Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 21

• 38 594
  • 745
  •   1
Отговори
# 510
  • Пловдив
Да,има такива щастливки,но аз не съм една от тях Mr. Green След 5 дни влизам в третият месец и си имам едно малко коремче- с по широки дрешки е ок ,но вечер в къщи като си сложа потник по мен и си ми личи доволно.Странно е ,че сутрин коремчето ми е малко,но вечер не Grinning

# 511
Вашто коремче, си мислите, че е голямо, и аз така мислех в 3-тия, даже в края на 6-я ме беше яд, че не ме били забелязали, сега като си гледам снимките, чак ми е смешно, изглеждала съм като леко напълняла, но не и като бременна, после какво стана от 7-я до 9-я  Shocked няма как да се обърка някой  Laughing

# 512
  • София !
Нормално е , всеки човек си е индивидуален за себе си  Peace . Моя пролича чак в 5ти месец и то съвсем леко , можеше да мина за напълняла , но не и за бремена  Mr. Green . А до преди това ако аз не си кажех , никой нямаше да каже че съм бременна !!

# 513
  • Там, където ме обичат
Аз в петия изглеждах като готова за раждане.   Mr. Green
 Качих повече от 20 кг, но да не казвам колко точно.

# 514
  • Пловдив
Момичета,имам болки в таза преминаващи леко към кръста- нормално ли е за ранна бременност?

# 515
  • София
-True Blue-, на мен първата ми бременност ми пролича едва към 6ти месец. В 5ти месец имах ужасно малко коремче.
Да видиш обаче какво стана с втората... като при foxysilver. Като си гледам снимките и се чудя колко са различни двете ми бременности.

# 516
Нормално ли е в края на 3ти месец да нямам още корем?  Rolling Eyes
Да, има бременни, на които коремчето им се оформя в 4-5 месец.  Peace
Направо се прегъвах неестествено и ме болеше кръста в 5 месец, защото се притеснявах, че нямам корем и исках да видя такъв.

# 517
Нормално ли е в края на 3ти месец да нямам още корем?  Rolling Eyes
Ако е първа бременност-да. С първата бременност нямах коремче до 4-5 месец, сега обаче съм бременна във втори месец и вече ми личи.

# 518
На мен втората бременност ми пролича по-късно от първата: някъде към края на пети месец.

# 519
armira, около 3-тия месец ме почнаха болките в таза, все едно се разтваряше, продължи около седмица; междувременно започнаха и такива в тазобедрените стави, сякаш с въжета ги дърпам навън, също отмина за десетина дни. От разширяването на таза беше при мен. Оттогава, та и досега, си остана едно усещане за опъване в ставните връзки, понякога чак ми е трудно да стъпя на левия крак от болка. Нормално било, ще се търпи до раждането.

Колкото до проличаването, още във 2-рия месец не можех да си обуя старите панталони, а в 3-ти коремчето си беше видно и през дрехите, без да съм качила и грам до онзи момент. На много други момичета от моята отчетна им пролича дооооста по-късно. True Blue, съвсем индивидуално е и явно всякакви варианти са нормални - не се връзвай, ако разни бъбриви лелки ти пълнят главата с глупости. Стискам палци за позитивни новини от прегледа.

# 520
Много благодаря!  Hug Hug Hug

# 521
  • Пловдив
Пух,да свиквам ,а? Mr. Green
Ще питам и доктора..

# 522
Питай, щото не при всички ги има тези болки, и да споделиш после Peace

# 523
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Момичета, от 3 дни имам много неприятни болки високо в корема или по-скоро стомаха. Болките се появяват веднага като хапна или пийна нещо...чувствам ги по-скоро като тежест. Всички казват, че е нормално, защото бебето вече бута всичко де що има в корема, но все си мисля, че трябва да има някакъв лек...все пак не мога да не ям и пия.  newsm78 Единствено не ме боли като легна на някоя страна, ама това е мисията невъзможна при наличието на още едно дете, което търси внимание. А пък като легна от време на време ми се повдига.

ПП. Имам и болки в кръста, без контракции.

# 524
  • София
Здравейте имам един въпрос - от около 4 часа сутринта имам болки като менструални ,мн. слаби и тъпи и ги усещам по- често към кръста ниско долу - постоянни са и до сега ги усещам като дискомфорт.. Пих 2 но шпа до сега , но не действа. Не мога да се свържа с док. и нзм какво да правя . Трябва ли да се притеснявам ? Confused

Общи условия

Активация на акаунт