ДЕКУПАЖ_46

• 73 997
  • 746
  •   1
Отговори
# 585
Скрит текст:
По този начин ли?  Rolling Eyes
Те снимките не са с много добро качество, но следващия път обещавам да са с по-добър фотоапарат. Embarassed

Последна редакция: ср, 20 ное 2013, 07:34 от MAMA POLI

# 586
antom, сърдечно благодаря за съвета! Ще пробвам с лак и после с200 с боя. После ще покажа резултата. Дано да ме споходи късмета на начинаещия. Wink

# 587
  • пловдив
shosh забравих да ти напиша, че бялата боя е нанасям с гъбичка, така не стои на четки  Wink

Скрит текст:
По този начин ли?  Rolling Eyes
Те снимките не са с много добро качество, но следващия път обещавам да са с по-добър фотоапарат. Embarassed

почти  Mr. Green само дето в скрития текст трябва да е снимка по снимка а не целия албум, но .... няма проблем и така можах да влеза и разгледам  Peace
Усвоила си много добре залепването на салфетката, дори и при неравни повърхности си се справила без гънки- браво! Виждам, че и с краклето си напреднала, това, върху което сега ще трябва да поработиш според мен е фона. Примерно при кутията с теменужките-
Скрит текст:
някак голо ми се струва... лично аз бих тампонирала с виолетов цвят ръбчетата / потапям гъбичката в боята, на вестник присушавам леко, за да не е много напоена и с потупване минавам ръбчетата/
ще се получи приблизително това-
Скрит текст:
само бяло + мотив ми е малко скучновато   Laughing

# 588
Много благодаря за съвета. smile3525 И на мен ми е скучновата и се чудех какво да измисля за да я поправя. Ще опитам и ще покажа какво е станало.
Днес правя поредния /трети/ опит да сваля принтирана картинка. Мисля че тази път съм на път да успея. Ако стане ще снимам и покажа по-късно.

# 589
  • Варна
antom , къде е това магазинче ?
  И искам да ви питам още нещо. Имате ли наблюдения колко здрав е декупажа на портмонета от изкуствена кожа? Аз слагам основа от акрила боя, лепя мотива с 2 слоя ц200 и след това слагам акрилен лак на Сократис. Ако портмонето се използва постоянно ще има ли проблеми ?

# 590
И аз със същия въпрос. Искам да си направя калъфа за телефона, но се опасявам да не се олющи или напука боята от честата употреба. Ако някой си е правил да сподели,моля. И колко пъти да го лакирам, за да няма проблем?

# 591
# 592
Здравейте феи ,добре дошли на новите момичета ,чудесно е че има ново попълнение !
Мама Поли харесва ми твоето начало в декупажа ,Браво ! А относно забележки - наистина кутийката с теменужки иска още малко цвят
Audace - харесва ми кутията с розите и калъфчето за телефон !
Ето линк към ФБ профила на Мираж - попитай къде точно е магазинчето и ,а можеш и он лайн да заявиш салфетки
https://www.facebook.com/hobbystore.mirage/media_set?set=a.49307 … 275986&type=3

Ето още един линка за поръчка на салфетки он-лайн

https://www.facebook.com/SalfetkiZaProdazbaIRazmana

Относно изкуствената кожа - правила съм калъфче за телефон - най първо за основа съм нанесла декор лак на Марабу и след това по познатия начин и накрая няколко ръце акрилен лак - ето го тук :

http://genovevag.snimka.bg/hobby/dekupaj-2013.728148.31166545

Аз също съм се задействала Аничка за базара ,да не мислиш че съм съвсем мързелана - ето малко снимки
http://genovevag.snimka.bg/hobby/dekupaj-2013.728148.32048603
За сега хубава вечер момичета   bouquet

Последна редакция: ср, 20 ное 2013, 16:58 от GenovevaG

# 593
  • Варна
GenovevaG Благодаря за информацията Simple Smile И на мен много ми харесаха творенията ти Simple Smile

# 594
Днес съм много доволна. Успях да се справя и със свалянето на принтираната картинка и поставянето й върху бутилка и си имам чисто нов калъф за телефон  Grinning
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

# 595
  • Варна
Калъфът е страхотен Simple Smile

# 596
  • пловдив
MAMA POLI браво! и бутилката и калъфчето са страхотни  Peace Сега остава да те науча и да си "криеш" снимките  Wink Първо копираш линка на снимката и го пейсваш в отговора, второ маркираш адреса и натискаш второто копче на втория ред /вмъкни изображение/ после маркиращ пак целия получен ред и тогава натискаш копчето на първия ред за "скрит текст"
чак тогава ще се получи това-

Скрит текст:

Hug

Геновева  newsm51 Kissing Heart не съм се съмнявала нито за миг, че ще ми дадеш рамо за благотворителния базар ! Прекрасни неща!!!!!!

# 597
Скрит текст:
Май с декупажа се оправям по-бързо  Embarassed
Този път май успях. Явно при мен нещата стават от третия път  Laughing
antom много благодаря и за този урок

# 598
Момичета, браво! Страхотни неща сътворявате!

# 599
Здравейте момичета, извинявам се че нахълтвам така при вас и се надявам поне въпроса ми е да е зададен на томното място.
Рисувам върху стъкло и не мога да намеря нещо, с което да матирам стъклото, моля ако някой може да помогне със съвет. Става въпрос за стъклена чаша за вино.
Благодаря ви предварително.

Общи условия

Активация на акаунт