ИНТЕРВАЛНО ХРАНЕНЕ-ТЕМА № 6

• 70 401
  • 735
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте,
пак съм съгрешителка и за това не се отчитам. Ей така като изляза от релси и докато влязаа... ooooh!

# 226
Чакай сега,10-те гр шоколад нищо не са.Това дори не е шоколад,в реалния смисъл на думата-99 пр.
Как ти се отразява НВХ досега? Колко дни си на него и какви са резултатите?

Доста по-добре,поне темп нямам. Hug Ще спирам цигарите Whistling,направиха ме луда ,заради тях в болницата. Мисля да си взема ел.цигара,че си се познавам аз ooooh!

Русалуна,отчитай си се, Simple Smile
"Съгрешителка" Laughing

# 227
  • София
Днес ми е 7 ден, но да кажем 6 до днес - резултати - някъде около 300 гр свалени.  Tired
Обаче имам прегрешения де, в събота пих бира, два дни пия по 100 гр бяло вино ... шоколада да не го броя, че той, както писах и в другата тема, е с по-малко въгл. дори от 1 домат, така че със салатата ми поемам много повече въгл. отколкото с шоколада ...
Но му се дразня, защото ми представлява препъни камък, защото мозъка ми започва да иска още и още шоколадов вкус  Embarassed

Скрит текст:
АБ пиеш, нали? Аз карах подобна пневмония преди две години, като дори Т не вдигнах, никакъв симптом ... Като усложнение на грип я развих обаче. Пих 10 дни един Аб, който 1 опаковка беше 50 лв, а аз трябваше да изпия 2 ... ужас направо.
За цигарите - и аз съм още пресен непушач, доста ми помогнаха никотиновите дъвки. Като сдъвча една и ми призлява след малко, все едно си изпушила 5 цигари на екс ... Доста добре действат според мен. Поне на мен ми помогнаха де, но аз имах огромно желание да спра да пуша  Embarassed

Русалунка, и аз мисля, че споделен грях е половин грях ... Я ме виж мене, да не съм пък много праведна, ама   Blush

# 228
Не мисля,че бирата,ако си си влизала във въглените,е проблем. Както и виното. Simple Smile А пък зелениите хич не им броя нищо. Laughing Давай по-спокойно и това е.Скоро ще се раздвижат нещата Wink

Скрит текст:
На инжекции съм аз.След третата веднага получих облекчение . Цигарите...ох,не знам. ТИ си имала огромното желание да спреш
. Аз сега не пуша,защото не става,но ...няма начин-трябва да ги махам завинаги. Ще си взема и аз дъвки  bouquet,

# 229

Русалунка, и аз мисля, че споделен грях е половин грях ... Я ме виж мене, да не съм пък много праведна, ама   Blush

В първия момент прочетох за грах  hahaha защото си мисля за една крем супа от грах
Ако можеше със споделяне да отпадат половината калории, щях да споделям, да споделям...
Ти в сравнение с мен, направо ореол имаш, аз ядох и пържени картофи и хляб, и не много черен шоколад...

# 230
Ако можеше със споделяне да отпадат половината калории, щях да споделям, да споделям...
Ти в сравнение с мен, направо ореол имаш, аз ядох и пържени картофи и хляб, и не много черен шоколад...
И аз искам със споделяне да падат, постоянно ще споделям.
Ми аз като ядох и филия и баница и почти веднага след това си легнах Laughing
Определено трябва да се замисля да си променя храненето в прозореца - повече зененчуци, яйца, мляко и сирене, месо и дреболии, супи и ей такива уж по-полезни  и по-рядко баници и подобни тестени работи, че от тях    261uu
Вчера като се качих на кантарев и май съм свалила 0.5 за 1 седмица изпълнена с много ядене Laughing. Около 85.5 съм, обиколки няма с какво да меря, трябва да си купя.

Скрит текст:
Цигарите аз лично ги спрях от раз, без електронни, дъвки и т.н., и вече 2 месеца днес май стават, съм изпушила макс 3. Но и аз имах огромното желание да ги спра.

# 231
  • София
Йоанка, за цигарите -

Скрит текст:
Според мен, опит за отказване трябва да се прави, когато на човек му дойде хъса, не иначе. Защото насила с това нещо не става, следва провал и човек се обезкуражава и трябва да минат поне една, две години, та да му дойде отново хъса. Поне при мен беше така. Затова прави опит, като ти се прииска истински да ги спреш, на  сила недей. И дъвките не помагат, ако човек няма желание.
Затова, трябва да се изчака да му дойде желанието  Hug
То е най-важно в борбата с тая гад ...
От време на време и на мен все още ми се припушва, макар и много рядко наистина. Силна зависимост си е.

