Лидл ::28::

• 76 886
  • 744
  •   1
Отговори
# 315
# 316
# 317
  • Телиш/Плевен
Тъкмо редактирах с директен линк, че сега се сетих, че мога така да го направя. Laughing
На мен ми харесаха формичките за лед и сладолед. Embarassed

# 318
Днес в Старозагорския Лидл имаше много плодове и зеленчуци с 50% намаление. Круши, ябълки, банани, зеле и продуктите са бяха с отлично качество Party

# 319
Ето тук гледам банските:
http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/offerdate.htm?offerdate=24728
А гърнетата са от миналата седмица, не ги намирам в сайта с линкче. Представляват 2 цветни пластмасови кофички, които обаче са наобратно, като купички, нагоре се държат въженца и се ходи на тях, като с кокили. Съжалявам, ако го написах объркано, ако някой намери линк, моля да го пусне...

# 320
Незнам дали е хвалено,ама да се разпиша.  Laughing Купих  ликьор ,като този,Лимончело,само,че с вкус на кафе. Кафе-ликьор с две думи. Mr. Green  Срахотен.  Heart Eyes Crazy Сега е ред да опитам Лимончелото.......... Crazy

# 321
Ето тук гледам банските:
http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/offerdate.htm?offerdate=24728
А гърнетата са от миналата седмица, не ги намирам в сайта с линкче. Представляват 2 цветни пластмасови кофички, които обаче са наобратно, като купички, нагоре се държат въженца и се ходи на тях, като с кокили. Съжалявам, ако го написах объркано, ако някой намери линк, моля да го пусне...
Това звучи много забавно. Жалко ,че съм го пропуснала. Децата щяха да се радват и забавляват много.

# 322
Има нова брошура, но нищо не ми хареса, но въпреки това ще нахвърля за вас най-интересното

- свински ребра - 4.29

Има много рибни продукти, както и грил наденички и сирене за грил и внимание Сладоледите Ноблисима са на цена 3.79 лв, но са с вкус ванилия, шоколад и страчатела

Фунийки за сладолед - 1.79

Има и бири, както и продукти за грил

За децата - детска палатка, сгъваеми столчета, топки за скачане и детска раница куфар с любими анимационни герои

Има дамски дрехи - туника - 10 лв, клин - 8 лева, дамски дънки до коляно- 20 лв

Продукти за плаж

Супер събота

прясно пиле на грил - 4 лв/кг
Кашкавал - 500гр. 5.19

# 323
  • софия
Ето я  Simple Smile
Всичко вече го има на сайта.
Заплюх си 3 от 4 люлки. Имам маймунка и като сме на вилата само се чуди къде да се катери. Чудя се и за хладилните кутии. Само такива нямам.

# 324
Когато имам време ходя нарочно за 30 % щанд, защото това са реалните цени на стоките, според мен. Снощи имах голяма сполука, едно меко сирене от френската седмица, намалено веднъж с 30 % и после още веднъж с 30 %, предполагам навсякъде е намалено, защото партидата е една, но внимавайте, че половината бяха само еднократно намалени. С 30 % е намалено и раклет сиренето, но си е на мястото, струва си да се опита, но не е нещо чааак толкова специално, както аз очаквах. Не ви е нужен раклет за него, просто трябва да нагрее отгоре - парти-грил, грил на МВ, та и фурна даже.

# 325
  • София
Снощи в магазина на Сливница от чаршафите с ластик имаше само бели и 1 лилав, от средния размер, който аз закупих. От к-та плик +калъфка имаше пак само един цвят, този в който преобладава лилаво и ябълково зелено, големи шарки. Иначе открих къде са нещата с 30% намаление, даже купих едни свински пържоли и един пудинг. Последният много ми хареса  Heart Eyes

# 326
  • Сливен
Момичета, и момчета, виждали ли сте във вашите Лидъл-и магнитните игри шах и игра на стълба, които бяха на промоция на 9 май. Днес от лидл ми отговориха че са изчерпани. Моля ако някой види да ми закупи, плащам веднага  Blush

# 327
Здравейте! Да похваля един сладолед, който скоро случайно видях в Лидл - Тирамису: http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/SID-161F752C-B1B82ED3/lidl_uk/hs … amp;ERR=noservice. Просто е страхотен, нямам думи да опиша вкуса му. Но го пускат в много малки количества - 3-4 кутии. Преди месец го видях в Русе в Лидл до НАП, а оня ден в Лидл в Здравец. Имаше само 2 бр. и аз го купих... Embarassed Ако някъде го видите, купете си го!

# 328
Хм, магнитните игри и аз ги търсих, но явно са свършили бързо. Дано ги пуснат пак някой ден.
А играта за купите за ходене още си ги има в слатинския Лидл.

# 329
Хвърлила съм око на банските. За 11 лв си е супер просто, само се чудя дали не са твърде плитки бикините или така изглеждат на снимките поне. И кой размер да си купя  м или л при положение, че съм 75-80 B?

Общи условия

Активация на акаунт