180-та немска тема. Погледни първа страница и после питай!

• 48 916
  • 737
  •   1
Отговори
# 690
  • Germany
Гея, направих им пилешка супа и давах само бульона, но казаха че им щипе... само малко от средичката на хляба хапнаха. сега ще ги събудим за антибиотика и дано го изпият че малкото повръща всякви сиропи и лекасртва и ще е зор. дано не се усеща вкуса в сок и да може да го пие че иначе не знам...

# 691
  • в сърцето на един мъж...
Обикновено са вкусни антибиотиците за деца, така че не би трябвало да е проблем. Сложи му малко сокче, да го разредиш, че може да е по-гъст.

# 692
Мони, и  да не ядат един ден, нищо няма да им стане. Давай им компот или сок който не щипе и утре ще са по-добре със сигурност.
Може би по-пухкаво картофено пюре не би им драскало на гърлото,то няма как да щипе поне.

# 693
  • Germany
Дадохме го със сок но опищяха света, защото им щипеше... представям си какво възпаление е..
Благодаря за съветите!

# 694
Да, Гея е права, че обикновено след 3 доза температурата спада и почват да се подобряват.
Ако искаш да пият и да хапват нещо, им давай обезболялващо, за да не ги дразни толкова много. Възпалението е ужасно. Не е страшно обаче, ако не са хапнали нищо. Може би само чай и гаргара с лайка ще облекчат нещата.
Като изпиете АБ и след 3 седмици идете на контролен и поискай задължително уринен тест и едно ЕКГ, за да се види дали няма някакви увреждания по сърцето и бъбреците.
Обикновено няма, особено, когато лечението е почнато навреме и адекватно, но си е подсигуряване.
Не им се сърди, като не са ти боледували често, няма да знаеш как да отличиш нормална и болнава киселост. При мен Тарзан сега от вчера се кисели точно по този начин и очаквам днес изненада изпод юргана.

# 695
  • Germany
Благодаря Вечерница! Тази нощ беше по добре. Малкото дигна Т към 2, сложих свещичка и заспа. На големият не съм давала, защото беше леко топъл. Сега пак са топли, но не е като вчера. Чудя се дали е възможно още след 1вият прием на антибиотика да има подобрение  Rolling Eyes Вчера бяха с над 39 на всеки 3-4 часа. Надявам се, че не са сбъркали лекарите и да ги блъскаме с антибиотик напразно 10 дни... Две лекарки ги гледаха и казаха, че няма нужда от гърлен секрет, защото се вижда обрив по гърлото...

# 696
  • в сърцето на един мъж...
Веч, хубаво е да подложат леко, защото от АБ може да ги боли стомах, особено ако пият и температуропонижаващо. Или от самия АБ да се появи разстройство, ако не се хранят, поне малко.
Мони, няма как да се сбърка, то това се вижда, а и тук не блъскат току така децата с АБ, споко.

# 697
  • Germany
Благодаря Гея! Звънах на педиатъра в БГ и той каза, че стрептококите се повлияват много бързо и е нормално да падне Т още след 1вият прием. Хапнаха малко на закуска, но още ги боли много гърлото...

# 698
  • Deutschland
Здравейте
Преди малко си отварям електронната поща и гледам един имайл от C&A че пуснаи разпродажба.Имейла е от вчера.Влизам аз в страницата и започвам да разглеждам и ахвам от изненада като виждам на какви цени са пуснали да  разпродават.Яке детско намалено от 25 на 1,50.Дънки за по 3 евро и прочие.Започвам да пълня смело кошницата и като стигам до касата вече на 80 процента беше свършило всичко.Направо ще се пръсна от яд.С игла да ме боднеш,кръв няма да пусна.Това ми се случва за втори път.
Имате ли на идея дали често пускат такива промоции.

п.п. Успях да купя някои мнооого изгодни дрешки.Явно постоянно обновяват и добавят нови неща.
Но просто съм изумена как свършват за броени минутки.

Последна редакция: вт, 02 юли 2013, 14:36 от divanence

# 699
Мони, малката ми дъщеря като кара скарлатина, няколко дни не яде. Гледах да давам повече течности, сок от моркови, целина, чай от билки с мед...такива неща- да я поддържат . След третия ден АБ живна, после не се усети заболяването. Около две седмици по-късно обаче се появи умора и стана малко ленива в игрите, казвам ти го като възможна реакция, да не се стреснеш. Всички изследвания бяха наред, просто организмът се е нуждаел от време за възстановяване. Бързо оздравяване на мъниците пожелавам и да се зазори най-сетне у вас. Simple Smile
Вечерница, ти ме притесни с тази история. Аз си дойдох с компа от България, крайно невежа съм по отношение на вируси и антивирусни програми, а отварям сайтове наред. Да събирам отсега за адвокати май... Thinking

# 700
  • Germany
Били, благодаря за съвета! Нас ни предупредиха да ги следим след 2 до 3 седмици за проблеми с бъбреците и ставите. Ще ги заведем контролно задължително. Дано всичко е наред!

# 701
Ама нали преди няколко дена приеха закон точно за тези глоби за сваляне по интернет и казаха, че според новия закон май има горна граница колко могат да те глобяват и тя беше доста незначителне в сравнение с това, което искат. Не зъм чела допълнително инфо само чух по радиото. Ама казаха, че благодарение на този закон се свършва с бизнеса на адвокатските кантори, които се профитирали до сега.

# 702
  • Където ми покаже сърцето

Вечерница, ти ме притесни с тази история. Аз си дойдох с компа от България, крайно невежа съм по отношение на вируси и антивирусни програми, а отварям сайтове наред. Да събирам отсега за адвокати май... Thinking
То няма нужда човек да знае всичко.Купуваш си антивирусна програма,като всяка година си купуваш актуализацията и това е.Аз преди няколко дни си платих актуализацията.Струваше ми 27,60 лева без ДДС за година.

# 703

То няма нужда човек да знае всичко.Купуваш си антивирусна програма,като всяка година си купуваш актуализацията и това е.Аз преди няколко дни си платих актуализацията.Струваше ми 27,60 лева без ДДС за година.
Kaлинка, антивирусните не те спасяват от троянски коне и червеи!
Има си други програми, които търсят и чистят тия говеда и нямат нищо общо с антивирусните.

Пете, така е, излезе този закон, но нас ни хваща заварено положение. Сега точно го мислим как да процедираме и дали изобщо си струва да хвърляме тия пари на вятъра.

# 704
Вечке, в никакъв случай не плащайте нищо- пишете опровержения до откат, в един момент ще им омръзне да се занимават с вас, защото има достатъчно, които им плащат и без да ги молят много. Само със съд могат да те принудят да платиш, но до такъв обикновено не се стига, защото шансовете са 50 на 50 и рискът е голям и за тях. А "адвокатът" ви е още по-голяма маскара Close изживява се като доброто ченге и се опитва и той да изкяри нещо от цялата работа. Това са лесни пари и за едните и за другите, подозирам даже, че си правят комбина- лошите искат пари, а добрите уж ще те спасяват, ама и те с голямата кошница- айде няма нужда- да се хванат да поработят нещо сериозно и да не се занимават с такива кокошкарски изпълнения, егати кръвопийците...

Общи условия

Активация на акаунт