Лятото на прага ни зове, Дюкан ни прави съвършени за море - 270

• 42 700
  • 750
  •   1
Отговори
# 75
  • Русе, България
Да се запиша и аз в новата тема Simple Smile
Не пиша, но ви следя и си спазвам режима, до тук съм вече -20 кг.  Освен това спортувам и се потя редовно във фитнеса.  На режима съм от 1 февруари. Някак си се надявах повече да смъкна до сега... Не знам защо по-бавно се случват при мен нещата, може би защото имам проблеми с щитовидната жлеза...  Макар че като се замисля... 5 кг на месец не е зле, ама пусто му нетърпение... Вече искам да имам хубаво тяло и да нося дрехи Л номер Simple Smile
Знам, че ще стане, трябват само постоянство и инат Simple Smile
Успех на всички!!!

# 76
Привет  Hug
 nat_ly  bouquet Чудесен резултат!-20 кг.за 4 месеца е прекрасно!
За да те успокоя и стимулирам,искам да ти кажа,че преди 1 год.и 4 месеца аз стартирах от твоите килограми.За 4 месеца бях свалила точно толкова,колкото и ти.
Но....когато килограмите са много,и времето,до достигане на нормално тегло е много...И това е съвсем нормално.Не сме напълняли нито за месец,нито за два,нали?
Затова,карай си режима стриктно,и се радвай на всяко свалено килце,наслаждавай се на промените,които настъпват,създавай си нови и нови стимули!
Аз съм свалила до момента 42 кг. и до трета фаза ми остават още 12 кг.Сега,наистина става доста по-бавно,но...удоволствието от постигнатото е невероятно!С риск да се повторя и потретя,отново ще кажа,че всеки миг усилие си заслужава!!!!
Успех,търпение и воля,ти желая от сърце!!! newsm08

# 77
Добре дошла, mimensita .
Много ни липсваше  Rolling Eyes и благодаря за кафенцето ( е, и smileys ни черпеше с кафенце и дори петъчни протеинчета  Laughing ) .
Сутринта си хапнах попарка с "мъфини" и прясно мляко. Ще го пробвам и трети път явно, но с фолио. Thinking

# 78
Здравейте,преди 3 години бях на Дюкан и за 9 месеца свалих около 32-33 кг,но не направих трета фаза и сега резултата е налице,та искам да попитам има ли момичета,които правят режима за втори път и дали ефекта е така добър.Благодаря предварително!

# 79
  • София :(
                    Добра ви вечер  Hug
               Хубаво де, аз цял ден се въртя в кухнята и водя люта битка с едни пуешки кълки, а вие къде сте!?
               An.che , кога ще ядем палачинки  Wink
               brilqntina и вие ми липсвахте  Hug
          Опитай се да печеш тричавите неща на по-ниска температура за по-дълго време и с вентилатор. Гледам, че и са позалепнали за формичката, аз за такива проблеми съм се сподобила с втори спрей за намазняване вече, но този половиният го уреди "служебно", иначе съм виждала такива само в онлайн магазините за сладкарски консумативи.
               Adrianiii , с желание и воля всичко се получава, само от теб зависи.
               Софиянкиии, ще хапваме ли кебапчета в събота!?
                    Лека, мека, палава, розова и режимна нощ  Hug

# 80
Привет на всички и от мен! Аз пак с моите глупави въпроси.......ще ме извинявате,но все пак тук компетентните отговори са от полза! Искам да попитам-какви витамини пиете по време на режима?Дайте идея за нещо хем-ефикасно,хем-не толкова скъпо струващо? Благодаря! Лек и спокоен ден от мен  Hug

# 81
Искам да попитам-какви витамини пиете по време на режима?Дайте идея за нещо хем-ефикасно,хем-не толкова скъпо струващо?
Аз лично пиех и сега продължавам понякога , Витарал - доволна съм и от качеството ,и от цената - преди време имаше и промоция 60 табл. на цена около 14 лв. По спомен  Peace

# 82
  • ВАРНА
Здравейте - обръщам се към Третофазничките и Четвъртофазничките -  искам да ви попитам дали в 3 фаза продължавате да сваляте , макар и минимално(1,2,3...)   или оставате на постигнатите до момента килограми

# 83
Аз свалих до сега 3 кг, но не съм критерий. Спортувам два пъти на ден.

# 84
Здравйте, слабеещи дюканки  Hug Включвам се като една бивша дюканка - карах режима преди няколко години и свалих 18кг с него, но в трета фаза така и не влязох  Embarassed Задържах си нормални кг до миналата година, когато почнахме с ММ да си угаждаме яко ("синдрома на младото семейство" дето му казват  Mr. Green ) в следствие на което през декември 2012г. бях отново на кг, с които стартирах Дюкан. И тъкмо реших след празниците да се въоръжим и двамата с търпение и да почнем режима - и хоп! - забременях. От самото начало на бременността обаче съм на легло вкъщи и можете да си представите какво качване на килограми е. В последния месец взеха да вървят много бързичко нагоре и въпреки, че за последните две седмици съм яла основно салати(домати, краставички, сирене) съм +3кг  Embarassed
Днес се сетих, че трета фаза (която така и не приложих навремето) ставаше и за бременни, но сега като прочетох никак не мога да се ориентирам как да се храня  Cry Пуст бременлийски мозък  ooooh! Сутрин например пия мляко с мед, ама сега виждам, че и мед не може, и захар не може, а не искам по време на бременност да ползвам изкуствен подсладител. Та какво да правя? И преди на режима ядях киселите млека само с плодови степчета, а сега с тях не може... А сирена и кашкавали включват ли се в трета фаза? В чуденка съм и много моля за промерно меню или разяснение отгоре-отгоре. Днес наобед хапнах пак салата и мисля за довечера да си направя порция макарони (200гр), но с какво мога да ги овкуся?
Благодаря предварително за помощта, успех на всички и поздрави на тези, които са още в темата и ме помнят  Hug
П.С. Забравих да питам - задължително ли да си взема пак трици? И в трета фаза ядете ли някакви ядки - аз от време на време ям семки следобед, когато ми се отвори вълчи апетит - така се предпазвам да не се натъпча със сандвичи или сладко.

