Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са ограниченията на начина на живот Бързо-5?
Какви са алтернативите на интервалното гладуване, различни от Бързо-5 начин на живот?
Какво представлява Бързо-5?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са ограниченията на начина на живот Бързо-5?
-
Какви са алтернативите на интервалното гладуване, различни от Бързо-5 начин на живот?
-
Какво представлява Бързо-5?
-
Какви са основните принципи на начина на живот Бързо-5?
-
Какви са очакваните резултати от следването на начина на живот Бързо-5?

За бульона имах предвид костен. Зе него където и да съм питала какви макроси е, никой не ми е давал конкретно инфо. "Не се знае, пий си го, много е полезен, няма да навреди и не го брой". Все това получавам като отговор. Отделно- определено съм срещала инфо /дали пък не е било от лекциите на д- р Фънг?/ за свободно разрешения му прием по време на фаст, може и да бъркам...
А зеленчуковият бульон не е "разрешен" заради естеството на веществата, които се отделят от зеленчуците по време на варене, а именно- въглехидрати някакви може би? Предполагам само.