ИНТЕРВАЛНО ХРАНЕНЕ-ТЕМА № 6

• 70 403
  • 735
  •   1
Отговори
# 210
Кака Дака,
Скрит текст:
не,не съм  Laughing bouquet,но от 2005-та /паралелно с диетите Laughing/,започнах да се интересувам. В общи линии,имала съм периоди на мързел,,но винаги си вдигала...глутеуса. Особено,след бременността,когато бях +20 кг горе. Трябваше да предприемам сериозни мерки,хаха.
Та така. Разбрах кое действа благоприятно при мен,а и гледам,че дава резултат при мнозинството ,затова го препоръчвам. Не говоря за маниакално спортуване,а за умерено,общо-телесно раздвижване ,за всекидневен тонус. Отделно ми се отразява добре и на настроението,че понякога имам сериозен спад в него Tired,както ми помага да притъпявам пристъпите ми на преяждане.
Вивиан,и от мен сладур,имаш една голяма   love001

По темата иначе-отворих в 18,30. Храната-биволско мляко,яйца,броколи,масло,краставица.Сега ще замажа с още мляко ,че много обичам мазните такива Heart Eyes

# 211
Йоанка,
Скрит текст:
страхотно е гръцкото море, водата е кристално бистра и плуват рибки в краката ти, но и аз си предпочитам нашето моренце. Сега по празниците бях за първи път на море в Гърция въпреки, че и на мен ми е по-близо от нашето, по този повод ние с теб май сме от един край  Simple Smile ?

Kaka Daka , не чакай перфектната фигура за моренце и почивка, трябва да се наслаждаваме на дребните удоволствия в живота независимо от кг. Аз още се уча на това. Ако някой ми беше казал преди години, че на тези кг ще ходя на море, нямаше да повярвам. То нямаше да повярвам и че ще достигна тези висини, ама какво да се прави, случи се.

Русалуна, страхотен поздрав, благодаря, за блога също. Много съжалявам, че съм доста зле с английския език, за ВМ и за ИХ особено има доста по-богата информация.

Вивиан, как се получиха мидите. Аз никога не съм готвила миди, а много обичам. Би ли споделила рецептата. Надявам се другите да не са против. Също и какви миди купуваш.

Прави сте за интервалите, да не ги разтягам много много, че не се знае какво ще се получи.
Хайде, утре ден 1, фаст-5.

Hug

Последна редакция: ср, 29 май 2013, 01:20 от z.2012

# 212
Добро утро.
Вчера плануваното за прозореца остана само планувано. Отворих в 17 и 30 с малко тиквички с малко кисело мляко. После водихме детето на панаир и изядох 2 казанлъшки понички, след това седнахме да пием по една бира - те станаха 2, със свински учишки, пилешки хапки и воденички - от всичко по малко. После вкъщи още една поничка и една филийка с малко майонеза. Всичко в рамките на прозореца до 22 и 30 и веднага след това си легнах да не си лепна още целулит  Joy Joy Joy

# 213
z.2012,
Скрит текст:
Simple Smileима вероятност да сме от един край-ходим на Кавала.Сандански също ми е на една планина разстояние
Хайде,започвай с броенето наново и много успех .

Между другото,си много права ,относно дребните удоволствия в живота ни. Peace
И,да,аз също не позволявам ,вече,кг-ми,тегло и т.н. да ми влияят.
 По този начин нещата сякаш си стават естествено и плавно-не само отслабването,а и целия ход на живота.Не е празна приказката за позитивното мислене.

Ден 25 ,като че ли Confused /и,разбира се ,неделите са включени в броенето Laughing/
Отварянето ще е по обичайното време-18-19часа.

Бебоче, щом не си излизала от прозорчето, Peace ,това е важното. Няма да иде поничката на ду*ето Laughing

# 214
  • София
Хихи, толкова сте сладки всички, че ми е голям кеф да ви чета  Hug
Приятно е да си контактува човек с вас и да си споделя сгоди и несгоди   bouquet

От днес смятам да почвам упражненията на Йо  newsm51

Z -
Скрит текст:
За мидите да кажа, че за първи път си купувам, а ги обожавам ...
В нашия рибарски магазин се продават замразени на кг, като 1 кг е 12 лв. Те са бразилски, и са варени, готови за ядене.
Продавача, понеже ми е приятел  Mr. Green ми каза две рецепти.
Аз исках салата мариновани с лук - мидичките в купа се заливат със зехтин и лимон, добавя се лук нарязан на полумесеци, малко магданоз и сол. И колкото повече стоят, толкова по-вкусни стават.
Тази я направих аз вчера, просто не мога да повярвам какъв кеф си създадох снощи с чашка бяло винце - уникално вкусно, а салатата е стояла  само няколко часа. И не мога да повярвам, как за 6 лв ще имам миди за цял месец, а иначе в супера 100 гр, от които половината е олио ми излизат 2,50  ooooh! Поради което много рядко си купувам, разбира се.

Втората рецепта е - Запъжрват се чушки, лук (като за миш маш), добавят се домати и мидите, риган и магданоз. Оставя се малко да клокне, колкото да се досготвят доматите и като се извади се наръсва със сирене и зехтин.

Искаше да ми каже и рецепта за панирани миди, но понеже нямаше да ги правя така, та отложихме рецептата за другия път.

Снощи хапнах малко миди с бяло ледено винце, 1 яйце и 1 чиния задушени като гювеч, зеленчуци във фурната. И понеже имах криза за сладко - 3 квадратчета 99% какаов шоколад, което е 10 гр  hahaha Измерих си го  Joy

# 215
Heart Eyesрецептите с мидите звучат бижу. Като си взема някога и аз,ще ги направя така.

Измерила си шоколада, Joy  Hug
Вив, това,ако е криза за сладко,и то с 99% шок,трябва да видиш някоя от моите кризи Whistling
Скрит текст:
Радвам се,че упражненията ще ги правиш.
Ето ви нещо много сладурско ,- 4 минутна табата. Имах период ,в който бях запалена по стил Табата,

http://www.youtube.com/watch?v=w3CexWwwBIM

Мадамата,която показва е много ведра и приятна.В профила й, в ютуб,много различни ,кратки тренировки,които може да ги правиш винаги,когато ти се намират 10ина свободни минути .Или пък наред с тренажора  bouquet

# 216
  • София
Heart Eyesрецептите с мидите звучат бижу. Като си взема някога и аз,ще ги направя така.

Измерила си шоколада, Joy  Hug
Вив, това,ако е криза за сладко,и то с 99% шок,трябва да видиш някоя от моите кризи Whistling

Хиххи, ми измерих го, да видя аз  hahaha
И Йо, пробвай някой път да потушиш криза за сладко с 99% -тна горчилка ... казвам ти - става!  Laughing
И моите кризи са зверски, ако помниш праснах една Милка точно за няма и 5 мин  Embarassed цялата ...
И сега гледам да няма нищо в къщи, само от 99%-ния. Че ако има, не отговарям за себе си  ooooh!
А, и още нещо, преди ми беше страшно горчив, а снощи, учудващо, ми беше нормален, даже се наслаждавах на какаовия вкус.
Абе моята уста като надуши и усети какао и мирясва  Mr. Green

Сега ще направя една Табата, че нещо днес никакво желание нямам за друга тренировка, та поне това ...  Embarassed
Благодаря мила и за този линк, направих си папка само с твои тренировки и упражнения, златна си, много ценни съвети  Hug

# 217
Сладурки,спирам за няколко дни с ИХ
Скрит текст:
-че ми откриха пневмония
Но,скоро ще се върна пак Laughing Разбира се,ще съм тук и ще ви драскам редчета  Hug
Само с НВ-ВМ продължавам.
А вие,давайте напред и само напред Laughing Hug

Вив,да сподели как и се отрази Табатата Sunglasses ДРугия път определено и аз ще се запася с таз горчилка

# 218
Ioanna82 Бързо оздравяване  Heart Eyes

# 219
  • София
Мила, каква е тая пневмония по никое време  Tired
Безпроблемно оздравяване ти желая  Hug

Табатата се оказа направо шок! То ми беше ясно, че така ще стане, ама досега не бях я изпробвала на гърба си ... поне 15 мин след това имах ускорен сърдечен ритъм. Много добра, определено!
След това правих и хип тръстери (гепих си идейката от другата тема  Wink) и въобще днес съм голяма работа  hahaha

Аз отворих сега с една измислена салата от марули, домати, краставици и люта чушка. Вкусна е Simple Smile
По-късно ще хапна печено свинско месо и пак от салатата. Може и някое друго яйце ...

# 220
Йоанка  Hug , бързо оздравяване и от мен. И наистина ни пиши, от време на време поне, че ще ни липсваш.

Вивиан   bouquet , рецептата за салата с миди ми звучи много вкусно. Започвам да търся миди и задължително ще я пробвам.

Много съм щастлива, че успях днес, защото вчера беше отново страшно.

Ден - 1

Отворих в 17:15 часа, хапнах доста, но последните дни прекалих с количеството и вида на храната и ще ми трябва време за нормализиране на порциите.
Ядох шопска салата, 2 яйца на очи, 1 кюфте на скара и за десерт 2 кокоски със 150гр. кис. мляко. За довечера на работа съм планирала 2 кюфтета с кашкавал, краставица и ягоди със сметана.

# 221
Добро утро.
Йо, бързо оздравяване.

Снощи в прозореца 17:45-21:50 коремчето ми видя : филия с лютеница и сирене, овче кисело мляко и след това 2 кюфтета на грил-тигана, малка шопска салата, баница - 3-4 парчета, 3 целувки, 1 суха паста - направо преядох от всичко това и чак ми беше тежко като си легнах половин час след яденето  Laughing

# 222
  • София
Добро утро момичета  Hug

Да се отчета и аз за вчера - отворих в 18 ч.
Храната беше - голяма салата, свински флейки печени, 100 мл бяло вино и 10 гр черен шоколад 99%  Embarassed
Вече започвам да се нервирам на себе си с тоя шоколад ...

# 223
Стига,де,нищо му няма на шоколада . Как е възможно да се нервираш за 10 гр шоколад Hug Супер ти са менютата. Sunglasses

# 224
  • София
Супер, ама не отслабвам ...  ooooh!

Ти как си днес мила? Hug

Общи условия

Активация на акаунт