# 232
Браво,момичета,Бебоче,Вивиан Simple Smile за цигарите.
Ще си покаже как ще се справя аз с тази зависимост Simple Smile

Бебок,вземи си мерки,наистина са  по-важни.
Скрит текст:
Ако поизчистиш храненето,смятам,че много бързо ще дойдат резултатите.Така или иначе,имаш залитания,плахи, към НВ Wink

# 233
Хе хе, аз пък ги отказах цигарите преди 14 години /аууу, кога минаха/.
[
Скрит текст:
s] Наистина трябва да си улучиш подходящия момент, но и след това си трябва доста инат. При един много тежък грип исках, но не можех да пуша и реших след това да пробвам до кога мога да издържа. Радвам се, че тогава успях, защото преди това ги отказвах за по месец, два мах.[/s]

Йоанка давай, може сега да е твоят момент.

Аз вчера си надцених възможностите, или може би бях забравила колко засищат кокоските. В крайна сметка завърших в 22 часа само със 200гр сметана с малко ягоди.
Днес съм за сега на вода и чай, после ще видим.

Русалуна , споделяй ти, пък после ще кажеш дали наистина намаляват калориите  Simple Smile . Така де, трябва да се правят всякакви експерименти, човек не знае от къде може да изскочи зайчето  Laughing.

bebok_86 , ти имаш опит с режима, така че знаеш - малко време за адаптация с прозореца и след това изчистване на храненето.
Аз преди отпуската бях влязла чудесно в ритъм с две основни хранения в началото и в края на прозореца и пак свалях. Не знам какви са ти кг-те цели, но аз например имам доста да свалям и засега не искам да намалявам прекалено количеството храна, че после като останат по-малко за сваляне /надявам се да стигна до там/трябва да имам някакви начини за промяна на режима.

Вивиан, как го ядеш това чудо. Аз за сега съм на 85% шоколад, но учудващо когато съм си в режима и той не ми се дояжда често.

# 234
Няма никой, но аз си отчитам успешен Ден-2.
Меню:
Скрит текст:
отворих 17:40 - шопска салата, кълцана наденичка, ягоди със сметана

затворих 21:40 - домати с моцарела, парче сирене, кълцана наденичка и ягоди със сметана

Прекалих с ягодите, но малко им остана.

Мислех да се тегля след втория  ден, но днес не издържах и повлияна от четенето в старите темички се премерих преди отварянето на прозореца. За моя много приятна изненада 2.5 от качените през почивката 3.5 кг вече ги няма. Утре, ако успея, ще си взема мерки и теглилки да си имам база за сравнение. Надявам се повече да не ми се случват толкова продължителни отклонения.

# 235
  • sofia
Привет, банда!
Да се извиня, че скоро не съм се отчитала, но си имаме нов член на семейството. Казва се Макуин Светкавицата и е котараче. Съчетано с куче и малко момченце, веселбата е пълна. Laughing
В режима съм железна, ако не броим някоя  и друга бира. Бирата, обаче, ми действа отлично на нервите!
Замислила съм се за интервално пушене. Simple Smile

# 236
Ами аз съм тук, Laughing
Скоро си започвам пак ИХ. Heart Eyes

z.2012, хубаво  се движиш ти. Как минава днес?
А къде са другите? Има ли "съгрешителки" hahaha

Внимание, докато пишехте, в темата бе публикуван нов отговор.

Кришка, и куче,и котенце си имате? Наистина е весело при вас,значи Sunglasses
Я,да чуем за това интервално пушене Laughing

# 237
  • Испания и Стара Загора
И аз съм тук,без прегрешения.Днес съм решила да карам само на плодове и малко ядки. Отчет ще давам всеки понеделник. Peace
Вчера си свалих една тренировка на Jillian Michaels  и днес съм като разглобена. WhistlingЗа това днешната тренировка ще е само за коремни мускули и паласки. Wink

# 238
Йоанка, днес върви добре - вода, чай, вода, чай ... Mr. Green Радвам се, че скоро се завръщаш, значи вече си по-добре  Hug .

Кришка, супер е при вас, пълна къща.

Анита, браво за тренировката. Ти 90-дневната ли съчетаваш с ИХ.

# 239
  • Испания и Стара Загора

Анита, браво за тренировката. Ти 90-дневната ли съчетаваш с ИХ.

Ами не точно 90дд,но нещо подобно.Карам 3-4 дни на белтъци ,после един на въглехидрати и реших  веднъж седмично да имам плодов ден. Peace

Ако някой се интересува,ето линкове към тренировките на Jillian Michaels , които правих вчера.
http://www.youtube.com/watch?v=FTT4W8ygJ7w  -Banish Fat Boost Metabolism Complete Workout
http://www.youtube.com/watch?v=ZJ8Zdj0OPMI   - 6 Week Six-Pack Abs Workout- Level 1

Общи условия

Активация на акаунт