Лятото на прага ни зове, Дюкан ни прави съвършени за море - 270

• 42 401
  • 750
  •   1
Отговори
# 435
40гр. кашкавал или сирене... което си избереш за деня (за 3та ). Според мен си купувай истинско хубаво сирене, не измислени боклуци. За 2ра РЕЖИМНО СИРЕНЕ ИЛИ КАШКАВАЛ В БГ НЯМА! Не се подлъгвайте по големите букви на етикетите, обърнете и прочетете съдържанието. В тази връзка, щях да пиша, че се загледах в състава на котиджа 4,5% не помня на коя марка беше и този на Ескуиза (по-скъп  ooooh! ), но с повече % протеини и по-малко мазнини и въглехидрати. Има и 0,4% котидж на Ескуиза.
Иначе аз си карам кротко 2ра и за 26 дни съм -5кг. Реших този път да се пришпоря и карам 4П/3ПЗ, като това си е лично мое решение и не задължавам никой да го прилага  Naughty Големия проблем при мен е, че почти не ми се яде, явно е от жегите  newsm78 Сутрин си ям триците с кисело мляко, следобед хапвам нещо дребно ( 2 варени яйца, парче пилешко филе на скара или телешко) и вечер понякога не ми се и яде и минавам с едно кисело мляко. Трябва да се хапва редовно и достатъчно, ноо за сега япетита ми го няма... Та така при мен.
Приятна вечер на всички Simple Smile

# 436

ArhMih, засега само чета, защото ми е трудно да реша да почна. Висок ми е холестеролът и затова се страхувам. Моля някой ако има наблюдения как се отразява режимът на липидния профил и на кръвната картина изобщо, да сподели.

# 437
  • Варна

ArhMih, засега само чета, защото ми е трудно да реша да почна. Висок ми е холестеролът и затова се страхувам. Моля някой ако има наблюдения как се отразява режимът на липидния профил и на кръвната картина изобщо, да сподели.
Отразява се перфектно, стига да го спазваш правилно и стриткно, а не както ти харесва!
Прявят ми пълна кръвна картина поне през 3 месеца и откакто съм на режима, е повече от перфектна!

# 438
  • ВАРНА
Здравейте - от седмица съм в 3 фаза и имам малко въпроси:   днес видях сирене 0,1% на Култура(същия етикет като киселото им мляко)-мислите ли,че е режимно?     мога ли да ползвам булйона на вече свареното пиле например за супа?
Тюри, сигурна ли си, че пишеше 0,1%.
Култура имат Нискомаслено сирене вакум, което е със същия син етикет и женски силует на него, както киселото мляко, но никъде не пише 0,1%. Пише "нискомаслено сирене" и толкоз!
Бих се радвала, ако са пуснали 0,1%, но мисля че си се подвела от еднаквите етикети!
                 УТРЕ ЩЕ ПРОВЕРЯ МНОГО ПОДРОБНО ЗА МАЗНИНИТЕ НА СИРЕНЕТО

# 439
Аз се завръщам в групата. Милото дълго време няма да е при мен и вече няма кой да ми пречи в осъществяването на режима. От днес ходя с колело до работа. Не че е някакво кой знае какво разстояние, но си е движение. Днес бях на мляко с трици и кебапчета. Малко ме боли главата, но го отдавам на жегата, не толкова на режима. Толкова от отчета. Първи (пореден) ден го смятам за успешен.

# 440

Добро утро , Дами!
Наспахте ли се? Аз приключих с 4 ПЗ дни и съм в плюс почини 1кг, но съм силно мотивиран да продължа на долу.
При вас е жега и може би е по-лесно да се отслабва, но тук в Лондон с тия 14-15 градуса си е направо студ!
Лек и режимен ден ви желая!

# 441
staiko1 не се тревожи,според мен +1 кг се дължи на водата от зеленчуците.това не е мазнинка. Mr. Green иначе добро утро и от мен.направих сутрешната тренировчица и изпих едно кафенце.сега тръгвам по задачи из града.довечера ще дам отчет.лек и приятен,режимен ден на всички диетуващи   Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 442
  • Плевен
Добро утро, компанията!
Стайко, благодаря за кафенцето! А той студа даже е по-благоприятен за отслабването!!! Жегите тук (а, дано да са поотминали - днес е много приятно прохладно!) водят до намаляване на апетита, а ние знаем, че с ядене се отслабва в този режим! Така преди и аз с ПЗ - големи плюсове, голямо чудо! После боря в П тези + от ПЗ и тамън да почна да свалям - пак дойдат ПЗ...Думата ми е - хванах му цаката - да се употребяват много малко сурови зеленчуци като доматите например! Краставици, зелена салата и тиквички, чушки и особено люти чушлета - може (даже и в П - е препоръчително да похапваме дори насила люти чушленца - е, който може). Т.е - да се опитваме да намалим грамажа на тези по-водните. Краставиците, обаче са си добрички и за П дни - по половинка средна краставичка в някое тараторче или както си пише - едно корнишонче. Да употребяваме много зелении - магданоз и копър по всяко време, както и по малко лук и чесън. Добре дошли са не само в режима, а на всяка софра. С една дума - вече и в ПЗ си свалям по 100-200 грама. Но много внимавам с доматите. Друго какво да кажа - снощи си хапнах в 22 часа една големичка печена чушка с извара и яйце и днес не ми е попречило това да се отрази минус на кантара! Та майката му е в това никога да не държим организма гладен и винаги да му подаваме нещо на 3-4 часа, но режимно!
Мимичетата, които се подлъгват по това "нискомаслено" сирене - по-добре да си намерят рецептата за домашно сиренце с желатин и да си направят - с кисело мляко, извара, подправчици, чушчица или копърче ... Въобще - гответе си! Няма Е-та, няма М-ета! Има само минуси после! И четете Дюкан, правете Дюкан, мислете Дюкан - не него - няма какво да го мислите - хареса ми това негово изречение от книгата - :
Вие не спазвате този режим, за да ми направите удоволствие, а за да се противопоставите на природата си и на крайната лекота, с която пълнеете. Не забравяйте това.
Два дни няма да ме има - отивам в приятна командировка! Завиждайте ми, радвайте  ми се, каквото искате правете, само не рИвете за мен! Среща - в четвъртък - живот и здраве! Чао и умната!  
Бабе, какво записа, бе? Или какво изтри?!?

