Лятото на прага ни зове, Дюкан ни прави съвършени за море - 270

• 42 703
  • 750
  •   1
Отговори
# 480
 newsm51 Големи сте сладури всички, а Стайко си е наш Стайко - кореняк Лондончанин от БГ и се справя страхотно с режима. Мименсита зачезна и я сменят, кой свари да превари. В темата е шарено и доста весело-така, че успешен ден на всички Дюканци и не съвсем такива smile3534

# 481
И кой/коя по дяволите е staiko1  newsm78 Мименсита къде е?!?

Струва ми се ,че тона ти е малко неуважителен. Защо така? специално за теб- казвам се Стайко, на 50 г. Живея от 5 г. в Лондон. Иначе съм от В.Търново. От близо 4 месеца съм на Дюкан.

# 482
Добър дееен! Днес ми е весело ,идея си нямам защо -не е от кантара той не помръдва 54.900-55.00 ама си ми е гот ,днес си е ден за протеини и си "клопам " млекцето с триците малко подсладител и леко канела ..ммммм разкош ,след малко ще е и обяд:) хм,рибка или пиле ,ще видим Сега сериозно..карам си трета предпазливо ,и така си ми е ок ,спазвам си денят за чисти протеини и съботата за гала ,но нещо тези гали гледам да ги прекарам на плодове с кисело мляко  в тези жеги не ми е до така жадуваното сладичко ,НО ТАКА ТРЯБВА ДА Е Simple Smile Приятен ден момичета Simple Smile

# 483
  • Плевен
Привет, Стайко и дами!
Ммм даа, доста неща са станали в мое отсъствие! Аз си сложих само 100 грама отгоре, но бях на ПЗ двата дни в командировка и сега ще ги преборя с П-ден!
Прав е Стайко да се поразсърди, Ан ( Hug) - ми то и пола си му се вижда и добре се е представил човекът, и си ни уважава и сутрин с кафенце! Благодаря и за днешното, Стайко! Въобще - това си е нашият кавалер тук в момента! По-скоро трябваше да кажеш - "Къде по дяволите е Мимс!?!" Лека бременност (аз не съм в течение на това, но честито)!

За мотивациите какво да кажа - аз толкова години се мъча да се мотивирам като хората и веднъж завинаги да приключа с тези наднормени килограми и може би!!! - чак сега съм успяла! А, дано! Но ето живият пример за двете крайности - Мери - на единият полюс, която не може сама себе си да убеди колко е вредно наднорменото тегло, и на другият полюс Принцесата, която пък не може да се спре да изчезва от лицето на Земята с това поднормено тегло! Повече съм ужасена от анорексичката, естествено! Не повярвах на очите си като прочетох, че иска да стане 39 кг!?! Пак гледах дали тази чифра не са кг, които общо трябва да свали ли.., ооо,не - нямам повече какво да кажа, а и достатъчно съвети е получила от вас! Това си е анорексия в чист вид - Балон на 46 кг! Или подигравка/шегичка към нас в този режим...оо,беее - всеки луд с номера си, а някои с цяла програма!! ! 

Цветенце, привет и на теб! Браво за успешно подкарване на трета фаза!
Умната, дами и Господин Стайко!

Последна редакция: чт, 27 юни 2013, 11:59 от ArhMih

# 484
  • Русе
Само се чудя на вас дюканки , защо водите два дни политика , като според мен е изгубена кауза.Това момиче е решило че трябва да отслабне, нека си отслабва.Няма да се види слаба, няма да си прекрати режима.Яд ме хваща като чета, направо нямам думи, що за глупости е това.39кг са децата сигурно под 15г възраст, но щом твърди че винаги е била такава, може пък така да си е хубава  Grinning. Дано само няма фатален край, аз мога да я посъветвам да внимава, като тази тема дори не знам и защо я коментирам.......

някой някоя нова манджичка да е измислил Simple Smile.аз два дни съм на риба.

# 485
що за глупости е това.39кг са децата сигурно под 15г възраст, но щом твърди че винаги е била такава, може пък така да си е хубава  Grinning. Дано само няма фатален край, аз мога да я посъветвам да внимава, като тази тема дори не знам и защо я коментирам.......

