Демонстрации на козметична линия Де Шели (De Sheli)

• 391 262
  • 2 962
  •   1
Отговори
# 1 005
Сигурно един и същи телефон е даден от няколко клиентки...

# 1 006
Мразя спама под каквато и да било форма.
Ненавиждам да ми се обаждат по телефона с каквито и да било предложения, независимо от вида и марката.
Звъненето като на пожар (два пъти поред до дупка) в 15 ч. в единствения почивен ден от месеци насам, в който можех да наваксам с няколко часа сън докато и малката ми дъщеря спи на обяд, вкарва позволилия си да ме тормози с безумното си "безкрайно приятно предложение" директно в най-черния спам-списък.
Бях толкова бясна, че пропуснах да попитам коя любезна моя "приятелка" е дала личния ми телефон, при положение, че този номер наистина давам само на приятели и близки - тя също би влязла в същия черен списък.

# 1 007
И на  мен ми  звъняха  отново  след  първия ми  категоричен  отказ. Сега  влизащи  тук продавачките на  тази куча  марка  ДеШели и кремовете  Шанел да  оплюят (тях ползвам) - ще  настане  веселба.
Това което  нарових в руските сайтове:
- фирмата е продавала прахосмукачки, хапчета и сега мина на кремове.
- Няма такова  понятие като "умни кристали" според дипломирани дерматолози с дългогодишен опит.
- Никой в Израел не знае за тази козметика.
- не съществува никакъв учен Политкин ли бил, Пилоткин ли, Пилюлькин ли който да е  разработил тази "уникална" технология.
- и в Русия ив Украйна, и сега тук, в България, модела им на поведение е един и същ: намазване на едната половина на лицето, слагане пред огледалото, убеждаване, агитация за закупуване чрез кредит, омайване че  мъжът не бива да знае.
Всичко това смърди на нещо  много  лошо и  адски  грозно. Отгоре на всичко  снимат със скрита  камера  без знание на клиентите - а това  вече е подсъдно.
Така че цялата схема си е чиста  измама. Колкото и да ми  подскачат тук работнички на  ДеШели с хвалебствия и  глупости: трябва да имаш  манталитет на  мошеник, за да защитаваш  мошеници.

За мен ДеШели са също  толкова  гнусни, колкото и таксиметрови  шофьори с тарифа 3 лв за километър, чакащи  пред  Пирогов и печелещи върху  болката на хората, които не са погледнали  тарифа.

# 1 008
Здравейте, мами  Simple Smile И аз реших да проверя предварително фирмата, която ме кани на интервю Grinning Като цяло самото име не ми вдъхна доверие- Валентинка 2000 Stop !?!?! Доста несериозно ми се стори, та искам да благодаря на всички, които са писали, че ми спестиха ходенето до Студентски град и загубата на време. 0879 20 98 18 е номерът, от който ми звъняха на мен, надявам се да съм полезна  Peace

# 1 009
  • Варна
Да Ви разсмея малко Simple Smile Моята съседка е на възраст 50 + и е доволна от ефекта върху нейната кожа.  Обяснила им, че с удоволствие би дала такива пари, но ги няма, няма и за цигари, и ако може - иска да дойде на още една презентация Simple Smile Не можело!

Мира, успокой съседката  Mr. Green  Laughing Joy , преди 2 дни ми се обадиха да ме поканят за втори път  Joy уж не можело.....ама можело значи  Joy

newsm10 smile3508 newsm62

# 1 010
Не мога да повярвам,че се "добраха" и до мен.Някакво фъфлещо момиченце ми изрецитира подарък,козметика,безплатно въобще не разбрах името на фирмата освен,че започва с Д.
И веднага ми светна кои са .Отговорих им,че съм чела темата в бг-мамма и знам,че са мошеници.
И сега се чудя коя е тази приятелка лапнишаран newsm78

# 1 011
" Светът около вас е отражение на вътрешния ви свят. Образите, които създавате и задържате, влияят върху мислите, чувствата и поведението ви. Всичко, което визуализирате ясно и емоционално, накрая ще се материализира във вашия свят..."
Проявете великодушие, доброта и търпение към себе си и другите ще отразят тази нежна грижа. Забелязвали ли сте, че има два типа хора- едните са желани навсякъде-винаги имат какво да разкажат, винаги е весело с тях, при това изглеждат добре и постоянно им върви . Всеки иска да е такава желана и приятна компания. Другия момент- вечно недоволните, винаги спорещи, не-харесващи никого и нищо, абсолютно компетентни по абсолютно всякакви теми, меродавното мнение и последна инстанция. винаги ще ви упътят нанякъде, и вие ако тръгнете, неясно точно какво ще ви донесе тази посока, интрото ми е витиевато, но интелигентните четящи сигурно усещат накъде бия..за да е по-ясно ще започна да из-кристализирам есенцията на мисълта. Мисълта ми е следната- има хора, които създават приятна атмосфера, и има такива, които се чувстват добре да са срещу всичко и всички- професия"опозиция", да не казвам hater, че там нещата клонят повече към психично състояние. Въпрос?- с какви хора предпочиташ да общуваш- кажи ми кои са приятелите ти за да ти кажа ...-до тук- замисляш ли се, ти какво настроение и емоция оставяш след общуване с теб, замисляш ли се какъв искаш да бъдеш, и какви думи използваш? Въобще смяташ ли, че си личност, която лесно се влияе и манипулира- някой изразява мнение " това е абсолютна измама", " мошеници", и като хор, се подхваща състезание по "плюване", даване на обидни класификации, разбира се, някой се вдъхновяват и идва момента на пре-украсяването, така да е по-шик, да е по-шок, имаш ли приятни емоции, след като седнеш за няколко часа пред компютъра да побълваш страх и ужас? Не, наистина се чудя, вярвате ли го това, което пишете- и друго: защо когато нещо е ново и не го познаваме достатъчно, или пък въобще не сме чували и не знаем за к'во иде реч, трябва непременно да е измама, да е фалшиво...или не..въобще световен заговор на хора, които искат да ви вземат парите, масонска организация, или секта?!? Представяте ли си, че тази фантомната марка продукти , работи изключително успешно в много страни по света- като в Русия за 2013 отнася и престижното отличие бранд №1 категория Лукс, висок клас сред козметичните марки, №1 - дали случайно може да се случи това, в страна като Русия / ако помним колко е огромна/, това не ви ли навява някакви мисли- да сте чували за черен пиар?
И ако при нас често се е случвало да ни лъжат, не значи че всички са мошеници, както казва стария мъдър Моше..DeSheli води началото си от Израел, лежи на авторитета на един куп бели и мъдри глави, в най-влиятелните лаборатории, продължава да отваря центрове по света- това са и съседите Турция, Румъния, има в Чехия, Латва, Литвия,Естония, Германия,Италия и не знам къде още....най-интересното е, че продължава да отваря още и още. Ок, един път да излъжеш, два- нали на третич път няма да ти мине номера- някак логично си е... и не казвам нищо, просто логически си разсъждавам, изводите си ги правете сами.
А ти сега ми кажи като са все в Израел умните - Кой е създателя на първият компютър?

# 1 012
Да се включа и аз към темата! Днес бях удостоена с подобно обаждане, като много жизнерадостно ми бе съобщено, че моя приятелка ми прави подарък. По принцип съм доста мнителна към подобни "подаръци" и обясних, че графикът ми е запълнен в близките дни. Е, можело и през уикенда, продължи да настоява дамата отсреща, пак отказах и затворих. Звъннах на въпросната приятелка, която така се възторгваше от процедурата, просто нямам думи...Оказа се, че дори е закупила продуктите, като не пропусна да се похвали с доброто настроение на "директора" и специално направеното за нея разсрочено плащане / даже и някаква отстъпка от 600 лв. спомена/. Това ме накара да се поровя в Гугъл и истината излезе наяве...Темата е изключително полезна, благодаря!
 Аз пък ще чакам скоро да видя дружката си подмладена и неузнаваема! newsm53

# 1 013
  • София
Аз пък ще чакам скоро да видя дружката си подмладена и неузнаваема! newsm53
Ти внимавай да не вземеш да не я познаеш следващия път, да помислиш, че е някое младо девойче, току започнала училище.  hahaha hahaha hahaha
Днес пак ми се обадиха и започнаха една тирада, ама доста продължителна. Беше яко, момичето ме убеждаваше, че козметиката им е страхотна, че много губя, че не отивам на тази безплатна процедура и че "с всяко намазване свалям по една година". Ми притесних се. Оказва се, че изведнъж може да се събудя 5-6 годишна.
Обаче вече и обажданията са на случаен принцип. Казаха ми, че Ралица ми била дала телефона. Аз не познавам нито едно момиче с такова име.
Скрит текст:
Ааааа не, не мога, въртя в момента каналите на ТВ и попадам на Диема Фемили, където една леля ясновидка обяснява, че прави квантова корекция от разстояние!!! Мисля да й се обадя и да я попитам а за умни кристали тя чувала ли е, а!!!  Joy Joy Joy Събудих децата от смях. не е истина просто.

# 1 014
като не пропусна да се похвали с доброто настроение на "директора" и специално направеното за нея разсрочено плащане / даже и някаква отстъпка от 600 лв. спомена/.
Не е отстъпка, просто първоначалната и вноска е отишла по равно в останалите й вноски, честито на печелившата ти приятелка - с малко натурален мед и мляко в къщи може и сама да си забърка подобна смес, може да си купи алое вера да си отглежда - по ще и помогне, а има едни кални бани около Бургас - маска за цялото тяло на разумна цена  Wink Wink Wink

# 1 015
  • Варна
Тоз ферман на allis zu не мога да го изчета, сори ....
И мен ме беше номинирала непозната приятелка Simple Smile

# 1 016
tzvety26
хехе, ама като толкова  много  губим  НИЕ, като не  отидем,  защо  ТЕ настояват  да отидем?)))))))))

# 1 017
Тоз ферман на allis zu не мога да го изчета, сори ....
И мен ме беше номинирала непозната приятелка Simple Smile
Достатъчно е да прочетеш "интрото ми е витиевато, но интелигентните четящи сигурно усещат накъде бия..за да е по-ясно ще започна да из-кристализирам есенцията на мисълта", за да разбереш общата смисленост на поста.

# 1 018
Здравейте!
Искам и аз да се включа по темата, тъй като съм косвен свидетел. Нещо интересно, което разбрах наскоро - вече на обучението на "квалифицирания" си персонал, фирмата кара младите момичета да четат вашата тема, под мотото "Дори и 1% да вярвате в тези измислици, значи не сте за нашата фирма!"  (т.е. изпуснахте шанса на живота си) Grinning

Последна редакция: пт, 07 мар 2014, 01:22 от Liolip

# 1 019
  • София
Здравейте!
Искам и аз да се включа по темата, тъй като съм косвен свидетел. Нещо интересно, което разбрах днес - вече на обучението на "квалифицирания" си персонал, фирмата кара младите момичета да четат вашата тема, под мотото "Дори и 1% да вярвате в тези измислици, значи не сте за нашата фирма!"  (т.е. изпуснахте шанса на живота си) Grinning

Ахахахахахахаха!!!!!!!  hahaha  hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт