ИНТЕРВАЛНО ХРАНЕНЕ-ТЕМА № 6

• 70 372
  • 735
  •   1
Отговори
# 375
Йоанка, много благодаря за идеята  Kissing Heart .

И така, за днес менюто ще бъде крем супа от тиквички, салата домати с извара, сирене, кашкавал, може би яйца и овче кисело мляко. Ще отворя към 18 часа вероятно.

Hug Нещо подобно ще папам и аз днес Heart Eyes

Ден 11 ,да допиша Laughing

Последна редакция: пт, 14 юни 2013, 14:34 от Ioanna82

# 376
Благодаря, много сте мили, а коалката е супер Hug
Аз пак около интервалното ще се въртя/веднъж свикнеш ли, трудно се отвиква/, но все пак няма да е точно Фаст5.

За WC-то мога също да препоръчам упражнения за корем, ако не правите, това е още една причина да започнете. На мен доста ми помага, а и преди години като правех редовно упражнения, забелязах благотворен ефект и върху перисталтиката.
  bouquet

Ама коремни преси ли или нещо по-специално?  Щото коремни аз правя,но ....нъцки Confused Явно мазнинките тр да си видя във фитдей и това е.

Е,как няма да се въртиш из ИХ,наистина си привиква човек.  Heart Eyes

# 377
  • София
АБе, мацки, само аз ли си мисля, че тази диета е адски вредна?
Правилно ли разбирам едно ядене (в пет часовия прозорец) и после... нищо???

# 378
Рози, можеш да ядеш колкото искаш пъти, важното е да е в 5те часа. Няма вредна диета, стига да не ти липскат микро- и макро- нутриенти или да не ядеш нещо свръх/например захар и т.н.

Йоанна, аз правя такива, в които си легнал по гръб, често с крака нагоре/ама как звучи//щадящи гърба/, може това да има отношение Rolling Eyes

# 379
Рози, така е ,както ти го е казала Русалуна Simple Smile

Ами,ще пробвам утре на гладно зехтин и това е,а после ще вдигна и аз крачката Laughing

# 380
  • София
Рози, можеш да ядеш колкото искаш пъти, важното е да е в 5те часа. Няма вредна диета, стига да не ти липскат микро- и макро- нутриенти или да не ядеш нещо свръх/например захар и т.н.

Йоанна, аз правя такива, в които си легнал по гръб, често с крака нагоре/ама как звучи//щадящи гърба/, може това да има отношение Rolling Eyes

Не искам да звучи, все едно ви обиждам, но ми се струва доста странно. То така излиза, че цял живот трябва да се храните по този начин, защото хапнеш ли нещо извън тези 5 часа тялото автоматично ще го складира с идеята, че следващото му хранене ще е не знам си кога.

Казвам го като човек, който дълги години ходеше по какви ли не лекари със съмнения за какви ли не болести от гастрит до язва и т.н. ... И минах през 100 хиляди режима и диети докато достигна до своята схема.

# 381
Рози,пусни в гъгуъл

Всичко, което трябва да знаете за цикличното хранене ( Intermittent Fasting),
че тук не мога да копирам.
Няма за какво да се обиждаме,всеки си има свой начин,по който се чувства добре  bouquet

z.2012,да ти кажа,че на крем-супата ужасно много върви сиренцето да е вътре Heart Eyes

# 382
  • София
Ох, дояде ми се супичка  Flutter ама ще си я оставя за другата седмица  hahaha

Йо, Z и аз имам проблеми с ВЦ-то, и честно казано не се съобразявам в това отношение с фаста, лапам си сутрин по 1-2 с.л зехтинец и туй то. След това - чаша гореща вода. Понякога действа, понякога не, но аз отдавам неходенето в тоал.  донякъде и с малкото храна  Rolling Eyes
Аз лично малко ям (в равнение с преди де), иначе като си погледна храната - добре е, даже пре доволно като количество за едно хранене.

# 383

Не искам да звучи, все едно ви обиждам, но ми се струва доста странно. То така излиза, че цял живот трябва да се храните по този начин, защото хапнеш ли нещо извън тези 5 часа тялото автоматично ще го складира с идеята, че следващото му хранене ще е не знам си кога.

Казвам го като човек, който дълги години ходеше по какви ли не лекари със съмнения за какви ли не болести от гастрит до язва и т.н. ... И минах през 100 хиляди режима и диети докато достигна до своята схема.
Всеки има своя схема, хубаво е, че си намерила твоята   bouquet Тялото е добре оцеляваща машина, не може да го ''лъжеш''. То си складира и отскладира постоянно. Ако визираш честотата на хранене:

http://www.bb-team.org/articles/4269_mitove-v-bodibildinga-chestotata-na-hranene

http://www.ericcressey.com/the-truth-about-meal-frequency-is-int … t-fasting-for-you

Последна редакция: пт, 14 юни 2013, 22:59 от Русалуна

# 384
Ох, дояде ми се супичка  Flutter ама ще си я оставя за другата седмица  hahaha

Йо, Z и аз имам проблеми с ВЦ-то, и честно казано не се съобразявам в това отношение с фаста, лапам си сутрин по 1-2 с.л зехтинец и туй то. След това - чаша гореща вода. Понякога действа, понякога не, но аз отдавам неходенето в тоал.  донякъде и с малкото храна  Rolling Eyes
Аз лично малко ям (в равнение с преди де), иначе като си погледна храната - добре е, даже пре доволно като количество за едно хранене.

Вив,сладур,знам си аз ,че зехтинът ми действа идеално. Пусто му,обаче,като искам да съм мега-стриктна...Ще го правя,обаче,когато се появят проблеми.
Ти как си Hug

# 385
Да ви хвърля за четене Laughing Подробни експерименти с видовете IF и изводи:  Thinking

http://www.precisionnutrition.com/intermittent-fasting

На когото английския не е силен-с Google преводача се превежда разбираемо.
И за размисъл-полезно ли е IF за жените: Thinking

http://www.paleoforwomen.com/shattering-the-myth-of-fasting-for- … n-the-literature/

Амии... newsm78

Скрит текст:

Последна редакция: сб, 15 юни 2013, 00:33 от Русалуна

# 386
Русалуна,ще видя четивата,мерси   bouquet
А картинката ме навежда на мисълта,че колкото по-малко знае човек,толкова по-щастлив е Laughing

# 387
Zdraveite ,pi6a za parvi pat ,no vi 4eta redovno .Mnogo mi dopadna FAST 5,prodaljavam s vas Peace

# 388
  • София
Мерси за четивата, мили дами!
Просто реших и аз да дам акъл малко тука, радвам се, че не ме нападнахте Simple Smile (както става по други места).

Почетох, проверих, ама пак имам чувството, че това е най-вредната диета евър. С тоя период на хранене... Вие си знаете де, ако има резултати и можете да го правите цял живот, свалям шапка и пожелавам успех:)
Все пак идеята е да се чувстваме добре!

# 389
  • Испания и Стара Загора
Добро утро,
аз си карам ИХ ,но ще се отчитам след 2 седмици. Peace

Почетох, проверих, ама пак имам чувството, че това е най-вредната диета евър.

Чак пък най-вредната диета Naughty Дюкан е много по-вредна , но всичко е въпрос на личен избор. Peace

Общи условия

Активация на акаунт