Петокласници

• 58 158
  • 737
  •   1
Отговори
# 720
  • у дома
очевидно учебниците на Просвета са отврат, а има ли такива, които са добри, за да ги купя за домашна употреба
До неделя мога да ти сканирам 1-2 урока от учебника на Булвест по ЧП и от учебника по география на Анубис и да прецениш  Hug

♥.Петя.♥.,всеки учител сам си преценява както за входните,така и за др писмени изпитвания-може да ги вземе от някое готово помагало,а ако не го мързи може да си ги измисли и направи и сам  Peace

# 721
При условие, че нашите няма да имат входни по история и география явно всеки учител сам си решава как да изпитва децата. Някай като при  .♥.Петя.♥.  се престарават, а някой не си правят даже труда. Пускат гугъл и излизат поне няколко теста, от които ползват някой.
Нещо го е ударила на слободия моята девойка. Все нямали нищо да учат, все нямали домашно. Ще се чуе как стоят нещата като почнат да ги изпитват по-сериозно. А на мен пък, заета в опити да се преборя с второкласника, не ми остава време да и обърна внимание как пък тъй нещо по нищо все няма за учене.
И Хриска все нямат домашни или някакво смешно и аз се съмнявах,но като проверих и наистина се оказа така.Още преговарят и само по 1 урок са взели почти по всеки предмет.вероятно от другата седмица ще се влиза в ритъм.Идея нямам как ще се изпитва и това леко ме тревожи.

# 722
  • София
Laluni ,   bouquet има хубави неща, мерси!
кльомба, пиша лс Peace
Те не са по longman, затова и не искам да давам пари за тях, ще купя това, което им пускат в клас, може на 20-тото слушане да отбере нещо  Laughing
Петя, и нашето по история беше доста сложно, срам не срам трябва да си призная, че аз не знаех отговорите на всички въпроси  Embarassed но ... на мен историята ми е слаба. Нашите входни ги носеха за подпис и ги върнаха, трябвало да се съхраняват в училището до края на годината.

# 723
А някой да има диск на Energy for Bulgaria за пети клас?
Светле, и аз мисля, че е тетанус. Peace

# 724
  • Бургас
Светле, ако не те затруднява сканирай ми по ЧП урока за движението на звездите, че него го учихме в събота и мога да преценя има ли разлика
при нас също първите две седмици минаха лежерно - малки домашни по математика само, тази вечер сме на РД та да видим...

# 725
  • София
http://www.fileshut.com/e/energy-for-bulgaria-5th-grade - виж тук.

# 726
  • у дома
Светле, ако не те затруднява сканирай ми по ЧП урока за движението на звездите, че него го учихме в събота и мога да преценя има ли разлика

Не ме затруднява,само че правихме ремонт и чакам мъж ми да ми инсталира принтера и скенера-да се надяваме днес или утре да го направи,защото и на мен си ми трябва за моята работа.

Последна редакция: вт, 01 окт 2013, 18:17 от svetlaem

# 727
Мерси, това го бях открила, но ме кара да свалям някаква допълнителна програма, пък в работата нямам такива права за инсталиране.

# 728
  • най-шареното място
Миналата година така си остана диска неслушан...
Тази година пак има. Не искам даже да го мисля, но вероятно ще е същата работа.
Миналата година го пуснах и даже аз не го издържах.

# 729
http://1000stipendii.org/userfiles/files/eseta_2011-2012/GEOGRAF … avlov_7kl_GEO.pdf
ето едно добро есе по темата, включват се двете тези за сътворението. На отговора защо - от любопитство, разбира се, все едно да ги пита защо се задава въпроса за смисъла на живота, като така и така никой не може да даде отговор ( като изключим 42  Laughing )

Колкото до бактерията - да не се е объркала, чак пък толкова да не знае  ooooh!

Нещо за слушане на английски да помоля пак

http://www.magictreehouse.com/?ref=banner_kids_mthlaunchngk#my_magic_tree_house
http://www.andersenfairytales.com/en/main

# 730
Светле, и аз мисля, че е тетанус. Peace

Energy е на Longman. Ние имаме диска, той е към граматиката. На части е, според уроците. Преслушах го и не ми хареса особено, но ще видим дали все пак няма да е от ползва.  

# 731
При вас по колко минути са часовете? При нас бяха по 40 до онзи ден, вече са по 45. И сега свършват почти в 14.00 часа. Това е когато имат по 6 часа. А като имат по 7 часа дори не ми се изчислява. #Cussing out

# 732
На родителската среща ни казаха, че когато училището е на 2 смени, както сме сега, часовете са по 40 минути, ако е само една смяна - 45.

# 733
  • Бургас
при нас са 40 мин., от 7.30 до 13ч. свършва седмият час, съответно от 13.30 до 19ч. - втора смяна

# 734
При нас мисля, че са по 40 мин, 6-тият час свършва в 12.40, започват в 7.30.

Общи условия

Активация на акаунт