ИНТЕРВАЛНО ХРАНЕНЕ-ТЕМА № 6

• 70 296
  • 735
  •   1
Отговори
# 585
Кайсия, ние заедно започнахме, нали? Аз не си спомням много кога ги почнах тези фастове, но май на мен днес ми е 5 ти (на теория де, щото мисля че в четвъртък фаста приех повече калории от позволенето).
При мен на килограми нямам никакъв резултат, но по снимките има доста голяма разлика. Днес ще засека и мерки  Hug
Започнах да следя и приема на калории през деня, просто за обща информация, исках да си дам сметка колко храна съм поемала реално

# 586
  • тук и там
Духче,при мен няма разлика май.Съдя по дрехите си и по това как изглеждам.Кантарът -ако имах разлика  във сантиметри,не би ме вълнувал.От днес минавам на ежедневени фастове,защото липсата на напредък ми се отрази зле на мотивацията и някак нямам желание да продължа със 36 часовите фастове.На мен това щеше да ми е 4-я фаст.Мога да го изкарам на практика-защото все още не съм се хранила,но утре искам и да тренирам-а след 36 часов фаст нещо не намирам сили за тренировка и бързо се изморявам.(естествено може и да си внушавам че има връзка със фаста)

# 587
Запис!

Преди 7-8 години спазвах подобен режим с едно основно хранене на ден и имаше голям ефект. Но сега след 2 бременности, повече натрупани мазнини и по- бавен метаболизъм, със сигурност няма да е толкова бързо и лесно. Включвам се в темата с идеята отново да хапвам по веднъж на ден и да отчитам резултати.

Дано има раздвижване в темата!

# 588
Включвам се и аз,само не съм решила точно в какъв вид ще го правя. Иска ми се съчетание на 19/5 и 2-3 дни седмично 24 часа с едно хранене само, но трябва да го избистря в главата си.

# 589
Не се получи вчера еднократното ядене и направих прозорец от 3 часа.
Сутрин пия топла вода с лимон и кафе с малко мляко и гледам да хапна между 16.30- 17.30ч.
Отчитам за два дни фастинг -700гр. изхвърлена вода и без промяна в мерките, но значително по- плосък корем!
Момичета, включвайте се, за да се мотивираме взаимно!  Peace

# 590
Сутрин пия топла вода с лимон и кафе с малко мляко и гледам да хапна между 16.30- 17.30ч.
Отчитам за два дни фастинг -700гр. изхвърлена вода и без промяна в мерките, но значително по- плосък корем!
Аз гледам да имам 2 хранения в прозореца. Когато гладувам 24 часа съм на едно хранене, само вечеря.

# 591

До две седмици и аз постепенно ще премина на две хранения.
Сега правя брутално преяждане с какво ли не и не мисля, че ще имам голям успех, ако не се спра или поне не изчистя храната.

# 592
Аз гледам да имам 2 хранения в прозореца. Когато гладувам 24 часа съм на едно хранене, само вечеря.

bebok_86, ти от какви мерки тръгваш и какъв е твоят опит с този режим на хранене?

# 593
bebok_86, ти от какви мерки тръгваш и какъв е твоят опит с този режим на хранене?
От доста тръгвам, имам поне 20 кг да сваля. Преди години го спазвах, но тогава нямах кой знае какъв резултат, точно защото прекалявах с количествата. Сега се научих да не започвам да ям когато съм най-гладна, а около 30 минути след това. Така приемам по-малко храна. Отделно с двете хранения в прозореца по някакъв начин контролирам количествата, т.е  не ям докато не мога да дишам. В крайна сметка няма нужда да преяждаме, тялото ни не се нуждае от много храна и да е в режим "трупам запаси за черни дни". Режимът работи, но пак трябва да внимаваме какво ядем.
Днес отворих в 4 следобед с бърза баница от овесени трици, яйца, КМ и сирене, малко пъпеш, сухар с пастет. За вечеря имаше пържени тиквички с 1 филийка хляб (по принцип гледам да го избягвам, но днес ми се дояде), за десерт - сладолед.

# 594
  • София
Цикличното хранене много ми допада, не съм стриктна и не засичам, гледам първото ми хранене да е след 3 часа и до към 9 да съм приключила. В момента свалям с интервално хранене и броене на калории.

# 595
Цикличното хранене много ми допада, не съм стриктна и не засичам, гледам първото ми хранене да е след 3 часа и до към 9 да съм приключила. В момента свалям с интервално хранене и броене на калории.
Точно. Само по себе си няма да доведе до сваляне на килограми, по-скоро за поддържане.
Колко калории ядеш на ден?

# 596
  • София
Да, била съм в някои периоди само на циклично хранене и съм успявала и да кача. Цикличото хранене ми помага за изхвърляне на задържаната вода, така  цял ден до 3 часа организмът почива и само изхвърля водата.

За калориите съм всеки ден, от известно време се подготвям за почивката (остана по-малко от седмица до нея) и повечето дни съм на 1000-1100 ккал, но някои дни и до 1400 ккал стигам. Сигурна съм, че там ще ям по 2000 ккал най-вероятно, затова сега гледам да компенсирам с по-малко.

# 597
А вие, момичета, как процедирате в сутрешните часове- пиете ли кафе, мляко, някаква друга калорична напитка или сте само на вода до първото ядене?

# 598
А вие, момичета, как процедирате в сутрешните часове- пиете ли кафе, мляко, някаква друга калорична напитка или сте само на вода до първото ядене?
Аз пия кафе без захар и без други добавки и вода през деня. Преди го пиех с прясно мляко, но спрях. По принцип, когато сме избрали вариант 19/5 примерно, напитките трябва да са с 0 калории.

# 599
Благодаря за бързия отговор!  Simple Smile
От днес ще пия само чай докато не дойде време за хапване! Simple Smile Ще спазвам НВД с 1200 калории.
Въпреки неприлично големите порции вчера не съм задържала вода. Отчитам и -1см. талия, но при мен проблемните зони са ханш и бедра.
Казват, че с този режим се горят предимно мазнини, а не мускулна маса, но да видим дали ще има промени в мерките.
Искам бързи резултати и не знам как да оптимизирам отслабването. Някакви съвети?!?

Общи условия

Активация на акаунт