Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 38

• 59 238
  • 749
  •   1
Отговори
# 300

За водната линия за себе си не съм открила по-добро от това

Графиня би ли ми споделила какво трябва да направя за да го нанеса където и да е освен ръката, по твоя препоръка го поръчах, днес ми дойде, от 10 мин се опитвам да си направя  обикновена очна линия не оставя и следа на окото, да не говорим за водната линия. Embarassed

# 301
Ако знаете колко подиграветелни думи съм чела из форума за гримовете показвани от нас тук, но нали ние си се харесваме  Peace
Ще ми е интересно да прочета мнението на съфорумките.  Simple Smile
Къде да търся?  newsm78

# 302
B & C, не си струва ровенето  Peace Целта ми не беше това, просто исках да кажа, че всички сме с различен вкус и след като се показваме значи се харесваме.Приказки винаги ще има, но ние като хора обичащи грима трябва да бъдем по-толерантни според мен.

И за да не е изцяло спам, ето един грим, който мисля, че не съм показвала:

# 303

Le Soleil*  bouquet  newsm10

# 304
Ти дай адреса, пък ще видим дали си струва  Laughing

Розовкото много ми харесва  Heart Eyes Кое е?

# 305
Розовкото е Moda I-Shine 314.
За другото ще ти пиша на лични, не искам да задълбаваме тук.

# 306
  • в 1001-та нощ
и на мен, моля  bowuu че ми стана интересно  Blush

# 307
Клю-клю, и на мен ми стана интересно...  Crazy

Иначе пратих снимка за предизвикателството. Моля, не ме оставяйте единствена!  Peace

# 308
  • София
Преди няколко месеца си купих един глос на Дебора - Euphoric Shine, цвета е 07. В похожденията имаше и други момичета, които се похвалиха с него, Лепидоптериа и Адри помня, но имаше и още. Купих го запечатан от Лили в the mall, миришеше приятно, но сега миризмата е отвратителна - на гранясало и на още нещо, което не мога да определя. Още си е в срок на годност. Само при мен ли е така или има и други с такъв проблем?

# 309
На мен ми се е случвало с глос на Макс Фактор и на Ланком. Може би промяната е по-скоро от попадналите в глоса микроорганизми.  За да е по-хигиенично е най-добре да се ползва отделна четка, с която да се взима отпредварително изваденото от тубичката количество. Но в ежедневието не е удобен вариант, за съжаление...  Embarassed

# 310
  • София
Стихийна, писах на ЛС, но ще отговоря и тук, ако някой друг има същия проблем - Той отгоре е покрит със слой восък (или нещо подобно), за да не изсъхва. Този слой трябва да се махне с груба салфетка или като го натъркаш на лист хартия (избърши го хубаво, докато стане катранено черен)

Hug

# 311
  • вятър в маслините, вятър над хребета

# 312
  • в 1001-та нощ
ах  Crazy Rolling Eyes Heart Eyes bowuu

# 313
  • София
Хайде сега и на мен ми пратете линка, да видя кой какво е писал за нашата темичка. Аз пък не мога да разбера хората, които не приемат чуждите хобита. Има всякакви, какво лошо има да е грим, парфюми, лакове за нокти ... всеки си има влечения към нещо. Ама като мен не ме влече и не ми е интересно ще ги обява другите за луди, примерно, ей това не разбирам у хората аз.

# 314
  • вятър в маслините, вятър над хребета
За водната линия за себе си не съм открила по-добро от това

Адри, може ли марката, че не виждам от снимката?

Общи условия

Активация на акаунт