180-та немска тема. Погледни първа страница и после питай!

• 48 907
  • 737
  •   1
Отговори
# 15
Сбъдваща,за заглавието на темата адмирации "направо цепи мрака",както се изразява голямата ми щерка  Laughing
 При нас времето е страхотно 27-28 градуса,на моменти ми се иска да си съблека и кожата от жега.Аз за една година ,така се климатизирах тук,че сега и на 5 градуса ми е ок.

# 16
  • Germany
Тази година наистина е по-хладно. Миналата година пролетта беше само седмица, после от април до октомври си беше лято. Тази имаме класическа пролет, надявам се да се постопли вече. За нашия ъгъл говоря де, Германия е голяма. По правило обаче гумените ботуши прибираме само август Simple Smile

Ей, пусти късмет! Simple Smile Дано догодина лятото почне от март! 
Дай идея моля от къде да купя хубави дъждобрани за децата? Вчера бяха единствените деца с чадъри на разходката из града Simple Smile

# 17
  • DE
И аз да се запиша. Относно Евровизия-според мен нито една наша песен до сега не е била достойна да победи.
Времето е ок, хич не ми липсват жегите в България.

# 18
Moni, типично пролетно време си е. За утре по нашите ширини обещават 21 градуса, спокойно. Wink
Сега му е времето да вали. Една година май месец тревата ни пожълтя от жега и суша.
Нашите дъждобрани са от Karstadt.

На мен ми харесва по-хладничко. На топло не ми е приятно да тичам, а съм станала една редовна, редовна... Crazy

Пуснах си от любопитство за малко българската песен за Евровизия. Потресена съм. ooooh!

Аз имам забележка към първата страница – 'що стоят изтипосани разни никове, които не са се вясвали в темата от поне 2-3 години? newsm78

# 19

Дай идея моля от къде да купя хубави дъждобрани за децата? Вчера бяха единствените деца с чадъри на разходката из града Simple Smile
http://www.jako-o.de/suche?query=Matsch-+%26+Outdoorkleidung  
http://www.mytoys.de/Regenbekleidung-Schirme/KID/de-mt.cw.ca02.21/

Последна редакция: пт, 17 май 2013, 20:14 от Анонимен

# 20
  • The QC to be!!!
  tiptoe

# 21
При нас вече е лято... 24 градуса  dance  grinning039
В Хамбург?  Shocked Ти да видиш! А ние на юг умряхме от студ днес. Да не се обърнаха полюсите вече Laughing
Сбъдваща, махни я тая карта от първия пост. Този сайт от поне 3-4 години не е активен вече, а ние си влачим линка още Simple Smile

# 22
Готово, картата е в небитието.

Имената да ги махнем всички, а? Така или иначе количеството и качеството на списващите тук са динамични променливи, не виждам смисъл да стоят там.  Какво мисли обществеността?

# 23
Според мен и тях можеш да махнеш. Достатъчно е са хвърлиш един поглед на темата, за да видиш кой пише активно в момента. Освен това тези шарени булвички разсейват новите и заради тях забравят да погледнат по-надолу, където е същинската информация Wink Laughing

# 24
И аз съм съгласна за триене на имената. Направо е безсмислено да ги има, половината от тях отдавна не пишат редовно.

# 25
Дзак и от мен!

Не се оплаквайте от времето, това местообитание сте си избрали. На тези географски ширини, толкоз... Wink
Дано да имате време да отидете някъде на по-топличко през ваканцията, че иначе не знам. Тази година и лятото ще е такова, това само за сведение...да разведря петъчната обстановка.  Wink Wink Wink

# 26
Много разведряващо ми подейства!Благодаря Бискара GrinningТолкова разведряващо,4е си пуснах парното Whistling Grinning
За предложението и аз съм за!

# 27
При нас времето днес беше лятно, с набези на облаци  Grinning
И аз няма да се оплаквам от дъжд, харесва ми буйната растителност и натежали люляци.

За бг песента и Евровизия: пак чалга. Гнилост и зараза  Crossing Arms

# 28
Дзак и аз тук. Като чета вече без проблеми може да се обявим за понемчени лелки - обсъжда се основно времето  Mr. Green Днес по радиото казаха, че в скандинавските страни е по-топло от испания. В Москва също е 25 градуса. Явно някакъв студен фронт от към окена стига до към средата на Германия и на север и на изток е жега.
Мен много ме учудва как супер бързо се промен времето. Единия ден 30 градуса, другият ще се продъни небето. Ама свикв се. МЕн вече не ми прави впечатление, даже така доста повече се радвам като е слънчево. 

# 29
Като чета вече без проблеми може да се обявим за понемчени лелки - обсъжда се основно времето  Mr. Green

Еми то всичко останало е на 1 страница, Joy Joy Joy.
Те не останаха теми, всичко  се изказа и показа, даже по няколко пъти.
Оттук нататъка само готварски рецепти, култура и времето. И трите неща са супер динамични в ДЕ.
Евентуално може нещо за Бг и това е Wink Sunglasses Laughing

Общи условия

Активация на акаунт