КОЗУНАЦИ 2013г. - сезон пореден, тема 4

• 29 287
  • 276
  •   1
Отговори
# 90
  • София
marchеva14, би ли споделила рецептата за козуначените кифлички, че тъкмо се чудя какво да спретна тези дни. Потърсих, но не можах да я открия.

На първа страница погледни рецептите на Танита. Много добре ги е обяснила и има приложен снимков материал, как точно се завиват. Сега разбрах след поста на Моренка, че тази рецепта не е била на КаРоЛа, а на Танита за което се извинявам.  Peace Много са добри  и лесни.

# 91
marchеva14, би ли споделила рецептата за козуначените кифлички, че тъкмо се чудя какво да спретна тези дни. Потърсих, но не можах да я открия.

На първа страница погледни рецептите на Танита. Много добре ги е обяснила и има приложен снимков материал, как точно се завиват. Сега разбрах след поста на Моренка, че тази рецепта не е била на КаРоЛа, а на Танита за което се извинявам.  Peace Много са добри  и лесни.
Благодаря   bouquet , записах си я. Много ми харесва, че тестото става в машина за хляб  Peace

# 92
  • Sofia
Благодаря   bouquet , записах си я. Много ми харесва, че тестото става в машина за хляб  Peace
Sea lights, всяко тесто става както за машина, така и за ръчно месене. Въпрос на избор просто. Simple Smile

# 93
  • Бургас / UK
Здравейте момичета и момчета  Hug
Тази година ще месим ли прекрасни,вкусни козунаци?
АЗ съм на ръчно и е голям кеф да си го мачкам тестото и да усещам как пукат мехурчетата в ръцете ми  Mr. Green Няма по-голямо удоволствие от това да знаеш,че си направил нещо сам,с двете си ръце  Heart Eyes а после колко е вкуснооо  ooooh!

# 94
  • Sofia
Аха... някои вече открихме сезона.  Simple Smile

# 95
  • Бургас / UK

Еееее Морена,супер  Hug И аз много ги мисля от известно време и им се каня,но да видим кой ден ще е... Mr. Green Да почваме да загряваме лека-полека,че ей го на април месец иде...

# 96
  • Sofia
Ами аз за цял козунак още не съм се наканила, та затова отбих номера с кифлички (изтипосала съм нейде по-горе). Simple Smile
Меси ги и втаса машината тоз път, че вършех друга работа, иначе рядко я ползвам и то само за това, без печене. И аз обичам да усещам тестото и обичайно меся. Simple Smile  Ние хляб не купуваме (с голеееееми изключения), та си меся ежедневно. Grinning

# 97
  • София
...........
Ама ти съмняваш ли се в наш`е умения...ей го е Великден! Зимата мИна и замИна!  Днес правих от хляба дето не се меси, миналия ден от хидратирания хляб на Морена...така че не сме се спря ли.  Simple Smile

# 98
  • Бургас / UK

Сега видях предната страница   341uu

Както винаги прекрасни творения,момичета  Hug

...........
Ама ти съмняваш ли се в наш`е умения...ей го е Великден! Зимата мИна и замИна!  Днес правих от хляба дето не се меси, миналия ден от хидратирания хляб на Морена...така че не сме се спря ли.  Simple Smile
marchеva14,никога не съм се съмнявала  Hug Нали и аз покрай вас и от вас се научих да меся и правя козунаци,въпреки,че винаги съм мислила,че са мисия невъзможна  Mr. Green

# 99
Днес опитах рецептата на Мари_ета от 1 пост, хареса ми резултата.....имах малко смлян бадем и го ръснах отгоре - тъмна снимка, но утре ще е вече история.....

Скрит текст:

# 100
  • Балчик
Още докато видях, че новият отговор е от мамето и веднага разбрах, че не трябва да влизам.
Маме, аз от два дни съм само на вода и снимките ти ме докараха до полуприпадък. Laughing
Много хубав тоя козунак.

# 101
Вчера пробвах козунаците на Елексир с цедено мляко /аз нямах и ги направих с гъсто кисело мляко/ами много много доволна даже май за първи път направих такива като памук и на конци козунаци.[/spoiler][/img]
Скрит текст:

# 102
mimi0585 Ау, разкош.  Heart Eyes На ръка ли ги омеси?

# 103
Благодаря vela   Hugомесих ги с миксера с бъркалките за тесто.

# 104
Благодаря vela   Hugомесих ги с миксера с бъркалките за тесто.

Значи и в хлебопекарната ще стане тестото. Аз съм правила на Елексир козунака със сметена. Също е мооого сполучлив.

Общи условия

Активация на акаунт