ДЕКУПАЖ_46

• 74 020
  • 746
  •   1
Отговори
# 525
Не бях влизала доста време, и ме зарадвахте с доста интересни и красиви неща...
Гени, много е нежна чинията, сигурна съм, че ще им достави голямо удоволствие...
Милен Вели, щурите са уникални, както и цялата серия докопам върху тъкан, много ми харесва:)
Ванина, наистина са ти се получили паната, харесаха ми, изчистени и елегантни...
Лепенка, кутийките за детето са много яки:), особено тази с пирата много ми хареса:)
Сега нещо от мен, с което се мъча, буквално, вече десет дена, ще кажете дали си струва усилията:
http://ар.яд.com/2013/09/вая.HTML
дантелени яйца, не е докопам, но скоро мисля да опитам и докопам върху тях...Simple Smile
Хубав ден на всички:)

Усилията са си заслужавали, крайния резултат е великолепен   bouquet.  
Аз имам въпрос каква машинка ползваш,  заздравяваш ли яйцата, кокоши или патешки яйцата ползваш?. Аз по Великден ден се мъчих с кокоши, домашни, но нищо не стана всички се счупиха  Cry Имам Дремел, купих го специално за това, но уви нещо ми убягва в цялото изпълнение.  ooooh!
Ще се радвам, ако споделиш  NeWS17 smile3525

# 526
По въпроса за яйцата, обикновени кокоши, с нищо не заздравявам, само здрави нерви, както писах в блога ми:)Уреда ми е някакъв на Ейнхел, и също падна голямо чупене, ама малко по малко, от 6-7 яйца, 4 ми станаха, другите се почупиха...това все още е пробната серия...не знам какво друго да дам като инфо, също четох, че най-добре ставало с щраусови или гъши, на последно място с кокоши, но макар и с големи усилия и с тях стана...но са адски крехки наистина...Май само с инат успях:)

# 527
По въпроса за яйцата, обикновени кокоши, с нищо не заздравявам, само здрави нерви, както писах в блога ми:)Уреда ми е някакъв на Ейнхел, и също падна голямо чупене, ама малко по малко, от 6-7 яйца, 4 ми станаха, другите се почупиха...това все още е пробната серия...не знам какво друго да дам като инфо, също четох, че най-добре ставало с щраусови или гъши, на последно място с кокоши, но макар и с големи усилия и с тях стана...но са адски крехки наистина...Май само с инат успях:)

То е ясно, че с едно две яйца няма да стане, докато се свикне с машинката. Ама аз така и не си намерих малка цанга, за зъболекарските борчета и ми секна мерака  Embarassed. А освен домашни яйца нямам други, свекито има кокошки. Благодаря ти за отговора   bouquet.

# 528
 Разделителите за книги са направени от картон -тънък, но не помня от каква кутия беше. За магнитчетата наистина се купуват отделно и АНТОМ може да  обясни откъде в Пловдив може да се купят. Тя ме снабди с моите - представлява лист и се реже колкото е необходимо. Залепям ги с секундно лепило.

# 529
Разделителите за книги са направени от картон -тънък, но не помня от каква кутия беше. За магнитчетата наистина се купуват отделно и АНТОМ може да  обясни откъде в Пловдив може да се купят. Тя ме снабди с моите - представлява лист и се реже колкото е необходимо. Залепям ги с секундно лепило.
Благодаря за инфото   bouquet Ще пиша на АНТОМ и аз.
martinel, много хубави яйцата! Много нежни и изящни! Завидях ти (благородно!) за търпението и финната изработка! Супер са!

# 530
  • пловдив
Момичета програмата ми е толкова фул напоследък, че на моменти си задавам въпрос, аз вдишах ли или е време да издишам  Joy затова моля, ако някой има спешно питане към мен да ми драсне лично... влизам за секунди по форумите и понякога изпускам въпрос ако е в тема  Embarassed

vanina_g ако не съм обяснила човешки къде е магазина за магнити в съобщението- звънни за повече имфо, че хич ме няма да помня имена на улици  #2gunfire

Имам много да ви хваля, че голяма красота сте натворили, но.... малко по нататък, ако не ми мине котка път, може би ще поизплувам до дни  ooooh!

ЗА ВСИЧКИ ЖЕЛАЕЩИ ЗА ПОРЕДНА ГОДИНА ДА ПОДКРЕПЯТ С КРАСИВИТЕ СИ ТВОРБИ
Благотворителните базари на Фондация ДБМ  - общата тема с имфото вече е факт
Базари ще има в София, Бургас и Пловдив
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=741020.0

В тази тема освен, че се показва направеното, но се дават и идей, та.... който може да помогне и с това също е добре дошъл  Wink

# 531
vaska_gru мерси за отговора за обратния трансфер Hugб. Вазите са страхотни!

martinel Много ми харесват книгите и кутията! А яйцата са много нежни!

vanina_g Страхотна работа! Ще споделиш ли с две думи за оризовата хартия за начинаещи като мен?  Blush

MilenVele Щорите са уникални!  Simple Smile

Аз се пробвах с декупаж върху камъче:
Скрит текст:
Тия дни ще пробвам пак. Измила съм една квадратна бутилка и ще видя ще измисля ли нещо и за нея.

# 532
tilivanili, благодаря! А оризовата хартия - подарък ми беше и момичето, което ми я подари също се занимава с декупаж - техниката ми каза тя: лепило Ц200 + вода в съотношение 3 към 2, целия мотив го натопяваш вътре за 1, мах 1.5 мин и внимателно го изваждаш, да поокапе малко и го поставяш на повърхността. Разглаждаш и изгонваш въздуха внимателно (аз го правя с пръсти), въпреки, че е доста по-здраво и еластично от салфетките например. После обираш излишната течност отгоре и оставяш да изсъхне. Аз поне така действах, нека кажат и по-опитните дали това е правилната техника  Hug

# 533
  • Средната земя
Момичета, ще ми стоварят сив гардероб в детската стая, моля ви дайте ми идеи как да го освежа, може ли да се покрие целия посредством декупаж? Както вероятно си личи от въпроса ми не съм правила нищо но от доста време се каня.Но сега съм твърдо решена да направя нещо с този гардероб!
Благодаря предварително  bouquet

# 534
В тази тема дамите са изтънчени и не се занимават с одежди за гардероб  Crazy
Заповядай в тази тема сподели и какво искаш  Hug
а, ако там ти е уютно, покажи какво си направила или искаш да направиш
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=736863.0
На въпроса- да, може!

# 535
Момичета дайте ми някакъв сайт за да си поръчам кракле и нещо др. онлайн!
Някой ако пазарува онлайн моля да ми изпрати линк,защото  съм на "село" и при нас няма декупажни работи!
Наистина показвате страхотни неща  bouquetПо цяла вечер  ви  гледам творбите и не мога да се нарадвам.

# 536
# 537
antom благодаря ти много Hug ще се възползвам!
Обаче последния линк  не ми отваря нищо!

# 538
                Последния линк отваря сайта от Варна.В дясно са категориите продукти-кликваш и ги виждаш.

# 539
  • София /Абсурдистан
Страхотни неща показвате момичета!
Записвам се и се връщам да ви изчета.

Общи условия

Активация на акаунт