# 443
Сега проверих на телефона - 12 градуса е. И като карам мотокара ме обдухва- направо пръстите ми замръзнаха.
Относно лютото, аз си го хапвам, но не знам до колко е режимно, защото си правя опукани чили чушлета в бурканче от детско пюре с оцет и зехтин, и сол, и много малко захар. То хапвам по 1-2 чушлета на ден, ама не знам без захарта дали няма да са мн. люти. Опитвал съм ги сурови - направо ми изгарят устата.

Последна редакция: вт, 25 юни 2013, 09:52 от staiko1

# 444
Добър ден Дами и Господин ,почти стигнах теглото което исках от 60.500  сега съм 56 ,искаше ми се поне 55 ,но както и да е ....Днес ми е последен ден П/З  и от утре почвам захранване тъй като е сряда мисля да си приготвя агнешко с лук в гърне ...,а в четвъртък да карам само на чисти протеини ,в петък да включа едно ядене с леща например и чак другата седмица на правя гали вечери ,а не съм и забравила и за плодчето на ден и за хлябчето ,но хляба ще го мисля какъв да е .Снощи такива кошмари сънувах с тези гала вечери че не знам как ще съм .Щом като се събудих вече си мислих че съм оплескала всичко толкова реално и една кисела станах че уж вчера съм развалила всичко .....както и да е ,ако има нещо да бъркам пишете много ще съм Ви благодарна ....Лек и успешен ден Ви желая !!!

# 445
Здравейте !Трябва ми вашата помощ.Преди 7,8  месеца започнах тази диета и се провалих на 3 месец.Тогава от 122кг станах 112 .Сега съм все още на тези 112 кг .много трудно ги задържам.Искам пак да започна диетата,но немога .МОЛЯЯЯЯЯЯЯ   Praynig Praynig ПОМОГНЕТЕ   Embarassed Embarassed Embarassed

# 446
  • Русе
Ми meri--- няма кой да ти помогне и аз бях така дълго време.
 Отиваш напазаруваш за 5 дни напред, правиш един ударен, виждаш как на третия ден си свалила 2 кг и няма нищо по мотивиращо от това. Аз я започнах на 3 Юни и съм свалила 5 кг, като ги свалих още в първите 15 дни и сега съм в застой Simple Smile

Така че, започвай я , при първите свалени килограми сама ще си се мотивирала.Разгледай някой снимки от вече отслабналите дюканки , това също е достатъчен стимул.

# 447
Здравейте !Трябва ми вашата помощ.Преди 7,8  месеца започнах тази диета и се провалих на 3 месец.Тогава от 122кг станах 112 .Сега съм все още на тези 112 кг .много трудно ги задържам.Искам пак да започна диетата,но немога .МОЛЯЯЯЯЯЯЯ   Praynig Praynig ПОМОГНЕТЕ   Embarassed Embarassed Embarassed

И как точно да стане това. Как да ти помогнат момичетата и момчето в темата. Да дойдат у вас да ти готвят ли, що ли...Не те разбирам...Ако искаш морална подкрепа, вероятно ще я имаш, ако искаш пояснения за режима и тях ще ги имаш...Ама, как точно да ти помогнат да започнеш и спазваш режима, това си остава загадка за мен....Поясни, каква точно помощ търсиш....

# 448
  • Някъде там край морето
Привет от мен Simple Smile
Благодаря на Скарлет за линка към темата за тренировките в домашни условия. Вече съм си харесала комплекс от упражнения, трябва само да намеря време да ги изпълня.
Аз си карам в трета, но нещо напоследък пропускам хляба и нишестените храни, че аз по принцип не съм им фен. Хапвам по някой плод всеки ден и общо взето всички дни са ми ПЗ с тук там плодове и гали (тях няма шанс да ги пропусна). Мисля утре да се направя един грах или леща, ама не съм много въодушевена от идеята. Днес паднах и под 62кг, въпреки че плода си го изядох снощи доста късно.
За сиренето - аз правя режимното сирене и направо го обожавам, напомня ми моцарелата (разбира се с доста по-малко мазнини) и редовно ям "салата Капрезе" - с домати, сирене и босилек. Опитайте няма да сбъркате.
Стайко, чушлетата звучат супер, ама за да са режимни трябва да ги направиш само със сол и оцет, та може да се подлютиш сериозно Simple Smile

# 449
 Извинете,но си мислих,че  е ясно каква подкрепа ми трябва ,моралнааа,  ooooh!  ooooh!  ooooh!  БЛАГОДАРЯ  ВИ  ПРЕДВАРИТЕЛНО   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт