ЮЛИ 2007- с дъх на лято!!!

• 58 337
  • 648
  •   1
Отговори
# 465
  • София
да докладвам за вчера - фм-то мина прекрасно, доктора е доволен от прегледа- всичко си му е където трябва на бебчо, отново мери нухалната гънка и носната кост, предполагаемо тегло 375 гр. +/_50 гр., дадоха ми разрешение за летене, сега остава и да летя, ама за днес отпадна, канцелираха ми заседанието. и полът си е мъжки повече от сигурно.
миома не се видя (което не значи че не е там де, но на предното изследване ми казаха че е 1 см само), но той ми обясни, че това е характерно за раждалите секцио и е важно да не расте, дори да са цял грозд. та на този етап не смятам да се тревожа, не че се тревожих, честно казано.

nonsense какво стана, стигнаха ли положителните мисли до теб или не е за коментар тук?  Hug

ей, тази тема тр да я изпишем преди да е чукнала 1 година, че срамота  Laughing Laughing Laughing не се крийте, излизайтееее

# 466
  • Бургас
ей, тази тема тр да я изпишем преди да е чукнала 1 година, че срамота  Laughing Laughing Laughing не се крийте, излизайтееее
Хахахах, от дупките ли?  Joy
Браво на момчето, все така всичко да е наред.  Hug

# 467
  • София
Браво, Ели, много се радвам, че всичко е наред с бебчо!  Hug Значи вече може да си мислите сериозно за мъжко име.
Благодаря за мислите  Laughing  Hug, ама ще трябва да си ме мислите по принцип. Поне за сега - няма решение на нещата. За здравословен проблем става въпрос. Но не е чак толкова страшен, надявам се. Ще си покаже съвсем скоро. Извинявам се, че не писах, но така ме завъртя шайбата и с този английски - пак ще имаме контролно  Mr. Green... но добре, че е курсът де, че ме развлича. Определено ми харесва да съм ученичка.  Laughing

# 468
  • София
ей супер, не знаех че ходиш на курс, много добре. и аз искам да ходя на нещо, ама къде ти време, може по-натам, като се омамя Simple Smile
за другото, ще продължим с положителните мисли тогава  Hug Hug

# 469
  • София
nonsense, ще те мислим с добро!  Hug

# 470
Ели да се отчете  Grinning
nonsense и ти как си   bouquet

# 471
  • София
Ели да се отчете  Grinning
nonsense и ти как си   bouquet
ще се отчета ама утре или по-късно довечера че днес са ме погнали, но имах изключително неприятна случка в градината вчера.... още я осмислям....
слава богу добре сме иначе

# 472
  • София
Ей, момичета, тъкмо си мислех днес за вас.  Heart Eyes
ЕлиHug С Коки ли нещо се е случило? Много е неприятно така. Разбирам те.
Хайде, чакаме хубави новини от бебчо.  Heart Eyes
Веси, благодаря ти, добре съм, така да се каже.  Grinning Чакам си едни резултати - на рд на каката ще ми ги съобщят.  Mr. Green Отделно с щитовидната жлеза имам проблем - върнах в изходна позиция и дори крачка назад. Нещата се влошиха доста, въпреки че се лекувам, но надявам се да се оправя. Лошото е, че като ти се прецака нещо в организма оттам всичко тръгва наопаки. Но... няма да се даваме.

# 473
  • София
ето ме....
тия дни е доста лудница на работа, но гвоздея беше тъпотията в дг.
онзи ден дребния са го "пуснали" да си ходи, ама без никой да е дошъл да го вземе и без никой да забележи че никой не го взима но него го няма. ицо като е отишъл нашия стоял сам във фоаето с очи големи и насълзени и като спретнал един скандал ум да ти зайде.... госпожата в групата пък се скарала на детето, че не се е сетило да се върне, понеже всъщност било станала грешка и за друго дете били дошли.
на следв. сутрин отидох да разговарям с директорката като й обясних че детето е там от 6 години и до момента нямаме никакви забележки към дг и персонал, но това просто е абсурдно което се е случило и е супер стресиращо, както за детето, така и за нас като родители.
реакцията на директорката не беше особено адекватна. аз й обясних, че след като всяка година подписваме декларации кой ще го взима, и след като детето го взимаме след кат осе обадим по телефона, но никой не слиза реално да провери кой го взима, няма как да има безопасност. на което тя ми каза, че трябва някой ад стои при другите в групата, ок, нямам против, но тр да се обезпечи и тръгването. обясних й че в крайна сметка добре че той не е тръгнал и съвсем сам да си тръгне, понеже дори охраната не го е питала защо стои сам и какво изобщо става. месец преди това пък някаква майка спретнала скандал, на който свидетел станал ицо, за това че детето й е било чак извън сградата стигнало, а то е 2 или 3 група.
не знам дали се разбира от обърканото изложение, но това е в резюме...
та  с две думи, вдигнах пушилка, ефект има за момента, да видим до кога и дано да няма други случаи, но като цяло съм освен стресирана и доста учудена на реакцията, сякаш аз съм виновна че съм обърнала внимание за дупките в системата....
та затова бях позачезнала а и зарди бачкането.

