Дила ханъм и Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer~стари участия и нови проекти тема71

• 29 418
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
# 76

...Добро утро! Flowers Rose Flowers Four Leaf Clover  food010  remybussi 55  redecoration Two Hearts

# 77

Добро да е утрото ви, прекрасен да е денят ви, отлично да е настроението  ви  lovekiss

Последна редакция: вт, 14 май 2013, 07:45 от MAMA-AN

# 78
# 79
# 80

Кралице ти си най ранобудна. Желая ти лек и спорен ден  Hug Hug Hug

# 81

Günaydın !!! Bugün çok bulutlu!

.......и въпреки това ,пожелавам ведро настроение ......... Hug Hug Hug

# 82

Günaydın !!! Bugün çok bulutlu!

.......и въпреки това ,пожелавам ведро настроение ......... Hug Hug Hug

Günaydın Софи  Hug И при нас е облачно, мрачно, и студено за сезона.
Днес вече трябва да пуснат снимките...Ставам нетърпелива....Нали съм любознателна искам час по-скоро да видя какво са ни подготвили...От месец си мечтая за този 32 епизод  smile3539 Дано облаците да се разсеят и да видим щастливи Ръза и Дила  Praynig Praynig

Хубав и спорен ден  Hug

# 83
добро утро  Hug

"след лошо идва добро, винаги "  Wink

# 84

1:36:00 е бавна песен

# 85
Eti не песни от Dila Ханъм  Sad

# 86
добро утро  Hug

"след лошо идва добро, винаги "  Wink
Здравей миличка  Hug Докато се появя ти вече си заминала на училище... smile3529
Пожелавам ти успех  Peace
Говори ли с Ети за песента която търсеше или аз да я питам  newsm78
Дано да е както казваш - след лошото да идва добро. До края на сезона да се случват само хубави неща, за да се заредим с енергия за дългата лятна ваканция на актьорите  Praynig Praynig

За лятото и предстоящия сезон от септември можете да видите ТУК какви нови сериали ще започнат и кои актьори къде ще играят.

# 87
Момичета, отново погледнах дали са пуснали снимките и озета за 32 епизод, ама йок  Sick
Много са тромави тези от Стар тв. Може би така поддържат интереса и повече посещения в сайта. Едва ли съм единствената, която влиза да погледне дали са качени снимките. Имаше един сайт извън стар тв в който публикуваха снимките и озетите, но вече е затворен...С тези авторски права направо ни принуждават да чакаме докато им дойде кефа на служителите от медията....

Скрит текст:
В почивката отивам на сладолед с 2 БГ Мами и да обсъдим въпроса с терличките на неродените Гъргалчовци. На връщане ще взема сладолед и на вас  Peace

Последна редакция: вт, 14 май 2013, 13:43 от MAMA-AN

# 88

Арзууууу...падна ли в ръчичките на Дила...Сега ще видиш къде зимуват раците....

Скрит текст:
Не ядохме сладолед - времето за сезона е студено. Сладоледа стана горещ шоколад. Ето и за вас

# 89
Момичета има втори фрагман. Сега ще го сложа, но много ми е бавен нета, имайте търпение....

Общи условия

Активация на акаунт