Щастливи заедно след "Aşka Sürgün" с проектите на Махсун Кърмъзъгюл и колеги '22

• 77 630
  • 749
  •   1
Отговори
# 720
Силве, аз се извинявам, че реагирах така.Обикновенно не си го позволявам, но и аз подкрепям неговата позиция, такава, каквато я почувствах. Ще редактирам поста си. Peace

# 721
Силве, ти остави извиненията, ами от твоето продължение на моя "сценарий" без малко да се изтъркалям като тоз емотикон.  Joy
hahaha Ха, така де, усмивки трябва да има. Ами ако Дилян му беше станала съпруга, то неговото семейство щеше да я стъпчи и той ще хвърли Око голямо крокодилско на балдъзата. Тя е огън и жупел, кръвта във вените му ще развижи, кинжал в сърцето ще му забие и той.... за награда "Лунната соната" и айде отиде коня  у рЯката.
Ани  Hug строхотно клипче, благодаря ти!  bouquet
Ама Тара, сега пък ти newsm78, че аз не се чувствам засегната, мила newsm78 Защо пък да не изкажеш мнението си, та ти си в темата за МК и т.н. Аз не виждам нищо лошо, от сърце ти казвам, и се чудя с какво те засегнах, та да редактираш поста си newsm78
Ето, виж сега и Хазар се чуди ли, чуди ... Heart Eyes  love001

а между другото пак ми изчезна подписа, нали???

# 722
  • София/Бургас
Силве, подписа ти го няма.
Стигнахме до момента, в който Зилян пристигна в дома на Азизолу и предстоят "големите думи".

Пък и за протокола /и ако сте забравили, нали съм руса и с дълга коса/ младоженеца ще ме приеме  Peace Joy

А така ?!  Thinking Какво стана с дядо Хасан ?!  Thinking

# 723
Силве, подписа ти го няма.
Стигнахме до момента, в който Зилян пристигна в дома на Азизолу и предстоят "големите думи".

Пък и за протокола /и ако сте забравили, нали съм руса и с дълга коса/ младоженеца ще ме приеме  Peace Joy

А така ?!  Thinking Какво стана с дядо Хасан ?!  Thinking
Иве, подписа ми си ходи когато и където си ще, то в този дъжд, може и вече да се е разтопил  Joy
Сега по протокола: за Кръстница се цанех, ама никой не ми разреши. Не за друго - да покровителствам семейство ХаЗилян.
АА Дедо Хасан не го барайте още,
Скрит текст:
аз съм почти на финалната права остава ни 1 год. само и съм свикнала да стискам зъби  Peace
но в този комерсиален свят няма да откажа на портмоне с много прегради. Дано и Славенка  Hug да се появи, че да ми донесе една "Корега", тя предната свърши миналата година. Той бат Ресул с неговите изпълнения му разтрака ченето Joy Joy hahaha

Искам да подаря на тези, които искат да видят на фона на песента от нашия филм, само че влюбените са други, но аз виждам само ХаЗилян
http://www.youtube.com/watch?v=vfWc-djNJIs
Лека вечер на всички, аз се отправям към "Креватите" навлечена с "27 рокли" и ще завърша ЩЗ с нашите калпазани, видях че Ди ще пуска утре другата тема и давам шанс и на следващите Щастливи момичета  Hug

ДИ един личен въпрос
Скрит текст:
: гледаш ли някой хУбав филм, сподели когато можеш  Praynig
БЛ  bouquet

# 724
Силве, аз се извинявам, че реагирах така. Обикновенно не си го позволявам, но и аз подкрепям неговата позиция, такава, каквато я почувствах. Ще редактирам поста си. Peace

Тара, ама защо? Искам си поста ти, особено спойлера.  Peace
Скрит текст:
А и надявам се да си разбрала, че нямаме различия. Първо, разбрах въпроса ти донякъде буквално - затова цитирах пост с позициите му. И, второ, от недоглеждане съм дублирала поста на Ани. Колко му е да си редактирам и аз пост 711 - ей сега ще бръкна в торбичката за един хубав Хазар.  Simple Smile
Вече редактирах пост 711.

Последна редакция: чт, 13 юни 2013, 21:36 от Tania M.

# 725
  • София/Бургас
Силве, ще измислим нещо за подписа.  Hug
Щом си кръсница, ще купуваш рокля и ризка (Ще ти пратя размерите на калпазанина).  Mr. Green  
Дедо Хасан ще го пазим. Ще купим по едно кашонче с "Корега", че тепърва ми предстой много стискане на зъби. Ако това не помогне, имам роднина зъболекар ще направим едни протези и така.  Whistling  

Лека нощ, Силве! (извиках специално да ти го изсвири)

Скрит текст:

# 726
Искам да подаря на тези, които искат да видят на фона на песента от нашия филм, само че влюбените са други, но аз виждам само ХаЗилян

Силве, твоят поздрав ще да е за Гинчето и за мен, нали уж гледаме "Карадайъ". Аз специално го гледам на верев, но за пръв път виждам тоз клип-хибрид, ХаЗилян + Махириде (Махи-Фериде).  ooooh!

Последна редакция: чт, 13 юни 2013, 21:16 от Tania M.

# 727
Силве, аз се извинявам, че реагирах така. Обикновенно не си го позволявам, но и аз подкрепям неговата позиция, такава, каквато я почувствах. Ще редактирам поста си. Peace

Тара, ама защо? Искам си поста ти, особено спойлера.  Peace
Скрит текст:
А и надявам се да си разбрала, че нямаме различия. Първо, разбрах въпроса ти донякъде буквално - затова цитирах пост с позициите му.

Peace

# 728
От съседната тема разбрах че тази вечер Махсун Кърмъзъгюл,Явуз Бингьол,Халит Ергенч,Джейда Дювенджи и други ще се срещат с Ердоган.

# 729
  • София/Бургас
От съседната тема разбрах че тази вечер Махсун Кърмъзъгюл,Явуз Бингьол,Халит Ергенч,Джейда Дювенджи и други ще се срещат с Ердоган.

Това е хубаво, ама ме съмнява да има ефект.

# 730

Силве, твоят поздрав ще да е за Гинчето и за мен, нали уж гледаме "Карадайъ". Аз специално го гледам на верев, но за пръв път виждам тоз клип-хибрид, ХаЗилян + Махириде (Махи-Фериде).  ooooh!

Е, Танче, веднъж и аз да ти направя изненада. Ама то когато от сърцето ти извира, така се получава и щом и Муци го харесва, удоволствието ми е на квадрат.
МУЦИ, снощи в пожеланието си за лека вечер към момичетата теб НЕВОЛНО съм те пропуснала ooooh! Моля да ми простиш  Praynig и ти подарявам този клип и на теб http://www.youtube.com/watch?v=vfWc-djNJIs

Вили, страхотна новина, така и трябва ГОЛЕМИТЕ мъже на Голямата маса да седнат!

Иве, поласкана съм от клипа Peace "Лунната светлина" на Клод Дебюси - върна ме в детството, юношеството, жена, майка и......любов, без която не може!
От мен пък един хубав Кърач
http://www.youtube.com/watch?v=xVbXHgZnFj0

# 731
# 732
  • София/Бургас
Силве, няма защо! Страшно ми е любима. Много често я слушам.

# 733
Привет, мривет в тази прохладна вечер.

Да споделя и аз едно мнение за Берен. Симпатична ми е, харесва ми как играе, ролите и са като за нея, но съм съгласна с вас, че не може да пресъздава успешно влюбена, любяща и мила любима Simple Smile. Дори смятам, че е набедена звезда. Едно младо момиче като Хазал Кая е мнооого по талантлива например. Дори мъжа ми я забеляза и хареса Simple Smile.

Силве  Hug изненадах се от питането и то приятно. Няма да скрия коментара, защото някой може да реши да изгледа, това което ще ти предложа. Истината е, че скоро не съм гледала почти нищо, но това е последното филмче, леко и приятно за гледане, с главната героиня на сериала който дават по Fox - Bir ask hikayesi, което гледах. Но не е кой знае колко впечатляващ, леко забавен, режисьор е Джансел Елчин. Ето: С боси крака в колежа

Еха, кизлар, докато си напиша отговора и колко преди мен изкочиха. Супер. В такъв случай ще опитам тази вечер да пусна новата тема, но не съм сигурна, нали ще имате търпение до утре!?

# 734

Силве  Hug изненадах се от питането и то приятно. Няма да скрия коментара, защото някой може да реши да изгледа, това което ще ти предложа. Истината е, че скоро не съм гледала почти нищо, но това е последното филмче, леко и приятно за гледане, с главната героиня на сериала който дават по Fox - Bir ask hikayesi, което гледах. Но не е кой знае колко впечатляващ, леко забавен, режисьор е Джансел Елчин. Ето: С боси крака в колежа

Еха, кизлар, докато си напиша отговора и колко преди мен изкочиха. Супер. В такъв случай ще опитам тази вечер да пусна новата тема, но не съм сигурна, нали ще имате търпение до утре!?
ДИ  Hug, не знам защо си изненадана, но нали е приятно, значи е ОК. Обърнах се към теб, защото последно ти дадох линк за "Ти си моят дом" , т.е. сложих го тук, защото си говорихме за Фахрие Евджен. Ти го изгледа и ти хареса, на мен също ми харесва и реших, че обичаш лежерни филми. Благодаря за споделеното, ще се възползвам с удоволствие. Peace
Аз също харесвам Хазал Кая, Мелиса Сьозен, Сюнгюл Йоден и др.
Покрай Хазал Кая обаче ужасно се ВЛЮБИХ в това, поздравявам те, дано ти хареса, текста също е убийствен, но не мога сега да го намеря с превод
http://www.youtube.com/watch?v=5sW-YkjBjqU
Така ми бръкна в сърцето тази песен, че като се прибера от работа, веднага я пускам за фон за изпълнение на домашните ми задължения.

Общи условия

Активация на акаунт