ИНТЕРВАЛНО ХРАНЕНЕ-ТЕМА № 6

• 70 379
  • 735
  •   1
Отговори
# 300
днес си беше нормално НВД като за старт  Party
обаче с тенденции да мина към прозорец който ще е пак от 15 часа до 20 вечерта
този ми пасва най-добре Peace
това да се храня интервално не ми е никак проблем
проблема ми са въглените ,но мотивация сега не ми липсва ще видим докога де newsm78
как стои въпроса с морковите и гъбите в НВД Rolling Eyes

# 301
Добро утро,прекрасни Hug

Ден 3

Сиси, за морковите знам,че имат въглехидрати,но не вярвам от няколко да се стопира процесът на отслабване. Особено пък настъргани,на салата ,са идеални. Heart Eyes Аз си ги рупам и цели понякога,пред тв,като едно по-различно решение на чипс Crazy
Гъбите също стават,неконсервираните.
Редовно си задушавам гъби,моркови,кромид и какви ли още не зеленчуци с масло и вода. А бульона от тях го пия горещ,когато усещам глад. Изобщо бульончетата също са прекрасно решение,пробвай.

За да не са ти проблем въглените,е добре да си се наяждаш в прозореца,иначе рискуваш да се нахвърлиш на храна и то кофти такава Какво хапваш най-вече при НВ ? Там май сирене,млека не са позволени,доста са ограничени ,като че ли,храните newsm78 Или бъркам?

Бебоче,защо не си изместиш пак прозореца? Ако покрай мен има вкусотии,никакво интервално няма да мога да спазвам,та напълно те разбирам с тиквичките Laughing

Храната вчера-яйца,настъргани тиквички с други зеленчуци и масло на фурната,биволско мляко,малко сурови орехи.
Днес пак ще отворя към 18. В момента правя огромно количество чай,цял ден ще се наливам.
Такива студове юни месец не са нормални за студенокръвни като мен Laughing

# 302
Йо, изместих го - от днес. Сутринта като се замислих установих, че не съм дала време на интервалното - нали 2-3 седмици адаптация има. Аз изкарах 10 дена и реших да местя прозореца. Ми няма да стане така. Ще си карам с вечерен и това е. Иначе само почивните дни ще имам възможност да ям топло готвено ядене . Сутринта си взех мерки - ами 2011 съм била със същите мерки, ама не помня колко килограма съм била. Трябва да си поворя публикациите назад, за да видя какви килограми съм била.

# 303
Привет на всички  Hug.

Браво Бебок, продължавай все така килцата надолу. И за мен вечерния прозорец определено е за предпочитане.

Момичета, много трябва да внимаваме да не намаляваме прекалено храната в прозореца. Аз също забелязвам, че през деня съм гладна на моменти, а като дойде времето за отваряне и особено ако е към 18 часа, вече не ми се яде. В дългосрочен план силното намаляване на количеството и калориите на храната няма да доведе до нищо добро.

Изчетох първата тема за ИХ и там има една съфорумка, която много харесвам, но за съжаление вече не пише. За Асса говоря. Тя е прекрасен пример за отслабване с добро хранене. На който му е интересно, може да прочете. Напълно съм съгласна с нейните разсъждения.

Аз да ви се оплача вчера сутринта имах силни гастритни болки. Предния ден ядох брюкселско зеле задушено за гарнитура към пържолката и дали от него или от черешите/които ядох пък за десерт/ не знам, но беше ужас направо. Пих спазмалгон и ми мина болката, но дано не зачести, че аз имам по принцип там проблеми. Някакви съвети ако имате, ще съм благодарна. Аз си мисля за чай от мента, дано да помогне.

Иначе си продължавам режима. Днес Ден 9 след отпуската, но в понеделник си взех мерки и теглилки и смятам вече да броя от там, т.е. Ден 4. Планирала съм шопска салата и яйца за отваряне и пържолка с не съм измислила още какво за вечерта.

# 304
z.2012,не знам ,мила,какво да те посъветвам. Чувала съм,че жълт кантарион, червен кантарион, коприва ,се прилагат като настойки. Пък това са билки-може да не помогнат,но едва ли ще навредят. Confused
Да не би да е от смесването на зеленчуци /зеле/,а после десертните череши ? Изчаквай известно време,поне час ,докато хапнеш плодове...