Последна редакция: пн, 27 май 2013, 16:16 от ColdEyes

# 85
Здравейте - обръщам се към Третофазничките и Четвъртофазничките -  искам да ви попитам дали в 3 фаза продължавате да сваляте , макар и минимално(1,2,3...)   или оставате на постигнатите до момента килограми

Аз свалих още 4 кг.  Не спортувам. Ходя пеша, и то когато мога и имам време.

# 86
Здравйте, слабеещи дюканки  Hug Включвам се като една бивша дюканка - карах режима преди няколко години и свалих 18кг с него, но в трета фаза така и не влязох  Embarassed Задържах си нормални кг до миналата година, когато почнахме с ММ да си угаждаме яко ("синдрома на младото семейство" дето му казват  Mr. Green ) в следствие на което през декември 2012г. бях отново на кг, с които стартирах Дюкан. И тъкмо реших след празниците да се въоръжим и двамата с търпение и да почнем режима - и хоп! - забременях. От самото начало на бременността обаче съм на легло вкъщи и можете да си представите какво качване на килограми е. В последния месец взеха да вървят много бързичко нагоре и въпреки, че за последните две седмици съм яла основно салати(домати, краставички, сирене) съм +3кг  Embarassed
Днес се сетих, че трета фаза (която така и не приложих навремето) ставаше и за бременни, но сега като прочетох никак не мога да се ориентирам как да се храня  Cry Пуст бременлийски мозък  ooooh! Сутрин например пия мляко с мед, ама сега виждам, че и мед не може, и захар не може, а не искам по време на бременност да ползвам изкуствен подсладител. Та какво да правя? И преди на режима ядях киселите млека само с плодови степчета, а сега с тях не може... А сирена и кашкавали включват ли се в трета фаза? В чуденка съм и много моля за промерно меню или разяснение отгоре-отгоре. Днес наобед хапнах пак салата и мисля за довечера да си направя порция макарони (200гр), но с какво мога да ги овкуся?
Благодаря предварително за помощта, успех на всички и поздрави на тези, които са още в темата и ме помнят  Hug
П.С. Забравих да питам - задължително ли да си взема пак трици? И в трета фаза ядете ли някакви ядки - аз от време на време ям семки следобед, когато ми се отвори вълчи апетит - така се предпазвам да не се натъпча със сандвичи или сладко.

Според мен не му е сега времето да отслабваш. Гледай да не ядеш сладко, тестено и се храни разумно.
Този режим не е подходящ в твоето положение.

# 87
Здравей , ColdEyes . Не искам да се заяждам, но за някои въпроси все едно никога не си спазвала Дюкан, просто останах изумена от  "мляко с мед" , " слънчогледови семки" , "сандвичи и сладко" .
Според мен Дюкан ни учи как доста от нещата, които приемаме без режим са нездравословни и как да изградим навик да избягваме точно тези нездравословни неща.
Поне се надявам с мен така да се случи след като минат всички фази, и става въпрос не само заради КГ-то.  newsm78 та такива размисли ми отвори . Извинявай още веднъж  Simple Smile.

# 88
  • София по рождение
Здравейте,преди 3 години бях на Дюкан и за 9 месеца свалих около 32-33 кг,но не направих трета фаза и сега резултата е налице,та искам да попитам има ли момичета,които правят режима за втори път и дали ефекта е така добър.Благодаря предварително!

и аз съм същия случай, с разлика в кг. Хайде да започваме пак Hug

# 89
Здравейте, дюканки!
Искам да се похваля с няколко неща, най-сетне мръдна стабилно кантара 64.900 и разбира се има и промяна в мерките. След моите резултати от има-няма месец, ММ днес е на 1 ден на П .Направихме му калкулатора. Ще види зор, но аз ще го окуражавам, а вие мен, надявам се  Rolling Eyes.  Той е 103 кг, висок е, ами висок е  Simple Smile, ще трябва да свали 18 кг  newsm78 . Ще бъде 6 дни в П и ще отчитам и него, ако нямате против. Така, че сега ще готвим само дюкански, досега ме дразнеше леко с някои забранени неща  Simple Smile .
По-рано бях споменавала, че не готвя риба, ама правих няколко пъти на скара. Разбира се от миризмата не правя честно, мирише със седмици  Thinking , та направих опит във фолио. Че то толкова лесно, и приятно, и вкусно. Вече ядем за 16-ти път. Бях писала, че взимам само скумрия, защото тя ми е много вкусна( и не е скъпа), ако знаете друга с такива характеристики бих се радвала да споделите Simple Smile. Сега си пека кекса на Фоли, и ще правя пълнени яйца - те са ни любими. Нали, не е много лошо , че май прекаляваме с тях  newsm78 ? Хубава и режимна, дюканки!

Общи условия

Активация на акаунт