ами да така си е синът ми е на 10 и е 30кг.....а за нова манджичка ...аз само си крада идейки от рецептите в другата темичка Simple Smile за което Благодаря на всички ,които са се постарали .Някой бе споменал за чай от джинджифил ако може да споделите Simple Smile   bouquet

# 486
Цитат
Големи сте сладури всички, а Стайко си е наш Стайко - кореняк Лондончанин от БГ и се справя страхотно с режима.
Благодаря, BigBaba4 за добрите думи за мен!

Привет, Стайко и дами!
Ммм даа, доста неща са станали в мое отсъствие! Аз си сложих само 100 грама отгоре, но бях на ПЗ двата дни в командировка и сега ще ги преборя с П-ден!
Прав е Стайко да се поразсърди, Ан ( Hug) - ми то и пола си му се вижда и добре се е представил човекът, и си ни уважава и сутрин с кафенце! Благодаря и за днешното, Стайко! Въобще - това си е нашият кавалер тук в момента! По-скоро трябваше да кажеш - "Къде по дяволите е Мимс!?!"
Благодаря и на теб , ArhMih !
 Как мина командировката, приятно ли беше,добре ли изкара?
Ще кача едно виртуално букетче в знак на уважение към всички Дами, не се сърдя на никого. А относно Мименсита , и аз се чудя как така изчезна?

Последна редакция: чт, 27 юни 2013, 13:26 от staiko1

# 487
Дааа,не само Мименсита  bouquet,но и Смайлсчето Hug  bouquet зачезнаха...Защо ли... newsm78
Нещо са обидени,така мисля аз,но...за съжаление това не бих могла да го
променя точно аз...
Независимо от създалата се ситуация с двете сладурки,лично аз смятам,че липсват много
на форума,а и че и двете заслужават поздравления,адмирации и уважение за всичко,което
са дали от себе си !  bouquet
Силно се надявам,че много скоро всичко ще си дойде на мястото... Naughty
При мен-втора си продължава до пълна победа! #2gunfire
Хубав ден на всички!

# 488
Ето и обещания букет, с уважение към всички Дюканки!

# 489
Дааа,не само Мименсита  bouquet,но и Смайлсчето Hug  bouquet зачезнаха...Защо ли... newsm78
Нещо са обидени,така мисля аз,но...за съжаление това не бих могла да го
променя точно аз...
Независимо от създалата се ситуация с двете сладурки,лично аз смятам,че липсват много
на форума,а и че и двете заслужават поздравления,адмирации и уважение за всичко,което
са дали от себе си !  bouquet
Силно се надявам,че много скоро всичко ще си дойде на мястото... Naughty
При мен-втора си продължава до пълна победа! #2gunfire
Хубав ден на всички!
An.che силно се надявам да грешиш и да не са ни обидени момичетата,техните съвети винаги са ни били от полза  Sad.и напълно съм съгласна с теб че те допринасят за яснотата пълнотата и облика на тази тема .липсват ми  Cry лично аз съм им страшно благодарна .Благодаря ви Мименсита и Смайлсче   bouquet

# 490
  • Плевен
Стайко, много красиви рози си ни поднесъл! Благодаря! Командировката беше просто мечта! Четиризвезден хотел, топъл минерален басейн, приятна компания, разходки в Балкана и кратки лекции...и не на последно място - прекрасна кухня с почти точното и за мен меню! Което беше нережимно не съм пипала! Peace
Цвети, аз пия чай от джинджифил и мисля, че имено той ми размърда метаболизма и отприщи свалянето на килца! Преди него, колкото и стриктна да си бях, пълзях с 2 кг на месец и абсолютен застой цели седмици. Купувам си корена от Кауфланд и го държа в хладилника в хартиен плик - така четох, че издържа по-дълго време. Слагам си 300 мл вода да заври и изключвам котлона. Прибавям малко изчистен и нарязан на тъничко джинджифил - колкото кибритена кутийка или орех. Слагам и мъъничко от един насипен зелен чай с някакви ароматни примеси и малки плодчета, резен лимон - също нарязан на няколко парченца и топвам за малко и една пирамидка от любимият ми зелен чай на Липтон. Престоява така доста време~1-2 часа и го прецеждам в шише или стъклен буркан и го слагам в хладилника. Вече студен го смесвам ~ 1:1 с прясно мляко - така, че да напълня една малка бутилка от минерална вода и си я взимам в службата. Преди всяко ядене - сутрешното яйце, към 10 часа - преди триците с кисело мляко, обяда  и следобедното яйце - си изпивам по 1/4 от бутилката (тя и тук си стои в хладилник). Не се пие вечер, защото е ободряващ.
А може и хормоните вече да са поуспокоени с Мерифемина ( Лили, пиши как е при теб?)

