Лятото на прага ни зове, Дюкан ни прави съвършени за море - 270

• 42 344
  • 750
  •   1
Отговори
# 465
ДО "The Princess"

Съвсем сериозно и отговорно ще изразя лично мнение, а то е следното - изключително е неразумно с цел да се харесваме на себе си или на някой друг, да увреждаме здравето си...Мацко, виждала ли си анорексичка, която да изглежда добре ?

Моля те помисли добре, защото здравето НАИСТИНА  е най - важно!

Между другото на колко години си,колко си висока и прави ли си калкулатора на Дюкан, защото той е доста реалистичен, също така със спорт опитвала ли си ?

близо 168 см съм.спортувам активно 5 пъти в седмицата , всеки ден хода по 2-4 км.,когато мога ходя на танци, 1 път седмично сауна.в града не паля колата-само пеша.асансьори не ползвам.

# 466
ДО "The Princess"

Съвсем сериозно и отговорно ще изразя лично мнение, а то е следното - изключително е неразумно с цел да се харесваме на себе си или на някой друг, да увреждаме здравето си...Мацко, виждала ли си анорексичка, която да изглежда добре ?

Моля те помисли добре, защото здравето НАИСТИНА  е най - важно!

Между другото на колко години си,колко си висока и прави ли си калкулатора на Дюкан, защото той е доста реалистичен, също така със спорт опитвала ли си ?

близо 168 см съм.спортувам активно 5 пъти в седмицата , всеки ден хода по 2-4 км.,когато мога ходя на танци, 1 път седмично сауна.в града не паля колата-само пеша.асансьори не ползвам.

При тази височина и 47 кг са ти малко, да не говорим 39, за където си се запътила. Страшно е само човек да си го помисли....дано се вразумиш. С най-добри чувства Hug
Само за сравнение - малкия ми син е на 5 год и е 25 кг...

Ако при всичко казано продължиш да отслабваш , имаш нужда от помощ и подкрепа, но не в този форум, а на друго място.

Последна редакция: ср, 26 юни 2013, 16:05 от anedi

# 467
The Princess Naughty,извинявай,но на колко си години?
Опитвам се да си представя как би изглеждало едно момиче/жена?/,при ръст 168 см. и тегло 39 кг.,
и да ти призная,изпадам в потрес.... Shocked
Всеки си решава сам какво да прави със себе си,здравето  и живота си,но все пак няма как да останем безучастни и безмълвни при това,което четем...
Това е форум за взаимна помощ,и аз съм убедена,че ти спешно се нуждаеш от такава!Затова и ти я даваме,ако забелязваш...
Гала,Мирка, Майки Hug
Момичетааа... newsm51

# 468
Ужас, сори ама не мога да се стърпя. Аз с моите 69 кила на ръст 168 см  изглеждам кокалеста, а на 39 не ми се мисли.
Аз също спортувам двуразово 6 пъти в седмицата.
Принцесо как ти остават сили, не знам.

# 469

АПЕЛИРАМ ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ : МИСЛИ ЗА СЕБЕ СИ ,МИСЛИ ЗА ЗДРАВЕТО СИ И ЗА ЖИВОТА СИ. НЯМА ПО-ЦЕННО ОТ ТЕЗИ ДВЕ БОГАТСТВА, НО ЖАЛОСТ, ПОНЯКОГА, ЧОВЕК ГО РАЗБИРА ,КОГАТО Е ПРЕКАЛЕНО КЪСНО. Не знам на каква възраст си , но това няма и кой знае какво значение - ръст 168 см. и 39 кг. звучат като болест, а не като реалност. Никоя крайност не е добра.
The Princess - ще попитам така,не ми отговаряй,съвсем не е задължително, направи го пред себе си, отговори си на въпроса - КАТО ЗАСТАНЕШ ПРЕД ОГЛЕДАЛОТО КАКВО ВИЖДАШ? КАКВО НЕ ТИ ХАРЕСВА, В ТОВА КОЕТО ВИЖДАШ? КАКВО ИСКАШ ДА ПОСТИГНЕШ? КАКВО ИСКАШ ДРУГИТЕ ДА ВИДЯТ В ТЕБ?  Peace
meri--- - по повод искането ти за мотивация ,за да се върнеш в режима - мотивацията е в теб. Няма и не може да има нещо или някой, от когото да очакваш мотивация - ако ти не го искаш и ти не си го наложиш, няма кой друг. От опит го казвам - вече 6 години съм в режима и колкото и пъти да съм излизала от него,връщането към нормалното хранене и спорт,дължа само и  единствено на моето решение,воля и желание. Всеки се бори с неговите си страхове,всеки си живее неговия си живот - няма как друг да ти помогне да направиш със себе си това,което искаш и резултата да е траен. А, както всички знаем - отслабването е лесната част, да задържиш постигнатото, да стегнеш тялото си след множеството свалени килограми, да продължиш да се храниш разумно, да спортуваш -е, те това е предизвикателството.  Peace

