ИНТЕРВАЛНО ХРАНЕНЕ-ТЕМА № 6

• 70 314
  • 735
  •   1
Отговори
# 525
Зизy А тогава сега качват ли ти се килограмите, въпреки увеличените калории (но предполагам, все пак не от нежеланите източници)?

# 526
Зизy А тогава сега качват ли ти се килограмите, въпреки увеличените калории (но предполагам, все пак не от нежеланите източници)?
Точно от нежеланите източници Mr. Green
Качила съм 4кг, но от около месец и нещо, освен че спрях леките тренировки и лунуването (тях зарязах преди около 3м. даже ooooh!), сега пия много газирано, ям доста сладко и като цяло правя всички възможни грешки при храненето.
Сега гледам постепенно да разкарам боклуците пак, защото конкретни диети по принцип не правя Peace

# 527
Но пък нали казват, че такова "презареждане" от време на време, всъщност е необходимо, за да не се изпада в плато или пък за "отприщване" на горенето, ако си в плато (аз още не смея да пробвам тази теория).

# 528
Аз не вярвам в презареждането. При някой може и да действа, но при мен има обратен ефект Peace

# 529
И аз от това се опасявам, ако го пробвам, да не стане точно обратно и при мен..

# 530
И аз от това се опасявам, ако го пробвам, да не стане точно обратно и при мен..

За съжаление, единственият начин да разбереш дали това е така е да пробваш. Ако пък не ти се рискува, има и други начини Wink

# 531
Вчера го направих, хапнах някакви неща, които не съм яла от години. Не много де, ама днес се чувствам като подпухнала. Не знам дали си внушавам, ама май за сега няма да експериментирам.

# 532
Здравейте!Мисля и аз да пробвам този начин на хранене- фастинг.Четох доста днес, но моля да потвърдите дали правилно съм разбрала и да ми отговорите на въпросите!Първо- считам, че за моето ежедневие най-подходящо ще е да правя по 8 часов прозорец,като за начало...От 12 до 20 часа. Въпроса ми е възможно ли е да се сменят часовете на прозореца в някой дни?Например довечера ще излизам, да отворя прозореца към 14 часа и да затворя в 22ч.?А утре пак от 12 до 20 ч.?Или пък например днес съм много гладна- да отворя по-рано и съответно да съобразя и да затворя по-рано после?

Май само това са ми въпросите.

Благодаря на всички,които ще се отзоват.
Приемам и препоръки,като новобранец в режима!

# 533
Целта на прозореца е от последното хранене днес до първото утре да имаш едни (в твоя случай) 16 часа без храна, в които организма да работи със запасите си.
Най-ефикасно и щадящо за организма е ако прозорците са по едно и също време, но ако е толкова належащо да ги промениш - променяй, но рядко.
В началото може да изпитваш глад извън прозореца за хранене, но това е защото така си свикнала тялото си. Ще потърпиш малко и след няколко дни всичко ще се нормализира.

# 534
Някой прави ли 2х36 и ако да може ли да споделите резултати? Мисля да опитам.  bouquet

# 535
Кои са най-удачните часове за правене прозорец (теоретично)?

# 536
По мое мнение - от обяд до привечер. Да речем от 13 до 19ч. ако прозореца е 6-часов.
12-18; 13-19; 14-20 часа в зависимост от рутината на ежедневието.
Ако прозореца ще е 4ч. - 14-18, 15-19 часа да речем.

# 537
Съгласна съм. От 13 - 20ч го правя аз. До 13ч пия само билков чай непосладен и вода, иначе не мога да насмогна с течностите Blush После хапвам плод и две шепи ядки, следобед хапвам още някой плод или зеленчук като морков и после започвам вечерята към 18.30ч с голяма зелена салата и основно ястие Peace

В допълнение към това магнезий  Wink

Най-важното е, че с това хранене и магнезия си регулирах ходенето в тоалетната, не се чувствам гладна и не ми се яде сладко Blush

# 538
Здравйте, момичета! smile3525                                                                                                                              От една седмица съм на интервално хранене. Надявам се, че ще има и други с мен, за да се подкрепяме и обменяме информация. #Milti

# 539
Аз правя 2х36 и в дните, които не са директно след 36-те часа ям от 17 до 22. Кантара мърда лека полека, но има и значително прибиране в обиколките. Доволна съм.

Общи условия

Активация на акаунт