водих с една колежка нещо като семинар вчера, който мина мн добре и днес цял ден хвърча по задачки Simple Smile
бебчо е добре пу пу, шути ме здраво, малко спя, но съм кукуряк  Grinning
много целувки на вас всички  Hug

# 474
Ох, Ели... Добре, че не е тръгнал на някъде. Представям си как се е уплашил...
Почивайте сега и се успокойте.

# 475
  • София
Наистина, странна организация.  Thinking Странно тогава защо охраната не е реагирала. Нашата знае всяко дете по име и общо взето кой го взима. Пък и винаги госпожата се показва да види. Добре, че детето е реагирало адекватно, за разлика от възрастните. Това ме навежда на мисълта, че трябва пак да проведа опреснителен инструктаж на малката. То и за училище да си знаят.
Иначе, Ели, звучиш много добре. Радвам ти се.  Hug Целувки на цялата фамилия и на коремчето, разбира се. Да си слуша и да си рита на воля.  Laughing

# 476
  • Асеновград
И нашите са на втория етаж, ние нямаме право да се качваме там, има дежурно дете, то вика децата, но винаги ги изпраща госпожата и вижда кой взима детето. Добре, че не е тръгнал нанякъде сам и само с уплахата сте се разминали.

# 477
  • София
хм а тази част с дежурното дете е другото което ми се струва малко странно. от една страна, явно това е някакъв начин да ги приучат на отговорност, но от друга, в крайна сметка отговорността като цяло му се "делегира", което е супер тъпо. представете си че детето не чуе добре кого взимат (друг е въпроса дали и да е чуло добре, може да "прецени" дали това е родител или чужд човек, само по телефона и при положение че никой не слиза да провери)- в нашата градина телефоните са малко старички и пукат, тогава ще слезне дете, което не идват да го вземат. добре ще бъде ако то си остане да си чака, ами ако в суматохата от родители прибиращи другите деца, то хукне на някъде....
може би и моята теория се пропуква, но като цяло не ми се струва редно това. все пак са малки и идеята че вече са в последна група много не ме топли....
а защо не е реагирала охраната, ами за мен човека в случая не е виновен на сто процента, аз не обвинявам него - нов е, няма как да научи изведнъж всички деца и идващи да ги прибират, но е могъл да го попита защо стои там и да го върне горе...
както и да е, пак казвам, надявам се и на тях да е обица, а ние сега си водим ежедневни разговори на тази тема, за негова безопасност, както минлата година започнахме да си обяснаваме как не се стръгва с непознати и не се взима нищо от тях. Simple Smile
и от мен много поздрави на всички и от коремчо  Grinning Heart Eyes

иии честита баба марта, с пожелания за много здраве и румени бузки!!!

# 478
  • sf
За мен , в случая най-голяма вина има охраната- значи вижда,че дете седи само долу, никъде не отива и дори не пита какво става  Thinking  а малкия защо е чакал долу, а не се е върнал? и колко време всъщност е било това?

# 479
  • София
За мен , в случая най-голяма вина има охраната- значи вижда,че дете седи само долу, никъде не отива и дори не пита какво става  Thinking  а малкия защо е чакал долу, а не се е върнал? и колко време всъщност е било това?
аз по-скоро на акъла на т.нар. дежурна леля се чудя  -тя го е видяла и даже му е цъкнала картата услужливо, та той се е водел и напуснал сградата освен това. но не го е попитала защо стои там и е сам, камо ли да му каже да се върне горе. а охранителя е нов, макар че си права за това казваш....
а дребния е стоял в неведение защо не го взимат и се е почувствал кофти от това че няма никой, предполагам и той не е знаел накъде да хване, не се е случвало досега. не поиска да каже защо не се е качил обратно, мога само да гадая да ти кажа...иначе е стоял поне 20 минути, пропуснал е заниманието по английски което в този ден е от по-късно. просто офффф.....

Общи условия

Активация на акаунт