Последна редакция: ср, 26 юни 2013, 16:14 от mirka75

# 470
Скоро гледах едно предаване за анорексията и там едно момиче- изглеждаше страшно направо- накараха я да застане пред огледалото и да каже какво вижда. И тя рече- дебела съм, не мога да се гледам....Тези момичета не могат да се видят нормално. Огледалото сякаш предава друг образ. И продължават да изтощават тялото си с глад и тренировки...като чета- спорт, ходене в км, танци- които също са доста уморителни...а.... и сауна....Това си е живо изтощение за организма...на който само диета му липсва...

# 471
Скоро гледах едно предаване за анорексията и там едно момиче- изглеждаше страшно направо- накараха я да застане пред огледалото и да каже какво вижда. И тя рече- дебела съм, не мога да се гледам....Тези момичета не могат да се видят нормално. Огледалото сякаш предава друг образ. И продължават да изтощават тялото си с глад и тренировки...като чета- спорт, ходене в км, танци- които също са доста уморителни...а.... и сауна....Това си е живо изтощение за организма...на който само диета му липсва...
Права си! В такъв случай - наложителна е намесата на специалист!

# 472
момичета,аз и преди бременността съм си била 39-40,рядко повече кг.в момента на 47 се чувствам като балон....

# 473
  • Варна
момичета,аз и преди бременността съм си била 39-40,рядко повече кг.в момента на 47 се чувствам като балон....
Може да си била, но и сега и тогава това НЕ Е НОРМАЛНО!
И се чустваш като балон, защото мозъка ти не функционира правилно и праща грешни сигнали...
Аз съм висока 165см. и преди години (около 7), когато от нерви бях свалила до невероятните за теб 54 кг. всички ми казваха, че вече започвам да изглеждам грозно слаба!
Смятай за какво става дума при теб!
39 кг. НЕ СА НОРМАЛНО ТЕГЛО ЗА ВЪЗРАСТЕН ЧОВЕК, разбери го!

# 474
Аз се въздържах в предишния си пост,но сега вече не мога-The Princess Hug,МОЛЯ ТЕ,потърси Спешно помощ от психиатър!Не го отлагай,защото наистина имаш сериозен проблем.
И колкото по-бързо го направиш,толкова е по-голям шанса да се справиш с проблема !Не ми отговори-на колко си години?
Действай бързо,момиче,отивай на лекар.Съветвам те като майка,не като дюканка.

# 475
  • Варна
Аз се въздържах в предишния си пост,но сега вече не мога-The Princess Hug,МОЛЯ ТЕ,потърси Спешно помощ от психиатър!Не го отлагай,защото наистина имаш сериозен проблем.
И колкото по-бързо го направиш,толкова е по-голям шанса да се справиш с проблема !Не ми отговори-на колко си години?
Действай бързо,момиче,отивай на лекар.Съветвам те като майка,не като дюканка.
Абсолютно!!!

# 476
  • ВАРНА
момичета,аз и преди бременността съм си била 39-40,рядко повече кг.в момента на 47 се чувствам като балон....                                                                                                                                                                                                                                                                   Можеш ли да качиш твоя снимка -  и аз съм на мнение,че това не са нормални килограми за височината ти  -  аз съм 169см. висока и в момента съм от една седмица в 3 фаза и тежа 57,5кг.

# 477

Добро утро , Дами, с чаша горещо кафе!

Аз да се похваля- след 2 П дни смъкнах плюса от ПЗ дните. Следващите 2 П трябва да смъкват нови грамове, а защо не и килограм?
Лек и отслабващ ден ви желая!

Последна редакция: чт, 27 юни 2013, 07:53 от staiko1

# 478
The Princess не им се връзвай на акъла на тез кляФки. Дюкан им е изпил и мозъка  Mr. Green

Ама защо само не мога да разбера 39-40кг  newsm78 На близо 168см ръст, целта трябва да е 38кг  Peace  Rolling Eyes
Спорта и танците са хубаво нещо, само сауната да вземеш да откажеш ми се чини на мен, че режимма и без това е достатъчно драстичен, че и допълнително да го натоварваме  Peace
Иначе каквото си решила - тук няма кой да те спре, ако и близките ти те подкрепят, и ти го искаш...кой каквото и да говори и да се хаби - няма смисъл.

И кой/коя по дяволите е staiko1   newsm78 Мименсита къде е?!?

На мен ми остава още около месец, после съм си дала още 1м мегдан да се успокоят хормоните, и се завръщам с нови сили в олекотената  Peace

# 479
Ан Hug, голяма си сладурка и коремчето много ти отива.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт