ИНТЕРВАЛНО ХРАНЕНЕ-ТЕМА № 6

• 70 317
  • 735
  •   1
Отговори
# 510
alvera, браво bouquet и на мен ми е по-трудно като съм вкъщи, особено ако съм около печката Wink но с постоянство резултатите не закъсняват Hug

Аз не мога да се похваля с минус + половин кг съм, но го очаквах, защото е "онзи период" от месеца. Ще видим другата седмица как ще е. Аз се тегля само веднъж седмично в петък Peace

Sunstone
, споделяй как ти се отразява промяната.
Успех  Hug

# 511
  • В един зелен, неспирен поглед, там далеч...
ЧЕСТИТ 24 МАЙ!

Здравейте,
Гледам отдавна никой не е писал.
Аз, след почти 3 седмици, съм - 2 кг. Но вчера бях на лунна диета, а предишните дни хапвах малко на обед, защото просто ми прилошаваше от глад.
Обаче, въпреки прегрешенията, продължавам да мисля, че този начин на хранене ми се отразява най- добре.
Желая на всички хубав празник!

# 512
alvera  bouquet

Аз през почивните дни добре си хапнах, наблегнах на шоколада Blush, от днес съм обратно на режима и ще видим резултата в петък.

# 513
На мен не ми е ясно, защо всички имат прозорец от 17/17.30-22.22.30? Та кой яде към 21-22?
Моят прозорец е ранен 13-19. То явно и заради моите своеволия не ми се получават нещата...Ама ми е трудно да сваря с точни часове, а и понякога много ми се хапва нещо, а понякога нищо не ми се яде.

# 514
Sunstone, аз не мисля, че е толкова важно кога точно ще е.

Аз тази седмица ще пробвам след вечерята да не ям нищо, защото като ям по-късно и се разсънвам и после лягам късно и не мога да се наспя Tired

# 515
Sunstone, всеки си прави прозореца както му е удобно, няма изискване кога да бъде.
Аз напр., когато бях на фаст-5, работех и нощни смени, затова ми беше удобно до 22:30 да ми е прозореца. Освен това, в нашето семейство часът за вечеря се променя според сезона. Зимата до 19-20 часа сме вечеряли, в момента обикновено до 21-21:30, а лятото се случва и 22-22:30 да вечеряме. Та случаи всякакви има  Simple Smile

Аз се опитвам пак да мина на интервално някакво, но не ми се получава нещо. Някои дни си изкарвам спокойно до 15-16 часа, а в други съм доста гладна от сутринта. Понякога правя нещо като разтоварващи дни, но не само на разрешените течности. Миш-маш някакъв правя, но не мога да се насилвам. Ако с оправянето на времето ми се получи всекидневният фаст, чудесно, ако не, продължавам като досега.

# 516
И при нас вечерята се определя от сезона. Особено като сме навън до 19-20 с детето, от там нататък прибираме и следва хранене. Ами не мога да издържа до тогава без никаква храна.
А и цял ден съм в някакво движение покрай детето и ми трябват сили. Може би не съм адаптирана на едно хранене и това си е.
До 17ч. веднъж издържам, друг път не. А нали не може всеки ден различно да се мести прозореца...
16/8 ме устройва най-добре.

# 517
И при нас вечерята се определя от сезона. Особено като сме навън до 19-20 с детето, от там нататък прибираме и следва хранене. Ами не мога да издържа до тогава без никаква храна.
А и цял ден съм в някакво движение покрай детето и ми трябват сили. Може би не съм адаптирана на едно хранене и това си е.
До 17ч. веднъж издържам, друг път не. А нали не може всеки ден различно да се мести прозореца...
16/8 ме устройва най-добре.

И аз мисля, че според енергийния разход трябва да се определя енергийния прием Peace Peace

# 518
Здравейте, аз също съм на Фаст-5 от 2 дни. В момента съм 58 кг., искам да смъкна до 55 кг. Прозорецът ми е от 11:45 , понеже тогава ми е почивката в курса до 17:45 . Пожелавам на себе си и на всички успех  bouquet

# 519
Този извод ми хареса: Интервалното хранене елиминира повече от половината от здравословните решения, които трябва да вземем всеки ден Wink от тази статия: http://avocadu.com/intermittent-fasting-for-weight-loss/

# 520
Зизy така не се ли оказва, че гладуваш? Или и това е индивидуално възприемана на всеки  различен организъм.

# 521
Зизy така не се ли оказва, че гладуваш? Или и това е индивидуално възприемана на всеки  различен организъм.
С удоволствие ще ти отговоря, стига да ми кажеш кой точно мой коментар визираш?  Peace

# 522
С удоволствие ще ти отговоря, стига да ми кажеш кой точно мой коментар визираш?  Peace

Ох, нещо съм оплела и не ми е изкочило цитирането Joy
Беше за твой пост, в който казваше, че се храниш по принцип един или максимум два пъти на ден и то в неголеми количества. Та мисълта ми е, ако винаги е така, а не само в периоди отделени за интервално хранене, не го ли възприема тялото като глад? И постепенно да свиква с малко калории и ако искаш да минаваш някой път в режими, за да има резултат да се налага да смъкваш още повече вече малкото калории?

# 523
Тогава се хранех така къде по навик, къде заради загубата на двама от най-близките ми хора, но изкарах така към 6 месеца и нямах проблем - свалях, не изпитвах глад и не бях отпаднала, но аз по принцип не ям много и храната, която някои я ядат за цял ден аз я ям за ден и нещо (да речем).
Сега съм "извън релси" и се храня доста калорично, макар и не толкова обилно, но се надявам скоро да приключи този периодн и пак да се върна на храненето по 1-2 пъти на ден Peace

# 524
Аз минах на 2-3 кратно хранене, но мисля, че в резултат на дългия период на интервално хранене (6 месеца) мога без да огладнея да изкарам и целия ден. Потвърждавам, че не съм качила кг след приминаването на 2-3 кратно хранене, но е строго индивидуално Peace

Общи условия

Активация на акаунт