ЮЛИ 2007- с дъх на лято!!!

• 58 359
  • 648
  •   1
Отговори
# 405
  • София
вики то и аз пия тайлол хот, 100 литра чай с лимон, направо ръждясах..
и аз така си викам от 2 дни, от утре съм ок, ама....
герка, аз съм си на работа, даже се чудя как не са ме набили, че им метам бацили, но като цяло стоя на разстояние, проветрявам много пъти, нося им лимони, толкоз  Laughing имам си задачки обаче и сега уви хич не е момента, знам че звучи тъпо, но е така...

# 406
  • София
Използвай почивните дни за активна почивка. Това най-много лекува. Наспи се хубаво.  Hug

# 407
  • София
отчет от синусите - не съм виждала туткал, но така бих определила консистенцията в носа ми. запуши се към 4.30 сутринта и след интервенция успях да додеремя до 9. все още нямам Т, което го отчитам като плюс. не можах да си намеря морската сол, затова по съвет на колежка със синузит, нагрях дървена лъжица за готвене на ел. котлон, сложих си една тънка пелена д не ме опърли и самата лъжица, преди лягане, според мен беше добра идея.
от днес мисля обаче че леко слиза надолу и затова почнах да наливам стодалче. не смея да кажа, но въпреки всичко, мисля че се чувствам по-добре от вчера.   Praynig
снощи се набухах и с пресен чесън, както беше писал някой, и може би от всичко съвкупно има леко подобрение. Sunglasses

# 408
  • София
Ели, браво!  Hug Прави я тази процедура с лъжицата по-често щом ти помага. И тези дни си лежи повече, за да се възстановиш.

# 409
  • София
Ели, питай си лекарите, върти ми се в главата нещо, че не се препоръчваше да се пият тези разтворими лекарства по време на бременност, а само обикновен парацетамол, не знам защо обаче.

# 410
  • София
Ели, питай си лекарите, върти ми се в главата нещо, че не се препоръчваше да се пият тези разтворими лекарства по време на бременност, а само обикновен парацетамол, не знам защо обаче.
ок мерси Hug

# 411
  • На края на вселената!
Ели, поздравления за мъничето!
за синусите - пробвай алтернативно дишане от йогата. Помага. Не е трудно, запушва се ноздра и се диша нормално. Ако искаш ще обясня повече.

# 412
Ммм, форумът погрозня и при мен.
Забелязвате ли името на темата ни? Не е много актуално  Mr. Green

# 413
  • sf
Екстра е името, тъкмо до лятото ще я изпишем  Joy
Форумът е отвратителен, а толкова обичам да си ровя в него  Rolling Eyes

Тъкмо ме светнаха,че като си в някоя тема, горе вдясно може да се цъкне на "използвай старата версия"  Peace

Последна редакция: пн, 27 яну 2014, 12:33 от donsita

# 414
  • София
цоп
и аз намерих това бутонче, слава богу при това... Mr. Green
искам да ви кажа че носната гъба като цяло е без особени промени, хремава съм си доста, но катоцяло добрата новина е че нямам Т, както и досега, но и нямам много какво да пия/пръскам. леко злоупотребявам с олинта, но наистина не мога да дишам като се запуши, просто мъка.

Зайченцето бяло, ти от какво си се маскирало на зайче  Laughing

# 415
  • София
Ох, и аз я намерих тая опция. Дано не я махнат, че голяма гадост с новата визия. Наложиха си я и това си е!
Ели, опита ли с пръскала морска вода няма ли да има пробив? Инхалации? Капки от лайка в носа? Виброцил помня, че също ставаше. Да смениш малко.

# 416
  • София
сега смуча коризалия и люща чай, докторката не вдига да я питам какво да взема друго, но вече ме боли носа и отвътре  Sad солени разтвори правих, ама в работа няма как

# 417
  • София
привет момичета-кокичета в този сняг
някакви новини от ками след неделя? аз нали от бач не мога да влизам в другата тема та не съм видяла.
отчет от носа - пу пу положението е доста по-добре, има остатъци от хремата все още, но направо минавам за добре, слава богу Praynig
утре съм на доктор и вече пукам от любопитство какво е бебчето  Grinning

# 418
  • София
цоп замалко
видяхме беб много ясно и е със сигурност момченце- нищо че исках момиченце, по ме притесняваше ме незнанието, сега съм щастлива   Grinning
док каза че върви много добре, даже малко по-големичко, но пак уточни че това е оринтировъчно, даже спомена че е 240 грама.
разреши ми да пътувам, ако реша, каза че не вижда проблем за това.
каза ми че имам и миома, което никой не беше видял досега, и била 1 см, което не трябвало изобщо да ме притеснява. за миомата - не съм наясно, тр да се образовам, сега съм пас.... някакви идеи?
назначи ми час за фм за 18,08, при д-р чучумишев.
отчет, даден  Sunglasses

# 419
  • Асеновград
Честито момченце тогава   bouquet!
Не се образовай за миомата сега, моля те. Нали доктора ти е казал, че няма нищо страшно, довери му се. Ако чак толкова ти се образова - след раждането, сега само ще се натъкнеш на някакви страхотии и ще се натовариш.

Общи условия

Активация на акаунт