Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 21

• 38 613
  • 745
  •   1
Отговори
# 465
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E
Аз усетих на 2пъти че е неконтролируемо и имах няколко капки, веднага изтичах до тоалетната.

Много вероятно е и бебето да те бута, защото му е тясно  Grinning
Виз основа на личният ми опит, казвам че преди самото изтичане нищо не се усеща.
Разбира се винаги е по-добре да звъннеш на лекар.  Peace

# 466
Сиренце, изтичането на водите няма нищо общо като усещане с позив за уриниране, бил той контролируем или неконтролируем.

# 467
Здравейте момиета.Днес ми беше първия преглед след положителния тест,но новините не са добри.Лекарката каза,е ембрионето е много малко за седмицата в която е.А аз даже незнам и в коя седмица съм.Трансферът ми беше на 24 юни и към днешна дата това прави близо 4 седмица по мои изчисления.Лекарката каза,че съм 6-та.Възможно ли е да се е объркала нещо.Аз се шашнах и неможах да реагирам.Има ли такива случаи на някои мами да им е казано,че ембриончето е малко,а в последствие да си се развие нормално???

# 468
Мария звучиш като мен преди 9 месеца, на първият преглед в който се видя, че съм бременна беше всъщност профилактичен в работата, там ми казаха, че има сакче, но има петна около него и не знаят дали не е изтичане на  околоплодна течност, да ида на гинеколог, отивам аз още в 6 седмица трябва да е било, докторката казва, ми да има сакче, но е по-малко отколкото трябва, така че не е много сигурно дали ще се задържи, не може да се каже рано е, ела след две седмици, тогава ако всичко е наред, ще има сърдечна дейност, вярвай ми 2 седмици бях сигурна почти, че няма да стане нищо, и се тръшках, и ми беше едно такова гадно. Обаче я ме виж сега  Laughing не само че се задържа ами даже не иска да напуска квартирата  Laughing. Така че спокойно, нищо не се знае. А докторката ти го смята от датата на последната менструация, а ти от датата на трансфера /аз пък си знам точната дата на зачеването, което като при теб се получава разминаване/ И е рано да се каже категорично малко ли е или не, че то до 5-6 месец моето си вървеше по-малко от техните норми, после с какво го нахраних не знам ама тръгна по-голямо, а сега вече не се знае, как дойде в крайна сметка Hug

# 469
maria8621 в 6/шеста/ седмица си.
Има такива случаи в които в 6 е малко а после се развива нормално.
След около седмица трябва да имате сърчице...до тогава не се шашкай толкова. Кога те вика на преглед?

# 470
На 26-ти съм пак на преглед.Но по изражението и тона на лекарката,май не му даде много надежди....Дано да се развие  Praynig

# 471
  • София !
На 26-ти съм пак на преглед.Но по изражението и тона на лекарката,май не му даде много надежди....Дано да се развие  Praynig

Има много такива случай , щом тогава си на преглед ще видиш какво ще ти каже тогава . Даже още едно мнение , никога не е излишно  Peace. Стискам ти палци всичко да е наред  Hug , и после ще ни пишеш да кажеш !!

# 472
Здравейте и от мен момичета, да се включа и аз с едно въпросче. От няколко дена ми се появяват от време на време болки в кръста, секващи понякога, консултирах се с лекаря ми  и ми предписа Но-шпа да пия една седмица, след която да му се обадя да му кажа дали имам още болки. Не е ли нормално да ги имам вече съм почти в 6тия месец, а той ми каза, ако ги имам все още ще трябва да ми прегледа матката иии се постреснах малко да няма някакъв проблем. Някой да удари едно рамо за съветче от опит. Rolling Eyes Мерси предварително Simple Smile

# 473
  • София !
Аз от края на 5тия месец имах сериозни болки в кръста и корема , оказаха се контракции . АГ-то ми предписа магнезии , нош-па , повече почивка и така си избутах до 9ти месец , че и преносих  .
Само искам да ти кажа че това не значи че и при теб положението може да е такова . Само споделям какво се оказаха моите болки !!

# 474
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
gostenkata75, а лекаря прегледа ли те или ти само му обясни какво чувстваш? Може вече от тежестта да те боли, но ако не те е видял е хубаво да го направи.  Peace

# 475
gostenkata75, а лекаря прегледа ли те или ти само му обясни какво чувстваш? Може вече от тежестта да те боли, но ако не те е видял е хубаво да го направи.  Peace
Ами не ме прегледа все още, каза ми да пия една седмица Но-шпа и тогава ще ме прегледа

Аз от края на 5тия месец имах сериозни болки в кръста и корема , оказаха се контракции . АГ-то ми предписа магнезии , нош-па , повече почивка и така си избутах до 9ти месец , че и преносих  .
Само искам да ти кажа че това не значи че и при теб положението може да е такова . Само споделям какво се оказаха моите болки !!

И аз имам леки контракции от време на време, и при мене ми увеличиха магнезия и пих около 2 седмици Но-шпа и ми казаха да си спра, защото контракциите ми са малко на ден, което не било проблем, и сега с тия болки ама не ги имам много често, пак се започна с Но-шпа-то.

Последна редакция: сб, 20 юли 2013, 13:04 от Botten Mary

# 476
Може ли да ми обясните , къде точно усештате болките от контракциите ?

# 477
От самите контракции болки нямам, просто се втвърдява корема за секунди, болки имам в кръста, но след като пия хапчетата, като че ли нямам вече, да не казвам голяма дума, е то и от няколко дена ги започнах пак. newsm17

# 478
  • София !
От самите контракции болки нямам, просто се втвърдява корема за секунди, болки имам в кръста, но след като пия хапчетата, като че ли нямам вече, да не казвам голяма дума, е то и от няколко дена ги започнах пак. newsm17

Моите пък бяха болезнени .. Освен че ми се втвърдяваше корема , имах и болки в кръста и ниско долу в корема  ooooh! .

# 479
  • На брега на морето
може и да няма болки, моите бяха безболезнени и с много силно втвърдяване на корема.
болезнени станаха, когато започнах да раждам.

Общи условия

Активация на акаунт