug! Ето,видя ли Grinning Задействала си така нещата,при теб явно така се получава!! Леле,много се радвам,че си доволна и от смъкнати кг и от мерки !!! Прави това,което виждаш,че е правилно за тялото ти-не се води по общовалидни съвети. Ако при теб работи схемата със зареждане веднъж седмично-давай така!

Браво,много ,много се радвам newsm18 Hug Хайде,утре да видиш черно на бяло и минуси от метъра Simple Smile

Анита,аз също вчера ядох черешки /ами така,де....пак бях на клоните горе/ ,та наистина го има това + на кантар,но на усещане - го няма,поне при мен Simple Smile

Sisi pink ,добре дошла и от мен,  bouquet Дано ти допадне ИХ,а щом го съчетаваш с друг режим,както  и Вив е отбелязала, Winkще имаш бързи резултати. Разбрах,че искаш да махаш около 15-16 кг,нали така. Много успех от мен  Simple Smile
 Само на броколки с масълце и салата ли днес ? Или и друго ще хапнеш?

От утре вече си започвам с отваряне от 17 или 18 часа Sunglasses Днес започнах към 15. Храната-омлет със сирене и масло,маслини,шопска,после може би сметана или биволско мляко.

Приятна неделна вечер ,момичета  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт