Лятото на прага ни зове, Дюкан ни прави съвършени за море - 270

• 43 232
  • 750
  •   1
Отговори
# 555
Ура все пак успях да променя линийката си само още 1 кг. И ще съм преполвила килцата за сваляне  Laughing
Стайко гледам че ти си точно на половина  Peace браво сега вече ще остават по малко за сваляне от колкото си свалил на мен лично това ми действа много мотивиращо  Peace

# 556
Здравейте, Дами! След вчерашните 111,9кг днес кантарев показва 111,3кг , така че мърдам линийката на 112кг, ама май скоро ще я мърдам пак на 111 кг  Grinning
Аз си купих 1 кг накълцано пуешко месо и си направих от част от него супа, а другото ще го "пържа" с лук и червена чушка за довечера и за утре на работа. Във вторник почвам пак П дни.
Тук , в Лондон , в момента е 27 градуса, но за тук това е необичайно топло, задушно е и водата тече от мен    grinning039 

# 557
Добро утро, Дами! Предложението ми днес е  чаша кафе  с новия вестник.

Лек ден и успешна нова седмица с много минуси ви желая!

Последна редакция: пн, 08 юли 2013, 07:56 от staiko1

# 558
  • Пловдив
Малко ли са останали Дюканците? Или са в отпуск?
Никакво движение по темата.
Важното е да има движение в теглото и то надолу.
Аз съм много добре от към режима. 7 дни П (така се случи), днес даже е 8-ми ден, но довечера сигурно ще имам и З. Та за тези 7 дни от 74,8 съм на (фанфари) - 71,1 кг. тази сутрин.
Иначе стана една обърквация. Вчера (за пръв път през живота ми ми се случва такова нещо) си изгубих телефона, някой сръчко май много бързо го намери и от тогава ни звук ни стон от него. Така обаче загубих контакти записвани от 2005 г. насам и снимки от 2008 насам, за тях ми иде да  Cry. Снимките доста имам на компютъра за утешение. А контактите да се надяваме, че наистина важните ще се появят пак.
Успех на всички с огслабването.

# 559
Poohi,гадничко е това с телефона ,а иначе си права важното е движението да е килограми и сантиметри и то надолу:) и браво чудесен резултат. Стайко -мерси за кафенцето .
Аз отчет ще дам утре -ако има какво да отчета ,така де ако има някакво движение .тази събота гала вечерята ми бе наистина гала ,от кога не бях хапвала "оригинален " сладолед ,иначе си правя от темата с рецептите ..и така лека успешна и много минусова седмица момичета и Стайко   love001 за всички

# 560
Добро утро Simple Smile
Аз влизам да похваля едни ресторанти  Heart Eyes "Щастливеца" има специално меню "Фитнес" , в което има дюкански вкусотии!!! Взех си и за вкъщи храна  Peace Сьомга на плоча (без добавена мазнина) и зеленчуци на пара, имаше омлет от белтъци с извара и още нещо, пълнени чушки с извара, копър и белтък, абее цяла страничка с подходящи за нас ястия! Нямаха никакви мазнини или сол. За пътуващите е полезно да знаят, че някой е помислил и за нас  Grinning Такива ресторанти има във Велико Търново, Стара Загора и май направиха в Бургаско.
Иначе при мен нещата се движат чудесно  Crazy След 2 седмици ме очаква едно турне по няколко града и държави  newsm68 Мисля да си приготвя храна за няколко дни, за да не стават гафове.
Онзи ден си правих едни бонбони от пудинг (какаов), но ми се сториха доста горчиви, предполагам от какаото, та другата седмица ще пробвам с ванилов пудинг. И ако са добре на вкус ще пусна рецептата+снимки. Една доза е за поне 4 дни (средно по 3-4 бонбонки на ден).
Хубав и усмихнат ден на всички Simple Smile

# 561
Това с телефона е много неприятно, но какво да се прави, ще го преживееш! Нов телефон, нов късмет Simple Smile Аз съм в трета вече трети месец, но продължавам да свалям. Влезнах в трета на 66 кг, сега съм 60-61. Има ли други такива случаи като моя? Не ми се иска да слизам под 60 кг...Много кокали станаха, убива ми като седя Simple Smile
Гала, много добра идея е този ресторант! Пък и не виждам защо и други да не си порачат такава храна, дори да не са дюканки! Здравословна храна си е!Аз бонбони още не съм правила, но шоколад си правих, много ми хареса!

Последна редакция: пн, 08 юли 2013, 09:45 от anedi

# 562
  • Плевен
Привет, дами и г-н Стайко!
Иии, изтървала съм си протеинчетата в петък...Не можах да вляза... първия протеин за мен! Дори и употребен вече - пак ми харесва! Онзи "хамериканеца" - не ми е по вкуса!
Стайко , мерси и за кафенцата тези дни, нищо, че аз не влизам тук в събота и неделя! Даже и с вестник е предложено днешното! Браво! И още веднъж - поздравления за сваленото кило - направо мести линийката на 111... Възхищавам ти се на хъса и организацията за пазаруване и готвене...супер!
инсп.Гаджет, как върви ударната фаза? Добре Дошла! Само за моренцето ли ще отслабваш с този режим, а?!? Недей така! Нали ще си го продължиш после, както си трябва - да си минеш през трите фази?!?  
Ааа, Миренцето било, наистина!!! Ами след Дюкан си по-красива!       bouquet
Ан.че, и на мен така, ама ще го преживеем и това лято без диня! Няма да си съсипваш хубавите резултати, я!
Тоциии,  Hug и аз те гушкам! Смля ли си каймата? Отговорили са ти вече - телешко и бум в мелачката им...
Ами - похвално за включване на спорта! Леле, аз като се изключих от моя фитнес преди - 2 месеца и сега уж да вляза с картата на щерката в друг фитнес център - и не мога да се навия...Уф! Само да не става зян - ще отида! Пари съм давала - и то аз! В стария отидох на 1-2 юли да си обера екипа от там - 10 лв дължах за шкафчето, дето не съм го освободила за тези 2 месеца...
Цветенцето, печено си ти! Разбрахме, разбрахме ние, всичко разбрахме!
Пухии, браво!!! Супер резултат! Защо пък да слагаш трици в кебапа - ползвай си ги в закуските или десертите! Много жалко за телефона!!! Пуу, ама как да не се ядосва човек! Аз затова уж съм почнала да си пиша в един електронен адресник и съм си купила един тефтер - но все не успявам да го попълня...В Eксела - до половината съм стигнала и то когато ми се счупи веднъж един джсм с капаче- умрях от ужас. Та първата ми работа като ми смениха лентовия кабел...да си препиша всички телефонни номера на едни листове. Пък прехвърлянето от тези листове на ексела - се точи вече 3 години... И дюканци малко, и отпускари има и ще има, че и такива, които не искат да пишат...всякакви
Кукулинче, адмирации и за твоите резултати за тримесечието, както и презполовяването на килцата за сваляне! Докато стигнеш до "Облизанчо" и "Търкуланчо" - още толкова временце ще ти трябва, а може и по-малко - нали си прекъснала заради лечението...!
 Гала, и аз съм много очарована от тези ресторанти! Великолепно меню, приготвяне и обстановка! Жалко, че ги няма в Плевен! И приятен воаяж! Наистина - само приготвяне на режимна храна в торбичката ще те спаси...!
Анеди, така ли стана?!? Имаше и други на това дередже - отслабващи и в трета, но тук повечето пишат, когато си карат втората фаза и незнам дали ще се обадят тези в трета с подобна ситуация! И квооо - най-после - кокали ти ръбят, а!?!  Joy
Ох, забравих да се оплача - тъкмо преборих онези плюсове с ПЗто през седмицата и днес - отново съм в плюс, ама то си беше от късно плюскане - две вечери подред и на едното парти нямаше нищо режимно месно, та хапнах една св.пържолка филе Embarassed, че и някаква пресолена салата зеле...като добавя и днешното ставане в 6.00, което ме убива всяка делнична утрин...Ъъъъ!  Sick

P.S. - Anedi, носи си възглавничка, хърба такава! Joy

Последна редакция: пн, 08 юли 2013, 11:43 от ArhMih

# 563
Да, ръбят кокалите. Ако съм вярвала, че ще дойде такъв момент...Пътувахме малко през почивните дни, е...зор ми се стори. Викам им на останалите в колата- абе, вас не ви ли болят д-тата, щото мен всичко ме заболя Simple Smile А един мой роднина се скара на мъжа ми,че не ме гледал достатъчно Simple Smile Охърбавяла съм била Simple Smile Беше му направена строга забележка...

# 564
  • Варна
...иначе си правя от темата с рецептите ...

Абе момичета, все се каня да ви питам, как го правите този сладолед...
В смисъл, че пробвах две рецепти от темите с рецепти - една с прясно мляко и яйца и една с цедено кисело и Ескуиза. Стана вкусно, но когато го сложа във фризера замръзва на буца и не може да се яде... А количеството не е за наведнъж, та да го изчакаш да стегне и да го излапаш...   newsm78

# 565
  • Пловдив
Рецептите за Дюкански сладолед не съм чела или пробвала, но Кали имай предвид, че какъвто и сладолед да направиш в къщи и да го сложиш във фризера да замръзва ще стане на буца. Дори, ако разтопиш нормален сладолед и го сложиш в домашния фризер да замръзне па ще стане на буца въпреки неизброимите емулгатори. Тайната не се корени толкова в състава, колкото в технологията. Или трябва да го направиш в машина за сладолед или през едно половин час докато замръзва да го вадиш и да го бъркаш за да раздробиш буците по стените на съда, които са замръзнали с меката вътрешност. Така с много усилия накрая ще постигнеш що годе ядивен и равномерно замръзнал резултат. То това им е разликата на машините от обикновения фризер - имат бъркачка. А навремето машините дори не замръзяваха, а бяха просто бъркачка, която се поставяше във фризера да бърка сладоледа, но за жалост кабела стърчеше през открехната му врата и беше малко положението "тежко му на фризера и този, който плаща тока и риска да остане без работещ фризер".

# 566
  • Варна
Яснооо, значи просто съм пропуснала факта, че за тези рецепти трябва и машина за сладолед...
Е, май ще си мина и без сладолед! Crossing Arms

# 567
Яснооо, значи просто съм пропуснала факта, че за тези рецепти трябва и машина за сладолед...
Е, май ще си мина и без сладолед! Crossing Arms
Е не така де Simple Smile направи си става страхотен ,да вярно е че разбъркването е доста начесто ,но пък си заслужава ,лично аз не го слагам във фризера ,а го оставям в хладилника и след време става приятно студено кремче ,което лично за мен е достоен заместник на оригиналния ванилов сладолед

# 568
  • Пловдив
Бъркане му е майката  Laughing Laughing Laughing
Пък и то си е физическо упражнение. Отслабваш и се стягаш  Laughing Laughing Laughing

# 569
  • Пловдив
Сладоледът с мляко и яйца не става и с бъркане. Няма смисъл да го пробвате, само ще си изгубите продуктите и времето.

Общи условия

Активация на акаунт