КОЗУНАЦИ 2013г. - сезон пореден, тема 4

• 29 240
  • 276
  •   1
Отговори
# 225
  • Балчик
Разпукването важи за кекса,да, не за козунаците. Simple Smile
Ванилената захар- вътре в тестото.
Вие си месете,аз съм мазохистка, ще ви гледам. на диета съм седми ден на чай и ябълки и минус 5 кг (свалих изядените през януари козунаци. hahaha)

# 226
  • София
........
Вие си месете,аз съм мазохистка, ще ви гледам. на диета съм седми ден на чай и ябълки и минус 5 кг (свалих изядените през януари козунаци. hahaha)
Само на ябълки и чай ли бре, жена.??  Ще се гътнеш.  wavey

# 227
  • Sofia
Само на ябълки и чай ли бре, жена.??  Ще се гътнеш.  wavey
Аха.. на компоти.  Simple Smile

# 228
  • Балчик
Да, да, ще се гърна. Той моят организъм има още едни 30-тина кила да яде от себе си. hahaha
Козунаци, козунаци, накрая чай и ябълки. hahaha

# 229
  • Бургас
1/3 традиционен козунак  Grinning Сърдечни благодарности на Джемма  newsm51
 Аромат ,конци ......много вкусен.До празника съм решила да правя по различни рецепти

# 230
Скромно козуначе за закуска утре....по традиционната рецепта.....

Скрит текст:

KIKI_nik, чуден козунак!

# 231
  • Варна - Черна гора
Добро утро Grinning

Преди няколко дни видях в Метро Варна портокалова захар на Котани ( 2 пакетчета на ст-ст 2,17 лв.), такава каквато беше показала marchеva14. Освен портокалова имаше и лимонова.

Последна редакция: пн, 17 фев 2014, 09:54 от _ilka_

# 232
  • София
[сяда пред екрана взима един голям пакет пуканки] Ъъъъъъ ... коя серия дават в момента.

# 233
[сяда пред екрана взима един голям пакет пуканки] Ъъъъъъ ... коя серия дават в момента.

Към края е този сезон.....Още малко и ще пусна новия сезон, може би началото на март месец......

# 234
  • Балчик
Ами пишете повече, че да  изпишем по-бързо миналия сезон. Simple Smile

Оф, аз като няма какво ново, ще припомня нещо старо. За неопиталите и за любителите на сладко-соления вкус препоръчвам асеновския шарен козунак със сирене, много е хубав.

# 235
Джемма, много хубаво изглежда. Аз не съм почитател и не знам дали бих се престрашила.
Миналата седмица в темата "Ти какво сготви, покажи" Попаднах на козунак без месене. Мен месенето не ме притеснява (много Blush), но ми стана интересно. Някой правил ли е? Пишеше че трябва да престои цяла нощ тестото на стайна температура. В такъв случай няма ли да превтаса? И без това до началото на април мисля да опитам козунаците на Морена и поне още 1 та накрая ще избирам Heart Eyes

# 236
  • Балчик
Имаш ли линк към този козунак?

Аз без месене не съм правила, само онзи с по-различната технология, при който маяното тесто стои цяла нощ на стайна температура.

# 237

Аз без месене не съм правила, само онзи с по-различната технология, при който маяното тесто стои цяла нощ на стайна температура.
file:///C:/Users/pc/Desktop/Pam's%20Cooking%20World%20%20%D … 5%D0%BD%D0%B5.htm
ето го

# 238
Миналата седмица в темата "Ти какво сготви, покажи" Попаднах на козунак без месене. Мен месенето не ме притеснява (много Blush), но ми стана интересно. Някой правил ли е? П

http://pamscookingworld.blogspot.co.uk/2014/02/blog-post_16.html - този?

# 239
Да този е, извинявам се май нещо грешно съм копирала линка. маме благодаря  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт