Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 38

• 59 249
  • 749
  •   1
Отговори
# 285
  • Стара Загора
Да, лилавите сенки и червено червило ме довършиха. ooooh!

Скрит текст:
Crazy

Последна редакция: чт, 30 май 2013, 00:15 от iv4enceto_91

# 286
  • в 1001-та нощ
и аз най-много от това се впечатлих  Joy hahaha но не само, за моя бал не исках нито прическа, за грим не съм си помисляла даже, трябва да взема да изровя снимки и за още неща ще се сетя; да не говорим, че всички изглеждахме, като деца, сега все ми се струва, че труфенето качва и години отгоре  newsm78

# 287
  • Стара Загора
и аз най-много от това се впечатлих  Joy hahaha но не само, за моя бал не исках нито прическа, за грим не съм си помисляла даже, трябва да взема да изровя снимки и за още неща ще се сетя; да не говорим, че всички изглеждахме, като деца, сега все ми се струва, че труфенето качва и години отгоре  newsm78

Абсолютно вярно. Peace

http://liana-beauty.com/wp-content/uploads/2013/04/IMG_5154.jpg странна комбинация на червила Laughing

# 288
  • София

На мен пък ми харесва  Crazy

[Много момичета нямат възможности да отидат на гримьор за бала и правят каквото могат сами. Едва ли всички са родени таланти. Не е редно да им се смеем.

# 289
  • Стара Загора
И ти си права, но поне като не могат да не се клепат толкова, а да отидат със спирала и червило например. А и нали има познати, приятели около тях - те не ли ги виждат? Tired

Да, не е лошо. Ама не бих излезнала така. Laughing Crazy

Ох, умувам тук над едно ярко розово червило - Fuchsia Flash (Maybelline Color Sensational Vivids), дали ще ми стои добре? ooooh! Помагайте. Praynig

Скрит текст:

И в горния скрит текст, първата мацка е с него - но кой ли е и реалния цвят се чудя? newsm78

# 290
  • в 1001-та нощ
според мен не  е толкова до възможности, може би не виждат и смисъл, след като им харесва как сами го правят  Peace

като си помисля колко струва грима на фона на всичко друго  Crazy

моята племенница - миналата година избра профи грим, действително от профи гримьор - струваше 20 лв - с разни отстъпки и т.н., аз бях много скептична, но всичко бе изпипано - както трябва, на мен не ми хареса, че гримът беше ужасяващо силен, но тя така искаше, т.е каквото пожела, това получи  Blush

# 291
Скрит текст:

# 292
Ивче на мен комбинацията на червило ми хареса, не ми харесаха ужасно черните вежди които според мен в разрез с цялата и визия.

# 293
Леле каква красота. Heart Eyes

# 294
  • София
Това че с този апарат всяко дефектче и грешчица са очевадни ме влудява  Crossing Arms

# 295
Ел, аз не виждам грешка и дефект, много ми харесва  Flutter Heart Eyes

писах тези дни, че се сдобих с хайлайтер на Колистар
Скрит текст:
тук и тук съм направила някои снимки

Последна редакция: чт, 30 май 2013, 13:07 от bubanka

# 296
  • Бургас
Elle-même,много се радвам че и ти имаш вече блог  Hug

# 297
Elle-même, прекрасен грим, а грешките само ти си ги виждаш!

На мен сърце не ми дава да им се присмея на показаните по - напред момичета, важното е, че вероятно те си се харесват.
Ако знаете колко подиграветелни думи съм чела из форума за гримовете показвани от нас тук, но нали ние си се харесваме  Peace

# 298
Включвам се с грима от бала  Hug
http://oi41.tinypic.com/fvba07.jpg

# 299
  • София
Благодаря, момичета  Blush

Le Soleil*, много жалко! Наистина тъжно ми стана като прочетох коментара ти. Не знаех, че и такива неща стават  Tired

Общи условия

Активация на акаунт