Последна редакция: чт, 27 юни 2013, 15:48 от ArhMih

# 491

Цвети, аз пия чай от джинджифил и мисля, че имено той ми размърда метаболизма и отприщи свалянето на килца! Преди него, колкото и стриктна да си бях, пълзях с 2 кг на месец и абсолютен застой цели седмици. Купувам си корена от Кауфланд и го държа в хладилника в хартиен плик - така четох, че издържа по-дълго време. Слагам си 300 мл вода да заври и изключвам котлона. Прибавям малко изчистен и нарязан на тъничко джинджифил - колкото кибритена кутийка или орех. Слагам и мъъничко от един насипен зелен чай с някакви ароматни примеси и малки плодчета, резен лимон - също нарязан на няколко парченца и топвам за малко и една пирамидка от любимият ми зелен чай на Липтон. Престоява така доста време~1-2 часа и го прецеждам в шише или стъклен буркан и го слагам в хладилника. Вече студен го смесвам ~ 1:1 с прясно мляко - така, че да напълня една малка бутилка от минерална вода и си я взимам в службата. Преди всяко ядене - сутрешното яйце, към 10 часа - преди триците с кисело мляко, обяда  и следобедното яйце - си изпивам по 1/4 от бутилката (тя и тук си стои в хладилник). Не се пие вечер, защото е ободряващ.
А може и хормоните вече да са поуспокоени с Мерифемина ( Лили, пиши как е при теб?)
Огромно благодаря  ,мисля и аз да си взема и да пробвам Simple Smile

# 492
The Princess не им се връзвай на акъла на тез кляФки. Дюкан им е изпил и мозъка  Mr. Green

Ама защо само не мога да разбера 39-40кг  newsm78 На близо 168см ръст, целта трябва да е 38кг  Peace  Rolling Eyes
Спорта и танците са хубаво нещо, само сауната да вземеш да откажеш ми се чини на мен, че режимма и без това е достатъчно драстичен, че и допълнително да го натоварваме  Peace
Иначе каквото си решила - тук няма кой да те спре, ако и близките ти те подкрепят, и ти го искаш...кой каквото и да говори и да се хаби - няма смисъл.

И кой/коя по дяволите е staiko1   newsm78 Мименсита къде е?!?

На мен ми остава още около месец, после съм си дала още 1м мегдан да се успокоят хормоните, и се завръщам с нови сили в олекотената  Peace

благодаря.от това имах нужда.пращам ти виртуални целувки.успешен ден. Heart Eyes

# 493
  • Варна
The Princess не им се връзвай на акъла на тез кляФки. Дюкан им е изпил и мозъка  Mr. Green

Ама защо само не мога да разбера 39-40кг  newsm78 На близо 168см ръст, целта трябва да е 38кг  Peace  Rolling Eyes
Спорта и танците са хубаво нещо, само сауната да вземеш да откажеш ми се чини на мен, че режимма и без това е достатъчно драстичен, че и допълнително да го натоварваме  Peace
Иначе каквото си решила - тук няма кой да те спре, ако и близките ти те подкрепят, и ти го искаш...кой каквото и да говори и да се хаби - няма смисъл.

И кой/коя по дяволите е staiko1   newsm78 Мименсита къде е?!?

На мен ми остава още около месец, после съм си дала още 1м мегдан да се успокоят хормоните, и се завръщам с нови сили в олекотената  Peace

благодаря.от това имах нужда.пращам ти виртуални целувки.успешен ден. Heart Eyes

Сериозно? Ама ти наистина си зле - хващаш се като удавник за сламка!
Наистина ли не усещаш иронията в думите на Анафейс?

# 494
Аз усещам, че Принцесата се бъзика с нас Mr. Green.
Аз мисля, че 35 кг ще са идеални. Ще взема и аз да се пробвам. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт