Дила ханъм и Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer~стари участия и нови проекти тема71

• 29 390
  • 736
  •   1
Отговори
# 45
   Сладури,
   мислите ли, че Мелике и Хайдар са с противоположни характери????....

Може ли Хайдар да е толкова добър и благороден, защото обича Мелике??? И....дали пък обича Мелике или аз така си мисля.

Ако благородството му се дължи на любовта му.....представете си, колко е силна тая любов......любов до гроб.....Бих казала, че Хайдар е съвършен, а съвършените неща са мъдри....... В превратностите на съдбата остава силната любов....Щастливата любов се състои в покоя.....а той е най-спокойният от всички.....

Интелигентния влюбен - това е мъдрост, когато му показва как да се справя с живота.....Добрите хора имат ключ към душите на хората.......Истинската любов - независимо на колко години си - е грижовност и отдаване.....хармония и мъдрост......Истинската любов  не се страхува от раздялата,....защото тя е мигновена....и после  раздялата изчезва......

Мислите ли, че Хайдар е този тип влюбен....за вечни времена....вечно отдаден на тази любов.....той просто е посветил живота си на това семейство и извън него няма нищо.....извън него няма.....свят????

Последна редакция: пн, 13 май 2013, 23:26 от sisi55

# 46
   Смятате ли, че единствен Хайдар може да се справи с Мелике????

В тази серия, когато говореше в къщата с Дила и оная се зъбеше....помните ли, той как и шиткаше да млъкне....
  Имали сме и други случай, когато Хайдар направо я спира...или да говори....или да отиде някъде....или нещо да направи...

Мислите чи, че само Хайдар може да я озапти????....

И....още нещо.....Ръза много държи на Хайдар....много разчита на него.....много го уважава и обича.....

# 47
  • Разград

Behzat Ç. Veda partisi  Canan Ergüder, Ayça Varlıer, Mine Tugay ve Hazal Kaya

# 48
    Отивам да гледам  Бахарата на турски.
     Много ви обичам.
    При мас съм най-щастливата.
    Благодаря ви за всичко.

# 49
Кралице ти направо си тука има, тука нема....Днес се появи...мисля си аха прибрала си се от работа, ама след това изчезна....Като Дилаханъм трябва да си напишеш програмата за седмицата....
Пеперудките щяха да ми свършат хубава работа , ама карай следващия път....
Сега казваш прибързваме със заключенията...Ами какво да правим...разбрали, недоразбрали, че си и донаждаме. Спомням си, писано е в темата за разговора на Ръза и Хайдар...Но и тогава доколкото си спомням ставаше въпрос, че Ръза до живот ще бъде влюбен в Дила и Ръза пита Хайдар, но май сам си отговаря....Ако знаеше Ръза в кого е бил влюбен Хайдар....направо Господ го е опазил човека, че дядото на Ръза не е дал майка му на Хайдар....То това чудо Мелике, сигурно още като се е родила и е започнала да се блещи и звери.....
Днес направих сравнение между Мелике и Султан...и така изведнъж ми светна, че може би и Мелике е била от бедно семейство и баща й я е дал на Бея Селамоглу - заможен човек....Да бъде Мелике господарка, а не да слугува като Хайрие. До края на филма ще се изясни тази загадка, а сега само ще   newsm78 и ще пишем сценарии...

# 50
Кралице ти направо си тука има, тука нема....Днес се появи...мисля си аха прибрала си се от работа, ама след това изчезна....Като Дилаханъм трябва да си напишеш програмата за седмицата....
.

какво ??? аз не разбирам  newsm78

# 51
Цитат

Ваня, да не би да са правили прощално парти - май сериала ще свършва този сезон  newsm78

# 52

"Добре, че.. теб те има..Ясемин!"

Султан: Дила, как е Азер..ще живее ли?
Дила: Много ли си..загрижена, ти пука..демек...а?? Много ли го обичаш, ти..Азер?..
Султан: .защо, така казваш...каквото и да е...е баща на детето ми...
Дила: Султан...остави ме сама...
Ясемин: Ханъм-аам..слава богу, дойдохте си...как сте?
Дила: Как да съм, Ясемин....как да съм..единственната грижа на майка ми..бях, аз..за да е при мен, остана..тук...какво, стана...изгубих я! Сега, самичка съм...нямам си..никого! Преди да спазя..изживея, траура си...подир Ръза, трябваше....след него, се наложи...тръгнах...Нищо, не успях да постигна...не можах да направя...като хората, нито ...пък на Ръза, бях..полезна...нито на себе си...неможах да намеря, начин...не можах! Много съм зле, много...
Ясемин: Ханъм-аам...вие сте една от най-силните жени..които, изобщо ..познавам..
Дила: ..трябва, да спася..Ръза, аз! Трябва да попреча..да влезе в затвора, нещо трябва да направя...измисля...как...
Ясемин: Вие..сега, не се притеснявайте..всичко ще направите, разрешите...малко, само се съберете...починете..
Дила: ..в една къща..живея, с тези кои ми копаят гроба...с убийцата на детето си..и ти, и с теб...те има...единствено ти, добре че теб...те има, с мен....Ясемин! И тебе ако те нямаше..много сама, бих била в тази къща..добре ..че те имам, че си тук..Ясемин!
Ясемин: Ханъм-аам...аз, все при вас..ще съм, няма да ви оставя..никога..сама!
Дила: Бъди ..жива и здрава...бъди жива, благодаря..
Ясемин: ..аз, сега да ви приготвя..банята...хубаво ..се отпуснете, после....легнете, хубаво си..починете!
Дила: Да....
Ясемин:../целува я...по главата...по косата/.

# 53
.

какво ??? аз не разбирам  newsm78

Нищо миличка. Нали те питахме каква ти е седмичната програма - кога си на училище и кога в къщи. Сега казвам, че и Кралева трябва да си даде програмата - кога е на работа, кога почива.

# 54
  • Разград
Цитат

Ваня, да не би да са правили прощално парти - май сериала ще свършва този сезон  newsm78
Този петък е последен епизод.

# 55
   Смятате ли, че единствен Хайдар може да се справи с Мелике????

В тази серия, когато говореше в къщата с Дила и оная се зъбеше....помните ли, той как и шиткаше да млъкне....
  Имали сме и други случай, когато Хайдар направо я спира...или да говори....или да отиде някъде....или нещо да направи...

Мислите чи, че само Хайдар може да я озапти????....

И....още нещо.....Ръза много държи на Хайдар....много разчита на него.....много го уважава и обича.....
Мелике е неуправляема. Да Хайдар на няколко пъти се опитва да я спре, но твърде не му се получава. Той и Ръза непрекъснато й шътка, ама тя докато не се изпразни не млъква.... Grinning
И в Сон бахар Галип имаше много верен приятел капитан Лятиф. Тук Ръза има Хайдар....Хайдар никога няма да предаде Ръза - ще му бъде верен до гроб....А какво стана с дойката....Май вече няма да я показват. Изигра си ролята....

# 56
къде да намеря тази песен бавно между Азер и Фатма в болницата, когато говоря? 1:35:24 & 0:52: 25 / Dila докато говорите по телефона с Хайдар  Heart Eyes Heart Eyes  Praynig Praynig Praynig
се поставя целия епизод  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Обичам тази песен

моля, къде да намеря? е на youtube?  Praynig Praynig Praynig

Praynig

# 57
Пеперудките щяха да ми свършат хубава работа , ама карай следващия път....
Сега казваш прибързваме със заключенията...Ами какво да правим...разбрали, недоразбрали, че си и донаждаме. Спомням си, писано е в темата за разговора на Ръза и Хайдар...Но и тогава доколкото си спомням ставаше въпрос, че Ръза до живот ще бъде влюбен в Дила и Ръза пита Хайдар, но май сам си отговаря....Ако знаеше Ръза в кого е бил влюбен Хайдар....направо Господ го е опазил човека, че дядото на Ръза не е дал майка му на Хайдар....То това чудо Мелике, сигурно още като се е родила и е започнала да се блещи и звери.....
Днес направих сравнение между Мелике и Султан...и така изведнъж ми светна, че може би и Мелике е била от бедно семейство и баща й я е дал на Бея Селамоглу - заможен човек....Да бъде Мелике господарка, а не да слугува като Хайрие. До края на филма ще се изясни тази загадка, а сега само ще   newsm78 и ще пишем сценарии...
Мамче..
Скрит текст:
Правилно...си забелязала, прибрах се....после отново, излязох.....за работа, другата....
Аз съм фирма, нещо като ЕТ...имам си дейности, имам много обекти...обикалям си ги...обслужвам ги...
Нямам ...програма за деня, всеки ден е...различна! newsm78
Имам ..един график, който спазвам...много рано сутрин...съм, винаги в един от обектите си...някъде до обяд или най-късно ...да окъснея до 13 ч....оттам, нататък.....според, зависи....
...надявам се, добихте престава...само ..не забравяйте, казвала съм ви....тук, придвижването...пътуването отнема от свободното време....разстоянията са големи, пътуваш...часове! от едната ми работа, примерно...пътувам час и половина и в двете посоки!  newsm78 ooooh! ooooh!
Така, че....очаквайте ме../като Азер/...по всяко време! hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 58
лека нощ  Wink

# 59
Колко е права Дила....Живее при тези дето копаят гробове...Тя знае само за детето, че Султан го уби. Ако в този момент знаеше, че Султан уби майка й незнам какво щеше да се случи на Султан. Напълно права е Дила. Майка й беше посветила живота си на нея. Оставила си дома и беше плътно до Дила. Накрая Дила нямаше време да разговаря с майка си....Селчук й завъртя главата и тя се впусна наред с отговорностите за конака да се състезава с Ръза. Много грешки допусна Дила.....Сега дори не можа да изживее мъката по смъртта на майка си....не можа да спази траура. Само Ръза й остана....а и той се отдръпна от нея....Не й спести нищо.....изкара си яда на нея....
Но нали казват, че след нещастието идва щастието... Praynig

Общи условия

Активация на акаунт