Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са ограниченията на начина на живот Бързо-5?
Какви са алтернативите на интервалното гладуване, различни от Бързо-5 начин на живот?
Какво представлява Бързо-5?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са ограниченията на начина на живот Бързо-5?
-
Какви са алтернативите на интервалното гладуване, различни от Бързо-5 начин на живот?
-
Какво представлява Бързо-5?
-
Какви са основните принципи на начина на живот Бързо-5?
-
Какви са очакваните резултати от следването на начина на живот Бързо-5?
за храната
обичам супи много и си свалих приложение на goodful ще потърся рецепти за супи и смутита и ще ти пиша 

)) Обичам да готвя, обичам да измислям рецепти, обичам да повтарям рецепти, а нещо, като ми се загнези - няма излизане. Сега съм решила, че утре ТРЯБВА да направя един чийзкейк преди постите, сакън да не ми стане нещо... работата не е там. Работата е колко обичаш да ядеш, не какво, не само какво. Все още не съм и може би никога няма да мога, да дефинирам напълно връзката на духа с храната, но често разсъждавам върху чувството на ситост и стигам до извода, че колкото по-сита и щастлива съм в реалността, толкова по-сита съм и на масата, държа да е вкусно (ако може да ми е много вкусно), но може да ми е много вкусно и малко храна. Ако обратно, нещо ме тормози и ми тежи, някак си ям механично, искам още и още, докато не се заситя. Искам да ми натежи на стомаха някак си. Отделно, ако нещо не ти е вкусно, на ниво рецептори продължаваш да търсиш нещо, което да задоволи вкуса ти и съответно ядеш, докато не го намериш. Така вероятността да се издъниш след солидно количество "диетична храна" е много по-голяма, от колкото след малко вкусна храна.