Коктейли с ягоди и леглотръс - гаранция за двучертичков майски дъжд - 135

• 24 381
  • 738
  •   1
Отговори
# 60
Прахи, според мен Утрогестана си е напълно достатъчен. Продължавай да го пиеш, а не да го слагаш. Може изобщо да не се дължи на прогестеронов глад това розовото, аз имах такова единият път и спря за няколко часа. Док каза, че е от влагалището и няма нищо общо с бебето..така и беше. Чудесен резултат, мила  Praynig

Аз пак съм зле с този стомах..
Скрит текст:
не ща да мрънкам, ама снощи до 3ч ме болеше..представете си колко съм спала  Tired Накрая изпих една Смекта и ми мина, но сега съм леко бетонирана  Joy Пак се опитва да ме чопли и към обяд ще ме запука, както всеки ден. Ще звъня на доФтора следобед, не е работа това  Whistling

Ъъъъ, Веси, баш сега му е времето да се пускат антителата..тез' луди ли са?

# 61
  • София
по-късно ще се постарая да ви изчета, засега само 2 неща:

Зузи, мерси за темата   bouquet

Рейни, честита ти радост, майче. Да сте много здрави и с късмет всички вкъщи, Ирен да е едно будно, усмихнато и щастливо дете  Heart Eyes

# 62
  • Варна
Хайде да се подредя под прашеца на Арвенчето!!! Simple Smile  newsm79
Въпреки, че този месец го отписвам напълно! До сега сме се гушкали веднъж и то непосредствено след като лелката си отиде. От тогава всяка вечер си лягаме почти на 4 крака от умора и не ни се мисли за нищо друго освен за малкото часове, които имаме за сън... Но като свършим ремонта се включваме активно в лова!
Ох, че дълго писах, а исках първо да поздравя Рейни... Да ти е жива и здрава прекрасната Ирен и да ви накара да се гордеете с нея! Бързо възстановяване, миличка!
Прахче, радвам се на твоите новини... Simple Smile
Тонка, дано прегледа мине добре и лекарката се възползва от шанса, който й даваш...
Зузи... следя те изкъсо и теб Simple Smile А, и да не пропусна - Много вкусна, ягодова темичка! Дано е и много късметлийска!
Чери...Звучиш ми тъжно понякога, но съм сигурна, че всичко ще се нареди...
Хайде, момичета, изпращам ви много усмивки и ви желая хубав ден!
Следя ви, но нямам какво да пиша интересно...

# 63
  • София
Зуз, те понеже ми пускаха в 12 седмица... newsm78 а е ясно, че тогава е ненужно...
Ще звънна на док и ще плащам, какво да се прави...

# 64
Да, Веси, сега се сещам, че ти бяха пуснали в 12 седмица Joy Ох, много са умни ooooh! По-добре плащай 30 лв, за да си спокойна Crazy

# 65
  • Gone with the wind
Прахи, стискам палци и не пускам  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
Ант, все те дебнех и проверявах  Hug Да не зачезваш повече така

И да е на късмет плодовата тема с много магистралки
babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 66
Аз пак да ви сръчкам, че никой нищо не каза.... пък ми е важно какво мислите:
Исках да ви питам като имам намерение да пусна АФА и НК, а в момента съм хремава, дали да изчакам известно време да оздравея напълно  и тогава.

# 67
Принцеска, аз няма да си променя мнението, че не можеш сама да си назначаваш имунология, ето че има неща, които трябва да се обсъдят.

# 68
Подкрепям мнението на Зузи  Peace
Мраве, кой сега е номер 1  Crazy

# 69
Добре, Зузка, ще ви послушам! Няма да стрелям сама залудо  Crazy...... Ще се обърна към имунолог.
Моме, благодарско и на теб!  Hug
Много сте ми ценни, момичета!  Hug

# 70
  • София
Добре дошла на този свят Ирен!!! Рейни, да ви е жива, здрава, лъчезарна и красива. Да радва много мама и тати, да слушка и да папка.Много се радвам, възстановявай се леко. Hug Момичета, май че в майската тема не знаят, че Рейни е родила.
Прахчеееее,
Скрит текст:
за теб мила се помолих специално вчера, много ама много се радвам Hug. Тази различно започваща бременност и аз силно вярвам, че ще е успешна. Все така да си расте бобчето /мисля, че ще си мъжка майка  Crazy/, та да си поемеш дъх най-сетне. Представям си ТМ как обикаля като квачка около теб, като на Зузана мъжлето. Flutter[/color]
Зузанооо  Hug, погали си коремчето от мен и за теб много се моля. Praynig
Леко раждане Praynig на Ант.
и пак забравих за всичко друго.....не се сърдете. Hug

# 71
Добро утро на всички Simple Smile
Ант - и аз от сега да пожелая леко раждане с най-красивия финал!!!
Прахииии - толкова се радвам, мисля те и се моля всичко да е наред и след 8 месеца да се гушкате!!!
Кучо -  благодаря за прашеца!!!

Скрит текст:
newsm75 newsm79 newsm75 newsm79 newsm75 newsm79 newsm75 newsm79 newsm75 newsm79

# 72
  • В сърцето на любимия човек
Привет  Hug
Прахи -  Praynig  Praynig  Praynig
Зузе - много е неприятно това с корема  Confused и аз съм с чувствителен стомах и си ходя с Имодиум в чантата, че не знам кога ще ме изненада  ooooh!
Мравче - то не останало  Shocked
Скрит текст:
Аз съм болна и оциклена, б@си комбинацията  ooooh!

Пожелавам ви хубав и усмихнат ден   bouquet

# 73
Пънчо, мен само ме боли, нищо друго..и не мога да ям..писна ми от сухари  Twisted Evil

# 74
Ето ме и мен, прясно завърнала се от ЖК. Ми записах се. Док. не беше нелюбезна, по- скоро апатична. Каза, че е последната бременна която взима, / сигурно защото моята ме праща/. Не ми даде и направление за кръв и урина, защото нямала лимит  ooooh!  Имала 150 бременни. Ми мен какво ме интересува пък.  Иначе най- хубавото е че ме гледа на УЗ. Бебо наваксва, пак ще сменям лентичката  Grinning Отговаря си по М.- 12 та г.с. и 5 дни. Вече се видяха движения. Върти се бебчо и си е добре. Не го видях много добре, защото док. не можа да завърти хубаво монитора към мен, но видях там нещо, че се движи  Heart Eyes На ФМ във Вторник повече.
Обмислям да си пусна другата седмица с ТСХ и ФТ4 и една ПКК. Ако трябва да чакам направление, ще родя  Mr. Green

Прахче Hug

Общи условия

Активация на акаунт