ДЕКУПАЖ_46

• 73 986
  • 746
  •   1
Отговори
# 570
antom, бутилката е много интересна, а и ми харесва как е сниман и процесът на правенето й Simple Smile). Много ми допада и чинията с готвача на колело.

# 571
Набързичко минавам ,добре дошли на новите момичета ,чудесно е че има ново попълнение !
Васе това пано е страхотно ,от кога се каня да се пробвам на това 3Д ,ама пусто време...
Ани и твоята бутилчица е супер сладурска
Хубав ден момичета и до Утре в Пловдив   bouquet

# 572
здравейте на всички   bouquet искам да попитам от къде мога да си купя стъклени чинии в София ?  Аз съм от Герман и ако има някъде по-наблизичко......Трябва ми една за подарък

# 573
  • в шоки-land
в Икеа...продават на бройка Wink, поне при нас Grinning, предполагам, че в София няма да е по-различно....навсякъде по света Икеа е еднаква... Peace

# 574
Три декупажа се прави със спецялна паста
 http://impresia.bg/products.html?productid=557
 , изглежда като тесто но е доста по- лека.
разточва се с обикновенна точилка на няколко  милиметра (зависи колко висок искате да е релефа), върху нея се намазва лепилото и  залепва предварително изрязаната и намокрена хартия, хубаво е да се прави с декупажна хартия( не съм опитвала със салфетки).
веднага след това се изрязва по формата на картинката ( в линка има снимки стъпка по-стъпка).
може да се направят няколко пласта ако хартията с която разполагате има картимки с различни размери.
Ако имате въпроси с радост ще отговоря:)

Та... на срещата в Пловдив имаше презентация от Импресия. Момичето показа готови творби точно с пастата ToDo. Дори носеше 1 опаковка, за да видим каква е на тежина и като консистенция. Отговори и на възникналите въроси. Така че нищо чудно скоро да има недостиг на количества от продукта Simple Smile

# 575
Покана за среща Времето е хубаво и възникна спонтанно предложение за среща на момичетата от София.Място на срещата 09.11.2013 от 10.30ч Кафето което е към площад Александър първи  в градската градина пред театър Иван ВАзов.Който желае да заповяда.Ако иска да носи със себе си предмет изработен от него  не е задължително .

# 576
Редовно чета тази тема и се възхищавам на красотите,които показвате.Реших да пробвам декупаж върху свещ  и като за първи опит съм доволна от резултата.Много трудно си намерих подходящи салфетки.Приготвих си и да направя свещник като тези,които показа antom и беше така добра да обясни процеса на правене,за което много благодаря.Ето и двете ми свещи.
задна страна предна страна
предна страна
задна страна
В действителност цветовете са по-ярки,но такъв е фотографа.

# 577
Ейййй, от кога не съм влизала тук и така ми се напълни душата с красоти...момичета , ама станалите сте много добри...професионално изпипани неща ! Много ви се радвам... Hug Heart Eyes
Привет и на Карамелка, и другите нови момичета, Карамелка, прекрасни неща видях в страницата ти, много се впечатлих от чантите и дънките ... Hug Много красиви неща си сътворила!  Hug
С какво лепило се обработват дънките ? Замислих се да се пробвам и аз на едни мои, да се поиздокарам... Blush  много идейно стоят!
Хайде ще намина пак ,че имам толкова още да разглеждам.... Hug

# 578
  • пловдив
Добре си се завърнала Pinkito   Hug Не мога да помогна със съвет за дънките, защото не съм работила с плат, но знам, че се продава декупажно лепило за текстил. Някъде назад в темата май имаше коментар, но  при Идея има урочета, както и материалите, които се придлагат
http://ideahobby.bg/page/16/workshops.html

Нели (boneli)  чудесно си се справила със свеща  Peace

виванова очакваме доказателствен снимков материал, как в наше отсъствие сте яли, пили, веселии, че и творили в София  Joy

аз си продължавам Коледната вълна
http://antom.snimka.bg/hobby/koleda-2013.771284.31992026

Усмихната неделя  Hug

# 579
  • Варна
Здравейте,
Новичка съм в декупажа. Прегледах старите теми, но не видях отговора на моя въпрос. Можете ли да ми кажете къде се продават салфетки на бройка във Варна. Освен в Слънчоглед и Криси арт. Ако знаете някоя книжарничка.... И съответно същият въпрос имам и за четките от изкуствен косъм. Много скъпо ми се вижда в този Слънчоглед. Не мога да намеря и друг такъв магазин, освен двата на ул. Шипка.
Иначе това е от мен
http://audace.snimka.bg/arts/p-rvi-opiti.788361.32037117

Последна редакция: вт, 19 ное 2013, 10:44 от audace

# 580
  • София
Във Варна е Джули арт(магазинче и работилничка) и Лорка(бои)-виж във фейса

# 581
  • Варна
Благодаря! Simple Smile  bouquet

# 582
Здравейте! Отскоро се запалих по декупажа и искам да се пробвам с една бутилка. Споделете опит с какво грундирате преди да боядисате бутилката, за да стане равномерно и после с какво лепило лепите. Благодаря!

# 583
Здравейте! И аз като новак в това страхотно изкуство реших да се присъединя към Вас. Досега само Ви четях  и разглеждах красотите които сътворявате, но се престраших и аз да покажа какво сътворих последния месец. Преди около месец и половина останах без работа и реших да си потърся хоби. Тогава попаднах на тази тема във форума и толкова се запалих, че не минава и ден в които да не направя нещо ново. Много ми помогнаха съветите и идеите, които споделяте тук. Гледам да опитвам все нови методи и техники-с някои се справям с други не, но не се отказвам / пък и съм голям инат/ Надявам се само да се справя и с качването на снимките, щото ще ми е за пръв път. ][url=http://postimage.org/image/t22tabwsd/]

[/url]

# 584
  • пловдив
MAMA POLI за да помогнем със съвет, трябва да виждаме творбите в голям размер. Можеш да си направиш албумче примерно в снимка бг и тук на копираш само линк към снимката. Не е задължително директно да качваш снимката, разбира се може и самата снимка, но за да е в цял размер трябва линка да е ограден първо с "вмъкни изображение" и после в "Скрит тест"
Така мънички визуално ми изглеждат добре, но повече мога да коментирам при по големи изображения  Peace
shosh дълго време грундирах бутилките с С200+бяла акрилна боя, отскоро преди този грунд мажа акрилен лак. Аз работя с бак и акрилна боя на Сократис и съм доволна, но вариантите са много. Има си и професионален грунд за стъкло, който също е безцветен като лак. След него пак се грундира с бяла акрилна и чак тогава се започва лепене на мотив, лакране, рисуване на фон, лакиране няколко ръце и си готова  Peace
audace във Варна е и магазинчето на Мираж , предполагам тя също продава салфетки на бройка  Peace Отлични първи опити Hug Чакаме продължение  Wink

Общи условия

Активация на акаунт