ИНТЕРВАЛНО ХРАНЕНЕ-ТЕМА № 6

• 70 309
  • 735
  •   1
Отговори
# 540
Здравйте, момичета! smile3525                                                                                                                              От една седмица съм на интервално хранене. Надявам се, че ще има и други с мен, за да се подкрепяме и обменяме информация. #Milti

Привет Hug Твоят часови/дневен интервал какъв е

Котаранка, поздравления, че си намерила твоята формула bouquet

# 541
Добър вечер! В момента нямам кантар,но скоро мисля да си взема, за да си следя прогреса.За сега мерките не са мръднали, но все пак съм само 8 дни на режима. Преди години несъзнателно съм го спазвала и доста бях отслабнала.
Днес отворих прозореца с кафе с малко мляко без захар. Интервалът ми е 17:00 до 22:00.

Последна редакция: чт, 09 фев 2017, 11:00 от Bad.Karma

# 542
Ей,момичетааа...Къде сте?!!?
Не ме оставяйте да си говоря сама.. Rolling Eyes Rolling Eyes

# 543
И аз съм тук, правя си 2х36 тихичко  Joy

# 544
Не си сама Hug

Аз съм на фази, сутрин и на обяд, според МЦ Crazy Сигурно си въобразявам, но когато ме хване един дългосро4ен ПМС освен другите промени вкусът ми се променя, заменям билковия 4ай с кафе сутрин, ябълките на обяд с банани. Затова не го водя интервално хранене, за мен кафето с малко мляко си е ядене Peace

Карма, при теб как върви?

# 545
Аз си измених малко режима, правя 4 часов прозорец (но всъщност си ям по един път) - понеделник и четвъртък правя 24 часа между храненията. Като килограми не съм смъкнала много (около 3кг), но в мерките има видима разлика, особено корема. Доволна съм и вече почти не съм и гладна  Joy

# 546
  • Кьолн
Здравейте! Честит празник на всички! Искам да прочета по-старите теми за режима,но няма линкове.Как мога да ги намеря? Предварително благодаря!
 Редактирам се.Намерих ги Embarassed
Адмирации на всички спазваще режима! bouquet

# 547
Има линкове в края на заглавния (първия) пост  Peace

# 548
Здравейте
приемате ли нови? Едвам ви намерих  Joy
четох най-първата тема от 2010 година и си казах "ех, страхотно, ама дали още някой се занимава с това"  newsm78 и от линк на линк, та цоп тук и аз.
Малко ми е объркано от първа страница, а и като гледам част от темата е от 2013 година та - всеки различен фастинг протокол прави нали?
От снощи съм на 24 часов фастинг, приключвам в 8 часа тази вечер. Обмислям да правя 16 часов - вечеря в 8 и хранене на другия ден след 12.

Успех!

# 549
Тъкмо навреме Wink Добре до6ла, Госпожица Дух Hug

По темата съм на няколко дневен фаст т.нар. тримирене в православната традиция. Малко позакъсняло, но сега ми дойде това желание за про4истване и телесно и духовно Blush

После мисля да изкарам постите до Великден.

Котаранка, как върви твоя режим?

# 550
Правя си 20 часов фаст всеки ден и гледам два дни седмично да е 24 часа, принципно понеделник и четвъртък, но втория ще го изместя сякаш тази седмица. Като килограми съм свалила около 3 за един месец и си влязох в абитуриентските дънки. Боря още към 5кг.  ooooh!

# 551
Галче - благодаря за посрещането  Hug

Аз явно не правя истински фастинг, защото пия кафе с мъничко мед не в часовия интервал за хранене. Но тепърва навлизам в това и ми се струва, че мога да го приспособя да е "моето" нещо. Боря не толкова килограми, колкото мерки и визия, спортна форма и издържливост. 160 см., съм и съм 66 кг., исками се да се върна пак на 58. За сега съм решила да правя 16 ч., фаст - след вечеря, която е или около 20 или 21 ч., да не ям нищо 16 ч.

# 552
  • Кьолн
Здравейте! От началото на седмицата съчетавам фастинг16-8 с пости.Но смятам така да продължа и след постите.Чувстваме се добре и пълна с енергия.

# 553
Котаранка, радвам се, 4е сподели за резултатите. Много се радвам за успеха ти Hug

Госпожица Дух, някои казват, 4е може да се пият некалорийни напитки през периода на фаст, но аз ли4но не го приемам за фаст. Може би за6тото на мен кафето много ми влияе Blush

За мен днес е вторият ден от тримиренето и странното е, 4е по4ти не усе6там глад или жажда, нито зна4ителен спад на енергия. 6те видим утре как 6те се 4увствам.

# 554
Аз пия кафе с мляко (без захар) и пак имам резултат. Понякога и фреш.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт