КОЗУНАЦИ 2013г. - сезон пореден, тема 4

  • 29 240
  • 276
  •   1
Отговори
# 225
  • Балчик
  • Мнения: 9 285
Разпукването важи за кекса,да, не за козунаците. Simple Smile
Ванилената захар- вътре в тестото.
Вие си месете,аз съм мазохистка, ще ви гледам. на диета съм седми ден на чай и ябълки и минус 5 кг (свалих изядените през януари козунаци. hahaha)

# 226
  • София
  • Мнения: 12 220
........
Вие си месете,аз съм мазохистка, ще ви гледам. на диета съм седми ден на чай и ябълки и минус 5 кг (свалих изядените през януари козунаци. hahaha)
Само на ябълки и чай ли бре, жена.??  Ще се гътнеш.  wavey

# 227
  • Sofia
  • Мнения: 22 572
Само на ябълки и чай ли бре, жена.??  Ще се гътнеш.  wavey
Аха.. на компоти.  Simple Smile

# 228
  • Балчик
  • Мнения: 9 285
Да, да, ще се гърна. Той моят организъм има още едни 30-тина кила да яде от себе си. hahaha
Козунаци, козунаци, накрая чай и ябълки. hahaha

# 229
  • Бургас
  • Мнения: 133
1/3 традиционен козунак  Grinning Сърдечни благодарности на Джемма  newsm51
 Аромат ,конци ......много вкусен.До празника съм решила да правя по различни рецепти

# 230
  • Мнения: 11 607
Скромно козуначе за закуска утре....по традиционната рецепта.....

Скрит текст:

KIKI_nik, чуден козунак!

# 231
  • Варна - Черна гора
  • Мнения: 731
Добро утро Grinning

Преди няколко дни видях в Метро Варна портокалова захар на Котани ( 2 пакетчета на ст-ст 2,17 лв.), такава каквато беше показала marchеva14. Освен портокалова имаше и лимонова.

Последна редакция: пн, 17 фев 2014, 09:54 от _ilka_

# 232
  • София
  • Мнения: 8 502
[сяда пред екрана взима един голям пакет пуканки] Ъъъъъъ ... коя серия дават в момента.

# 233
  • Мнения: 11 607
[сяда пред екрана взима един голям пакет пуканки] Ъъъъъъ ... коя серия дават в момента.

Към края е този сезон.....Още малко и ще пусна новия сезон, може би началото на март месец......

# 234
  • Балчик
  • Мнения: 9 285
Ами пишете повече, че да  изпишем по-бързо миналия сезон. Simple Smile

Оф, аз като няма какво ново, ще припомня нещо старо. За неопиталите и за любителите на сладко-соления вкус препоръчвам асеновския шарен козунак със сирене, много е хубав.

# 235
  • Мнения: 1 703
Джемма, много хубаво изглежда. Аз не съм почитател и не знам дали бих се престрашила.
Миналата седмица в темата "Ти какво сготви, покажи" Попаднах на козунак без месене. Мен месенето не ме притеснява (много Blush), но ми стана интересно. Някой правил ли е? Пишеше че трябва да престои цяла нощ тестото на стайна температура. В такъв случай няма ли да превтаса? И без това до началото на април мисля да опитам козунаците на Морена и поне още 1 та накрая ще избирам Heart Eyes

# 236
  • Балчик
  • Мнения: 9 285
Имаш ли линк към този козунак?

Аз без месене не съм правила, само онзи с по-различната технология, при който маяното тесто стои цяла нощ на стайна температура.

# 237
  • Мнения: 1 703
Имаш ли линк към този козунак?

Аз без месене не съм правила, само онзи с по-различната технология, при който маяното тесто стои цяла нощ на стайна температура.
file:///C:/Users/pc/Desktop/Pam's%20Cooking%20World%20%20%D … 5%D0%BD%D0%B5.htm
ето го

# 238
  • Мнения: 11 607
Миналата седмица в темата "Ти какво сготви, покажи" Попаднах на козунак без месене. Мен месенето не ме притеснява (много Blush), но ми стана интересно. Някой правил ли е? П

Имаш ли линк към този козунак?

Аз без месене не съм правила, само онзи с по-различната технология, при който маяното тесто стои цяла нощ на стайна температура.

http://pamscookingworld.blogspot.co.uk/2014/02/blog-post_16.html - този?

# 239
  • Мнения: 1 703
Да този е, извинявам се май нещо грешно съм копирала линка. маме благодаря  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт