Щастливи заедно след "Aşka Sürgün" с проектите на Махсун Кърмъзъгюл и колеги '22

• 77 637
  • 749
  •   1
Отговори
# 705
 spam2 spam2 spam2
Скрит текст:

Този колаж го копнах от темата за лошите момчета.
С какво не съм съгласна? Нали демокрация значи да зачиташ мнението на другия, даже и да не го одобряваш! Предполагам, че тези хора от колажа са изказали мнения различни от тези на протестиращите.Ако можеш ги убеди, че не са прави, но не ги оплювай само защото нямат твоето мнение.Доколкото виждам, там е и Махсун.Много актьори не са на улицата, но просто са си замълчали.А нашия, само за едно изречение в туитър, ще го разпънат на кръст, въпреки, че и той е по- добре понякога да замълчи, защото не вярвам да е против това, за което протестират.Но да си призная, като не знам турски, не ми стана ясно, каква точно е неговата позиция. newsm78
Ежко_Бежко, добре дошла!    bouquet

# 706
Ежко_Бежко, добре дошла, с хубави снимки при това. И тази не е лоша.  Peace

# 707
Благодаря на всички за топлото посрещане!

И да не пренебрегваме аби

# 708
  • София/Бургас
Ежко, браво! Къде без абито! Голяма душа земна е той!

От новите момичета, ако има някой, който не е гледал сериала до сега да каже, че ние си коментираме като хора, знаещи какво предстой и споменаваме неща, които предстоят да стават. Кажете си, за да слагаме коментарите за предстоящи неща в скрит текст.

# 709
Тара[/b Hug - относно позицията на МК за протестите - пост 507 на Милена

Здравейте и през новата седмица!

За да отговоря на питанията за позицията на М. Кърмъзъгюл, преведох изявлението от фейсбук-страницата. То е в отговор на появили се публикации в пресата, които от своя страна са провокирани от един пост в Туитър.

https://www.facebook.com/Mahsunfanpage/posts/10151415749871610
Mahsun Kırmızıgül • 107,839 like this
11 hours ago • (Неделя, 9 юни 2013 г.; 17:14 ч.)
Скрит текст:
Приятели здравейте…
Аз съм един от администраторите на страницата.
Искам да направя едно уточнение (изявление), защото тази тема започна вече много да безспокои.
От няколко дни се разпространява новина във връзка с едно съобщение на МАХСУН КЪРМЪЗЪГЮЛ в Туитър; но днес излизат новини, които започват много добре да отместват темата.
Да си припомним кое е това съобщение на МАХСУН КЪРМЪЗЪГЮЛ…

„Не е възможно да съм редом до такива реакционери, които не искат летище, 3-ти мост, канал „Истанбул”, метро, метро-бус и тунели.” ("Havalimanı, 3. Köprü, Kanal İstanbul, metro, metrobüs ve tüneller istemeyen gericilerin yanında yer almam mümkün değil.")

И ето, че тези, които са видели това съобщение в Туитър, веднага са видели възможност и са преминали в режим да използват това като обясняват как МАХСУН е пропаднал (изложил се е) в очите на народа.
Въпреки че МАХСУН написа доста съобщения в Туитър във връзка с парка „Гези”.
От тези съобщения всички видяха, че е на страната на народа…
Например да погледнем още няколко съобщения от Туитър.

„Ако се демонстрира реакция на всички несправедливости, които се случват, то тази страна се е запознала (срещнала) с демокрацията.”

„Едно и също нещо е дали се извършва бетониране на парка „Гези” или пък на мястото на стадион „Али Сами Йен”. В района „Шишли” хората с увреждания и възрастните нямат място където да си поемат въздух.”

„Ако хората не могат да изкажат свободно идеите си, ако не могат да живеят по начина, по който искат, то начинът, по който се развива демокрацията, върви към задънена улица.”

„Правителството трябва спешно да се откаже от строителството в парка „Гази”. Човешкият живот е по-важен от всичко.”

„Всеки, какъвто и да е той, който извършва подтисничество над собствения си народ, който осъществява насилие, нито на този свят, нито в отвъдния живот, не може да избегне дълга си.”

„Аз съм на страната на здравия разум. Разбира се, че съм против, тези които се налагат и против насилието. Но не забравяйте, че този народ в продължение на 80 години е разиграван (спекулирано е с него/говорено му е) и мълчеше.”

„Надявам се, че винаги ще бъдем един народ, който реагира и твърдо защитава правата си срещу нарушителите.”

„Де да бяхме чувствителни към всяка сторена несправедливост и да реагирахме.”

„Няма смисъл да се влиза в огъня с огън. Нека паркът „Гези” си остане на мястото. Необходим е отказ от правителствените забрани и проправяне на път за свободите.”

И колко още като тези Туитър-съобщения има…

Но всички тези съобщения ги игнорират и видяха само онова…

Според МАХСУН по тази тема, за бетонирането на Истанбул, за съжаление сме закъснели. Животът ни преминава в трафика. Като отделен индивид искам на мястото на казармите мост и метро, казва той и моите думи бяха срещу тези, които се противопоставят на такива проекти като транспорт, технологии, знания и обучение и т.н. Той казва, че пътят на цивилизацията преминава през транспорта.

Но онези, които искат да го охулят, отново започнаха да откланят темата в различна посока…
И какво било, известният артист Махсун Кърмъзъгюл за първи път бил разкрил, защо не подкрепя протестиращите за парка „Гези” и защо стои далеч от протестните действия.

Как ще стои далеч от народа, като в другите Туитър-съобщения е направил такива изявления…
Това ли е да стоиш настрана/далеч?
Моля, не правете това…
Един човек да бъде очернен, да бъде унизен в очите на хората е толкова лесно, че…
Но за да бъдеш човек, трябва винаги да бъдеш на страната на праведните…
Нека да видим, имаме ли сърце да направим това…

Приятели, моля ви, не се поддавайте и вие на тези игри.
Познавате МАХСУН, според вас, той такъв ли е, който би направил това.
Моля ви, не плащайте дан на подобни неща…
Ето и една от публикациите:
Скрит текст:
http://www.sabah.com.tr/Gundem/2013/06/09/mahsun-kirmizigul-gezi … ni-fena-elestirdi
Махсун разкритикува лошо протестиращите за парка „Гези”
Публикувано: 09.06.2013 г.; 17:33 ч.
Актуализирано: 09.06.2013 г.; 17:42 ч.
Махсун Кърмъзъгюл направи аналогия между реакционери и протестиращите за парка „Гези”.
Известният артист Махсун Кърмъзъгюл разкри в Туитър, защо не подкрепя протестиращите за парка „Гези”.
Според новината на ahaber.com.tr Кърмъзъгюл направил аналогия между реакционери и протестиращите в Туитър-съобщение от 7 юни. „Не е възможно да съм редом до такива реакционери, които не искат летище, 3-ти мост, канал „Истанбул”, метро, метро-бус и тунели.” са изразите, които е използвал.

# 710
 Hug

Колко мноооого бат'Ресул  Mr. Green

Максун като дете

# 711

Последна редакция: чт, 13 юни 2013, 21:15 от Tania M.

# 712
Ииии- малко повече Махсун Laughing
Както казва Мечо Пух и Ванчето  Grinning - Колкото повече- толкова повече Laughing

# 713
Скрит текст:

http://vimeo.com/68229603

Хайде и един проскубан мустак Laughing

Последна редакция: чт, 13 юни 2013, 18:43 от вили-72

# 714
Алооуууу, Газелките -щастливки Hug здравейте,
Колко хубави неща сте споделили днес, както преди 1 година време, не съм гледала още серията но от това
Скрит текст:
Скрит текст:
Хазар бей си каза тежката дума

разбирам, че май си поръчахме обяда. Браво на момчето! И без това любовта му с Бурджу е в сезона зима, с обяда ще дойде и неговата пролет, и лято, и есен ... е, накрая и сметката ще трябва да плати, но Любовта е най-истинското чувство /според мен/ и си заслужава!
 Ди, благодаря ти за уюта, толерантна си както винаги  Peace  bouquet

По въпроса за Берен съм била откровенна с Вас още в самото начало, когато се представях. Да, харесвам я, силно е да се каже, че съм и фен, но на мен ми е симпатична. В тандем с Хазар много си ги харесвам как стоят, галят ми просто окото. Не съм специалист, за да я оценя пък и незнам как точно се изисква да се играе ролята и, така че напълно се доверявам на името, доказано вече МК -  едва ли ще играе главна роля с начинаеща актриса, без да е "погледнал" в нея. newsm78 Той си има своите принципи и ги отстоява твърдо. По важното е, че тук сред вас това не ми е било проблем /а надявам се и за Вас/, и че се чувствам приятно и толерантността е взаимна!
 Ежко_Бежко  добре дошла! Споделяй на воля - темата е топла и вратата широко отворена   bouquet Hug Ама много бат Ресул, давай с него и Апченца или баячка против стрес  Heart Eyes

Не разбрах докъде е свършила серията и ще помоля някоя добра душица да ме упъти кои номера бяха днес. От утре ли вече ще си имаме нашето младо семейство ХаЗилян или.... newsm78
Гледам мераклийки за Хазар много, аз пък си ги харесвам двамата в комплект - даже и име им дадох ХаЗилян - дали да не взема да им стана кръстница. То рокля нямаше, було се не вдигна, ми барем да ги закрилям. Пък и за протокола /и ако сте забравили, нали съм руса и с дълга коса/ младоженеца ще ме приеме  Peace Joy
 spam2
Скрит текст:
Някоя добра душица дали е гледала "27 рокли" с две думи нещо да подскаже  Praynig

Танче, на твоя сценарий от миналата година се кефя много. ИИ ... ако сред този петоъгълник Берин /с доматеното червило/ вземе след развръзката да се влюби в Азам, и Ресул овършее Бурджуто и забремени Михрито, то ще стане ....2-ри сезон на "Щастливи накуп"  Joy Joy

# 715

Радостно очакване, последвано от неудомение, тревога и предчувствие.

Последна редакция: чт, 13 юни 2013, 20:04 от Tara41

# 716
При публикуваенето на последния си пост не съм видяла този на Ани, която също е цитирала поста на Милена с позицията на МК.  ooooh! Извинения.

СИЛВЕ, евентуално извинение и на теб за израза "фенка на Берен", той е мой. (Позволих си го заради хубавото момиче в подписа ти.)
Скрит текст:
Пък и малко се притесних да не поставим бариера пред някои действителни нейни фенки, които ако не пишат, поне ни четат - на балкона има такива, знам. А ние сме "стреляни зайци" нали?  Laughing Цитирала съм те с добро, но се извинявам за неточността.

Последна редакция: чт, 13 юни 2013, 19:38 от Tania M.

# 717
При публикуваенето на последния си пост не съм видяла този на Ани, която също е цитирала поста на Милена с позицията на МК.  ooooh! Извинения.

СИЛВЕ, евентулно извинение и на теб за израза "фенка на Берен", той е мой. (Позволих си го заради хубавото момиче в подписа ти.)
Скрит текст:
Пък и малко се притесних да не поставим бариера пред някои действителни нейни фенки, които ако не пишат, поне ни четат - на балкона има такива, знам. А ние сме "стреляни зайци" нали?  Laughing Цитирала съм те с добро, но се извинявам за неточността.

Вай, бе, Танче, ама не е нужно. Напротив, ти ме ласкаеш и се почувствах на горното стъпало на стълбицата, джанъм. Hug Написах си в поста мнението, защото Ви четох прилежно и всяка си беше споделила, пък и има и нови момичета. А и няма от какво да се срамувам - нито че съм руса, нито, че харесвам Берен/Зилян. Но за всичко останало в поста си си права - да, много момичета ни четат, и да не пресилвам нещата, ще се включат и те. Със сигурност, защото въпреки слабостите си с якето-сакото на Хазар, с неизчистените от снега стълби, със смяната на колите, с шапката на бебето Арда и т.н. приказката ни е хубава, пък и много от тях, в това число и аз, не успяхме да напишем и споделим своя си край на приказката, през нашите сетива. Peace

За гражданската позиция на МК /не искам да задълбавам/, но го подкрепям изцяло - не е многословен, но е точен и ясен. Peace А за манипулациите на мнения ....това е дълго и оттегчително, пък и искам да съм Щастлива  Heart Eyes , а не розово-нещастна.

Ежко Бежко, би ли споделила с мен, любопитната, това в подписа с тези хубави ръце откъде е?? newsm78

Последна редакция: чт, 13 юни 2013, 19:47 от real inima

# 718
Силве, ти остави извиненията, ами от твоето продължение на моя "сценарий" без малко да се изтъркалям като тоз емотикон.  Joy

# 719
Хей щастливките, послушайте  малко Краля, а за да има и за другите момичета по нещо -и  Берен
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/430620_19 … tch?v=Hb1BgRIZuMY

иии Seni seviyorum Beren Saat Engin Akyürek http://www.youtube.com/watch?v=BxU6uXoZ_Ag

Общи условия

Активация на акаунт