Сега ще се върна и аз в първата тема,да почета. Simple Smile

Бебоче,добре дошла при "вечерните" отново Drunk

# 305
  • София
Добро утро хубавелки  Hug

Бебоче, вечер си е супер да можеш да си ядеш каквото и колкото ти душа иска. Друго си е да готвиш и да можеш да си хапнеш, отколкото да готвиш и да не можеш  Laughing Ми така де  Heart Eyes

Вчера, по принуда направих един въглехидратен ден. Бях на лекар и ми стана лошо, направо обърнах очите ... та ме мокриха там лекарите, пускаха ми вентилатори ...  Laughing абе добре се погрижиха хората, а и аз щях да си припадна на правилното място  hahaha
Всичко стана от глад, защото предния ден в прозореца не ядох нищо. Така се получи, не че съм го искала.
Та вчера - след като се освестих реших да си взема нещо от тесто да си хапна, та един сандвич огромен от Кенар се оказа в ръцете ми  smile3508 Такова точене му ударих, че ...
И го изядох чак в 15 ч. и то на сила. Но пък беше мнооого вкусен  Crazy
По-късно вечерта с мъжа ми решихме да си изпържим картофи (картоф не съм вкусвала от 3 месеца, а той от 2) и така - това ми беше вечерята. И диня за десертче хапнах.

Днес изненадващо нямам плюс, а минус ...  Rolling Eyes
Явно на моя организъм добре му действат въглехидратните зареждания, започвом да го установявам.
Както и че не качвам здраво от картофи нито задържам вода.

Йо, как си ти мила? Възобнови ли спорта? Какво става с килата?  Hug

# 306
Петъчен привет и от мен HugНе съм писала скоро,че много работа,ама иначе си ви чета и ви се радвам на резултатите Peace
При мен нищо ново,карам си вечерния прозорец,имах малко залитания към сладко...От 5-6 дни си карам нещо като НВ и сланините ми се поприбраха веднага LaughingКилата са същите обаче.Дано се поразмърдат и до края на лятото да стигна 56.
Вивиан,ще взема и аз да пробвам със зареждащ ден,гледам при теб се получава...
Усмихнат ден на всички  bouquet

# 307
Вивиан,защо по доктори,бе ,мила Hug Да се оправяш бързо,ей !

Наистина явно при теб въглехидратните зареждания си казват думата. Peace Колко сме различни организмите-правилата не важат изцяло за всеки.
Такава стриктност ,дето пазеше в режимите,а просто е трябвало от време на време да му удариш на твоето тяло една въглехидратна бомба.
 Аз яко подпухвам и задържам вода ,ако прекаля с въглени.Не че не си правя и аз подобни дни Crazy Такъв,планирам за 15ти юни,когато съм на детски рожден ден Blush

А за сандвича-нормално да му се точиш hahaha Евала за минусчето!
Ок съм ,мила. Живи и здрави да сме всички. Тези дни си  започнах спорт /първо на кроса само/,днес-разнообразих и с други тренчета. Имам си енергия и се чувствам добре,не се задъхвам.

Отварянето ми днес ще е отново към 18. Планирам да има пържоли със зеленчуци и гъби на фурната ,някакви сурови ядки,яйца при глад.

Къде изчезнаха другите мадами? / не мога да вмъкна едно цитатче,доста се посмях/

"а и аз щях да си припадна на правилното място "   hahaha И чувство за хумор си имаш в такива моменти. Всичко да минава бързо

Моите кг и мерки са си същите,по дрехите усещам,че няма движение.

mamamishi,драскай по-често. Браво за прибраните сланинки Sunglasses

# 308
  • София
Мамамиши, ако предимно се храниш НВ, наистина можеш да опиташ въгл. зареждане.
Човек докато не опита - не може да знае дали при него действа или не.
На следващия ден, след въглехидратния е нормално да имаш плюс, но от втория ден започва да има минуси (ако организмът го позволява разбира се)  Peace

Йо, ще ви напускам след около 10 дни, ще влизам за операция на слюнчена жлеза.
Много ме е страх, но нямам избор, така се случи просто. И предполагам, че ще изкарам един период на разни сокове и кисело мляко  ooooh! защото едва ли ще мога да ям нещо - само със сламка ще мога   Embarassed

За спорта - браво мила, щом не се задъхваш - значи всичко вече е наред! Браво!  Hug

# 309
Вивиан Sad,
Всичко ще  мине успешно,бързо и леко,вярвай го .
Нормално е да се страхуваш, Hug
Мила,натъжих се...Съжалявам наистина,че ти се налага да преминаваш през това. Hug Много ще ни липсваш тези дни ,с характерното ти чувство за хумор и позитивизъм. Много прегръдки и бързо възстановяване.

# 310
Привет на всички  Hug.

Момичета, много трябва да внимаваме да не намаляваме прекалено храната в прозореца. Аз също забелязвам, че през деня съм гладна на моменти, а като дойде времето за отваряне и особено ако е към 18 часа, вече не ми се яде. В дългосрочен план силното намаляване на количеството и калориите на храната няма да доведе до нищо добро.

Аз да ви се оплача вчера сутринта имах силни гастритни болки. Предния ден ядох брюкселско зеле задушено за гарнитура към пържолката и дали от него или от черешите/които ядох пък за десерт/ не знам, но беше ужас направо. Пих спазмалгон и ми мина болката, но дано не зачести, че аз имам по принцип там проблеми. Някакви съвети ако имате, ще съм благодарна. Аз си мисля за чай от мента, дано да помогне.

_ явно все повече жени осъзнават ролята на калориите и качеството на храната.
Гастрита е заболяване. Ако в даден момент човек усеща болки в стомаха това не е непременно гастрит.
При ИХ проблемите със стомаха са следвие на лошо хидратиране(пиене на течности).  Добра идея е ако някой няма добри навици за пиене на вода, да си ги създаде постепенно. През деня до началото на хранителния прозорец яденето на белени краставици е добър начин да се компенсират течности да се поддържа стомаха във форма. Имат малко калории, воднисти са и се ядат лесно.
Яденето на плодове след яденето на агресивна храна(готвена или кулинарно обработена) е лошса комбинация. Плодовете стимулират перисталтиката и храната тръгва надолу и няма време да бъде обработена в стомаха. Получава се възпаление и от там болка в стомаха или дванадестопръстника - много го наричат гастрит и да, след време става точно това.

# 311
  • София
Ааа, няма да се отървете така лесно от мен, аз съм си тук все още  Wink

Йо
Скрит текст:
Миличка, направо ме разплака   remybussi
Благодаря ти мила за хубавите думи, всичко ще е наред, вярвам го!
От дълго време отлагам тази операция, но вече наистина трябва да се престраша, няма как, киста е и просто трябва да се махне.
Ще ме няма само 1 седмица, живот и здраве, и после си се връщам пак при вас  Hug Hug Hug
Но сега, все още съм тук и съм си интервална и НВ  Mr. Green
Целувам те  Hug

GEORGIO, радвам се да те видя!

# 312
Вив Hug

Ужасно много се радвам,че GEORGIO се включва Simple Smile Дано да е за по-честичко Blush

# 313
Здравйте,

Вивиан -дано всичко е наред при теб  Hug
Не съм чувала за такава операция и не знам какъв ти е случая, но на мен преди години ми се запуши едната слюнчеста жлеза/след като ядох нещо като дюнер със запечени продукти на плоча/, но се оправих с някакви лекарства. Беше доста неприятно де. И още ме е страх да ям храна от разни будки.

GEORGIO здрастии Grinning

При мен нищо ново. Не съм съвсем Фаст5, тъй като започнах да огладнявам рано-рано, но пия мляко и хапвам малко плодове и издържам до вечеря без проблем. И колкото по-наближава вечерята, толкова по-кратко ми държи подхапването.  Тия дни съм така, освен, че съм подута и кантара е ужас, явно ПМС.

# 314
  • София
Момичета, обяснете ми за този ПМС ...
Преди цикъл ли има подуване и като дойде цикъла - спада или
като дойде цикъла - тогава се покачват кг?

Интересно ми е, защото всички го имат това нещо, а аз не съм го забелязала при мен, но пък и от скоро имам ел. кантар, та може и затова да не съм забелязала.

Русалунка, и при мен в миналото е имаше някакво запушване, на което аз не обърнах внимание и от под езика, слезе надолу и образува киста, която си ми седи вече поне 4 години. Лекувах се с хомеопатия две години, но безуспешно. С класическа медицина не става, късно е.
За пореден път се убеждавам, колко е важно, човек да не подценява здравето си. Ако бях отишла още в началото - сега нямаше да съм на тоя хал.

Общи условия

Активация на акаунт