Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 38

• 59 249
  • 749
  •   1
Отговори
# 135
  • в 1001-та нощ
аз си поръчах онзи коралово-златен руж на МИЛАНИ + още няколко и други хубости  bowuu

има -20% на всичко  Peace

# 136
  • София
Веси, ружът от тройката на Ланком е умопомрачителен  Heart Eyes Ще пробвам тези дни контура и хайлайтъра как ще седят на гримирано лице, защото на пръст наистина са малко странни. Взех си точно по-тъмния вариант, главно заради ружа. Цената е 85лв., като в uk излиза с 20-тина лева надолу.

В кой сайт илиза с такава голяма разлика? Ще чакам с нетърпение отзивите ти за другите два продукта в палитрата  Hug Ружа наистина може да ги замае главата  Heart Eyes

Заповядай  Hug http://www.feelunique.com/p/Lancome-Blush-Subtil-02-Nectar-Lace-4.5g?curr=EUR

# 137
Аз за това исках да видя снимката на грима на Галена, стана ми просто интересно как изглежда.
Иначе не намеквам нищо кой се е справил и кой не. Ако мисля нещо си го казвам направо.

без лоши чувства

# 138
  • в 1001-та нощ
не знам кой грим на Галена обсъждате (не знам и кой я гримира), както и не съм проследила връзката,  но тук преди време се показа една супер снимка, с много черно и много изтеглено, поне на снимката беше супер - на живо не съм сигурна  newsm78, за жалост - на мен не би ми стоял добре изобщо Sad - имам предвид моите черти и цветове  Peace, а тя мисля беше и леко бронзирана, като тен  Peace

# 139

Денси Hug Hug И ти беше прекрасна в зелено и с това разкошно червило. Само на теб ти стоят такива цветове!

Гримът на Денси наистина беше прекрасен!  Sunglasses
Трайността на червилото ме впечатли. Каква марка и номер/име е?
Бях убедена, че няма жена на която да отива такъв цвят, опроверга ме!  Mr. Green Mr. Green

# 140
Ако не се лъжа, спомена че е Вероника серията (daddies little girl) от Арчитата на MAC. Тоест вече го няма Confused

# 141
Ако не се лъжа, спомена че е Вероника серията (daddies little girl) от Арчитата на MAC. Тоест вече го няма Confused

благодаря!

а аз след срещата минах през Блик и се сдобих с това  Whistling

нещо като златисто-розов е ефектът, ще опитам да го снимам

# 142
Аууу супер, честито Flutter И аз съм го загледала, както и едно по-бронзово

# 143
Аууу супер, честито Flutter И аз съм го загледала, както и едно по-бронзово

беше намален, и до края на месеца имаше още -10%, излезе около 32 лв. - сега му е моментът Mr. Green

# 144
  • в 1001-та нощ
Хи, хи, май и аз я имам тази прелест Simple Smile))) днес, като пътувахме се сетих колко съкровища останаха в едно куфарче, с което ги нося на срещите и съм забравила за тях  Blush та трябва да правя ревизия Simple Smile !!!

# 145
bubanka, много е добро, използвам го като хайлайтър или отделните цветове, като сенки понякога.А 10 процента намаление на определени продукти ли има?

Последна редакция: нд, 26 май 2013, 23:36 от LOSHKA

# 146
на касата ми казаха и не обърнах внимание за кои продукти /освен за моя/ се отнася  Peace

# 147

Денси Hug Hug И ти беше прекрасна в зелено и с това разкошно червило. Само на теб ти стоят такива цветове!

Гримът на Денси наистина беше прекрасен!  Sunglasses
Трайността на червилото ме впечатли. Каква марка и номер/име е?
Бях убедена, че няма жена на която да отива такъв цвят, опроверга ме!  Mr. Green Mr. Green
Откачена съм нали?! Mr. Green Червилото е на Мас от колекцията Арчита, серия Вероника. Сега в новата, лятна, кафява колекция има подобно червило. Нали се сещате какъв интерес има към него? Laughing
Това червило моето е наистина бетон, стои по цял ден буквално. Ако го избърша с кърпичка отдолу по устните остава пигмент и са много красиви, като малини, реално без никакво червило. Видяхте колко неща консумирам и не мърда.
После и Копче ме видя пак с него. Laughing

Благодаря ви много! Hug  bouquet

Буб, честито! Много хубав е този продукт!

# 148
абсолютно и впечатляващо!  Sunglasses
аз не бих се осмелила да го сложа  Blush

# 149
моля, който има идея какво е "грим "Великия Гетсби"/Флапър/1920те" - да поясни  Peace
Alena, най-кратичко това е силен цвят на устните (по-тъмна гама), силен цвят на очите, късо подстригана коса (т.нар. bob). Като илюстрация:

Общи условия

Активация на акаунт