Мързеливи красавици - 24

• 38 600
  • 745
  •   1
Отговори
# 15
  • Варна
Ох момичета намазах се с ремуувъра и чакам ,ох дано не ми опада косата или да стана като зебра  Laughing Laughing Laughing

# 16
Влизам колкото да се запиша и да не ви изтърва  bouquet Довечера се надявам да намеря време за писане и четене Whistling

# 17
И аз сум тук ама не ми е ден днес  Tired

# 18
И аз сум тук ама не ми е ден днес  Tired
Що така  Sad  love001

Десито-lorenka има ли резултати вече Simple Smile

# 19
Ми, времето е някакво скапано, въпреки че вече изпече , ама... боли ме главата, нямам работа и само се почесвам, тъпо ми е някакво, няма видима причина, не знам що така  newsm78

# 20
Записче от мен!!!

Нямам настроение нещо,ужасно ми се спи и не ми се пише.
Изчетох всичко де.

Честита беборана ,Аверънч.Да порасне здрава,умна и красива и да си пишем тук заедно след 20-ина години с нея.Аз ще съм като онази мацка дето сте показали на 45.....  bouquet Hug

На всички чакащи резултати и правещи изследвания-късмет.Аз съм на линия др.седмица,като ми свърши ooooh!

# 21
  • София
Хоп и аз при вас,малко да си рефрешна главата.
 Поръчах си циментовия шампоан на Керастаз,дано всичко с доставката да е наред.И искам да се оплача от сухия шампоан на Rene Furterer,никаква работа не ми върши  Crossing Arms

И да ви споделя нещо странично:
Скрит текст:
Ако знаете ме сърбят пръстите да постна във фейса едно послание да не ми пускат по стената разни призовки да пращам смс за събиране на пари за операции на бездомни кучета и котки (или да се хвалят как са събрали пари за операция).При условие че има толкова много страдащи и нуждаещи се ДЕЦА!Направо издивявам,ще почна да трия наред!
 Не ме разбирайте погрешно,обожавам животните,но децата ги обичам много повече.

Последна редакция: вт, 14 май 2013, 20:14 от *Bubble*

# 22
Изпращането ни приключи. 12 годишен етап от живота ни също. Тепърва ще се сблъскаме с истинския живот, но не знам да се радвам ли за това или напротив. Всички бяхме весели, радостни, викащи, но въпреки това сякаш всеки от нас чакаше буквално последната секунда, за да напусне училището. Мисля си..щом още от сега са ме налегнали подобни мисли, какво ли ме чака след време  Rolling Eyes Но и това ще дойде и ще разбера  Laughing. Днес се нагледах на мързеланки, но и истински красавици  Heart Eyes Както казвах по-рано, самата аз заложих на по-семплото, но в крайна сметка това съм аз, не е нужен подобен повод или празник, за да се изхвърлям и накрая да не приличам сама на себе си.  newsm78

# 23
  • София
Всички бяхме весели, радостни, викащи, но въпреки това сякаш всеки от нас чакаше буквално последната секунда, за да напусне училището. Мисля си..щом още от сега са ме налегнали подобни мисли, какво ли ме чака след време  Rolling Eyes
Скрит текст:
Честито завършване!  bouquet
Предстои ти един прекрасен етап от живота!Не знам дали имаш желание да следваш нещо,но на мен студентските години много ми харесват,повече от училищните.Имам най-страхотните преподаватели в университета,уча това,което ми е интересно и ми харесва,никой не ме задължава да ходя (то си е за мен,после аз си  Banghead като изпусна),имам възможност и да си работя междувременно,а отскоро и по специалността,което наистина ме кара да се чувствам добре и удовлетворена.
 Повечето хора като чуят "студент" и си правят асоциация с купон,аз от към нощен живот,май се находих в гимназията 11-12 клас,през вечер бяхме някъде и като станах студентка вече ми беше минал мерака да ходя по такива места толкова често  Mr. Green
 Училището го завърших с кеф и радост,университета обаче много ще ми липсва и преподавателите,и колегите ... всичко!

Последна редакция: вт, 14 май 2013, 20:15 от *Bubble*

# 24
  • варна
santra_ , искаме снимки Hug

Как сте момичета? Резултатите ми от цитонамазката са добри Simple Smile Оф, чудя се какво да готвя тази вечер, някакви предложения Crazy
Боби, доволна ли си от фризьора  Hug

# 25
*Bubble* , благодаря ти за думите, не се познаваме и по някой път, ей така, някой да ти го каже те кара да повярваш много повече, отколкото ако ти го говори някой близък. Със специалността към която съм се насочила, а именно право, може би ще съм от тези с по-скромния нощен живот, но след като това е, което ме влече, смятам да го следвам до край или поне докъдето мога  Laughing

mimi_82 , ще покажа една снимка - съвсем скромна, че и собствено производство, нооо останалите още не са стигнали до мен  newsm78
http://prikachi.com/images.php?images/663/6189663p.jpg  Embarassed

# 26
  • варна
santra_ , страхотна си Hug Ще чакам и другите снимки Hug
Искам и аз да съм абитуриентка Blush

# 27
  • София
santra,супер си!Пожелавам ти много успехи и знай че и в университета е хубаво,стига наистина да искаш да продължиш да учиш Simple Smile
mimi_82 ,много хубаво за резултатите!
За готвенето,ние тази вечер сме на бутчета с картофи и зелена салата.
С една приятелка обядвахме в пицария Верди и взех на половинката парче Тирамису изненада за десерт Simple Smile

# 28
  • варна
Bubble, утре ще се възползвам от идеята ти за пиле с картофи - тази вечер ще сме на сафрид на скара Simple Smile
Скрит текст:
Еи, чак ми е неудобно , много спамя - скарайте ми се Blush

# 29
  • при моите деца .....
Добър вечер!
Нещо ми е уморено, но днес бях все на педал.....
Резултатите ми са добри.
santra_, много си красива. Поздравявам те за избора на тоалет. Елегантен, младежки, практичен.
Мими, радвам се, че резултатите от цитонамазката ти са добри. Моите ще са готови или в събота, или в понеделник.
Относно Фризьора - аз ходя винаги при една. Просто поддържам прическата.
Хубава вечер!

Общи условия

Активация на акаунт